Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Διαβαζοντας ολο το θεμα αυτο που μπορω να πω στον Φανη ειναι να κανει υπομονη και θα βρει την λύση . Το μονο που θα μεινει στο τέλος ειναι η στεναχωρια αλλα η Ζετα θα πηγαινει παλι με τις πορτες.

Περαν των παραπάνω να πω ενα παραδειγμα που μπορει να το επιβεbαιωσει και ο Γιωργος (pilot). Τα ανταλλακτικα που μπαινουν σε ενα αεροσκαφος και τα πουλαει η εκαστοτε εταιρια ειναι ελεγμενα για να αντεχουν τις καταπονησεις - πιεσεις που δεχεται το αεροπλανο κατα την διαρκεια της πτησης πχ ενα παξιμαδι ασφαλειας 10αρι με λεπτο σπειρωμα το οποιο στο εμπορια στοιχιζει 0,10 Ευρω η εταιρια το πουλαει σαν ανταλλακτικο για το αφος περιπου 20 δολλαρια και δεν σου επιτρεπει να βάλεις παραπλησιο γιατι βγαινεις εκτος των standar συντηρησης. Πιστευω κατι παρομοιο θα παιζει και με τις βίδες στο διαφορικο μιας και ειναι ενα εξαρτημα που δεχεται πολλες καταπονησεις.

Παρολα αυτα καλο θα ειναι να δουμε και την αποψη απο την μερια του συνεργειου που τοποθετησε το μπλοκε.

2. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

fanisk (29-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γεια σε ολους.. επειδη χθες δεν κοιμηθηκα σπιτι μου και δεν ειχα pc για να διαβαζω τη ροη, χαθηκα με τοσα καινουρια ποστ. Εκανα μια γρηγορη αναγνωση, μιλησα με τον Αγγλο , και απαντω με τα σημερινα νεα που ισως καλυψουν και ερωτησεις στα ποστ (μπορω να τις καλυψω αργοτερα με περισσοτερο χρονο). Ο Αγγλος ειπε πως θα μου στειλει νεο μπλοκε ως χειρονομια καλης θελησεως (το αν θα ειναι το δικο μου καθαρισμενο, με νεα κασα, και σφραγισμενο σε σακουλα δεν το ξερω ομως). Δεν το περιμενα αυτο, για να δουμε αν οντως θα γινει ετσι. Σε καμια περιπτωση ομως δεν θα εβαζα το μπλοκε με τη σπασμενη κασα επανω, γιατι μπορει να ραγισει και εκτος του οτι κινδυνευω, εχω κουραστει να βλεπω το αμαξι λυσε-δεσε.

Κατ'αρχας να ξεκαθαρισω οτι το συγκεκριμενο τοπικ δεν ειναι δικαστηριο, δεν ειπα με βεβαιοτητα ποιος φταιει, εψαχνα απαντησεις και γνωμες σχετικα με το ποιος φερει ευθυνη. Και επειδη δεν μου αρεσει να ακουω μονο τα καλα ειτε για σουβλατζιδικο ειτε για συνεργειο, θελω να ξερω και τα ασχημα γιατι τα λεφτα δεν φυτρωνουν μονα τους και προφανως κανεις δεν τα χαριζει σε κανεναν. Δεν δικαζω και δεν χαρακτηριζω κανεναν, στοιχεια παραθετω οποτε δεν αποτελει δυσφημιση, και θα το κανω και με οποιον αλλο προκυψει θεμα, απο το συνεργειο μεχρι το βενζινα της γειτονιας.

Δεν θυμαμαι με βεβαιοτητα αν υπαρχουν οδηγιες μεσα στο κουτι που ερχεται το Quaife, θυμαμαι με σιγουρια ομως οτι μαζι με το pdf αποδειξης που ελαβα στο email, ειχα αλλο ενα pdf με οδηγιες το οποιο εκτυπωσα και πηρα μαζι μου (οπως κανω με οτι aftermarket εχω βαλει στο αμαξι). Σε οτι μπαξιμο κανω παντα εχω φωτογραφικη μαζι για να τα μοιραζομαι μαζι σας, και παντα οδηγιες.

Επισης ξερω με σιγουρια πως πληρωσα ο ιδιος για το Quaife, και για το διαφορικο. Οταν εσπασε παλι καλα ημουν σε ισιωμα και μολις που τσουλαγα. Νομιζα οτι με επιασε λαστιχο απο το θορυβο που ακουγοταν, κατεβηκα να τα δω και ηταν ενταξει. Ειναι μια απο τις 3 βιδες που δεν ειχαν μπει σωστα, και αμα ημουν σε στροφες (που ολοι ξερετε οτι μου αρεσουν) μπορει η ζημια να ηταν τεραστια αν εσπαγε το διαφορικο πανω στη στροφη με τις γνωστες συνεπειες. Παλι καλα που δεν παθαμε και τιποτα δηλαδη..

Το ποσο της ζημιας ειναι μεγαλο (και μου τη δινει ακομα περισσοτερο που αυτο το προκαλεσε ενα εξαρτημα κοστους ουτε 1¤, και τα 3600¤ αλλα και οτι για 1¤ ισως να εφευγα σε γκρεμο), και επειδη κανεις δεν μου χαριζει λεφτα, δεν θα χαρισω και εγω ειτε σε Ελληνα ειτε σε ξενο αφου δεν το εσπασα απο κακη χρηση (οπως εγινε με το compact μου παλαιοτερα και πληρωσα 2 φορες διαφορικο χωρις να κανω τον κινεζο). Ετσι ειχα 2 θεματα να λυσω, την αποζημιωση για το μπλοκε, και την αποζημιωση για το νεο διαφορικο.

Οπως ειπε και ο Κωστας αν ημουν στην Αμερικη θα ειχα παρει αποζημιωση μεχρι και για το ατυχημα σε στροφες που δεν επαθα. Δεν με νοιαζει ομως αυτο, οπως ουτε και οτι "τρεχω" τοσο καιρο με το διαφορικο, θελω απλα τα λεφτα που εδωσα χωρις να φταιω.

Χθες το πρωι μιλησα με το Χρηστο και μου ελεγε με σιγουρια για βιδες, σπειρωματα, κ.α. Το απογευμα ανεβασα περισσοτερες λεπτομερειες γιατι ειχα φαει τον τοπο να βρω μια ακρη. Το σπειρωμα δεν φταιει γιατι ή βιδωνεις ή οχι. Δεν χαλαει μετα απο 3 μηνες. Και οπως ειπε ο Miken κυριολεκτικα αλλοι τα γαμανε καθε μερα και δεν κανουν κιχ. Επισης το να δινει καποιος lifetime εγγυηση δειχνει οτι ειναι 100% σιγουρος για το προιον του.

Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα γιατι σκεφτομουν τι θα γινει σημερα που θα επαιρνα τηλ. και επρεπε να παω και στο Φλασκη να δωσω πισω το διαφορικο που μου ειχε δωσει για να κινουμαι (που εχει αλλο βημα και μπερδευει το smg) αφου σωστο βημα ειχα πριν σπασει, και καθοταν γιατι το λυσαμε να στειλω το μπλοκε Αγγλια. Επισης σκεφτομουν πως ειτε παρω λεφτα πισω ειτε δεν παρω, να μη ξαναπαω γιατι οπως εγω θελω να ειμαι σωστος και να μη μενει υπολοιπο σε τιποτα, ουτε καν οταν εχω μια εργασια να πληρωσω που βγηκε εκεινη τη στιγμη, δεν ειχα τοσα λεφτα πανω μου, και ειπα 2-3 φορες σε 40 λεπτα στα φερνω, ενω μου λεγαν ελα απο Δευτερα.

Πιασαμε τη κουβεντα χωρις φωνες, υστεριες, δικαιο ή αδικο. Του ειπα οτι εχω χαλαστει με ολο αυτο, πριν κρινω μπηκα στο φορουμ να πω ετσι και ετσι και να παρω γνωμες, οτι εχω σκασει γιατι συνηθως δεν βγαζεις ακρη με ευθυνη μαστορων και συνεργειων και ξεχωρα απο το γεγονος οτι θα σκοτωνομουν, εχω ενα μπελα στο κεφαλι μου πολλων ευρω για τον οποιο δεν φερω ευθυνη. Μου ειπε και ο ιδιος πως λαθη γινονται, προθεση δεν υπαρχει (προφανως) απλα ηταν μια αβλεψια αφου τοσο καιρο ετσι τα βαζουν και δεν ειχε προβλημα κανεις. Μου ειπε ειτε να μεινει το ποσο ως υπολοιπο και οτι εργασια κανω να αφαιρειται, ειτε να παρω τα χρηματα μετρητα πισω. Ζητησα το 2ο γιατι ειναι το πιο σωστο και μου ειπε αν μπορω να περιμενω να ξεμπερδεψει με τα καλοκαιρινα δωρα του προσωπικου και να τα εχω εως και 15 σεπτεμβρη. Ειπα κανενα προβλημα αρκει να μη ξεχαστει αυτο, γιατι οπως σφαζονται σογια για περιουσιες, σκεψου τι γινεται μεταξυ αγνωστων που εχουν απλα ενα παρε-δωσε. Ισως και να ελεγα "τα θελω αυριο" αλλα πραγματικα δεν εχω προβλημα σε αυτο και επειδη με τη σημερινη κουβεντα και ξαλαφρωσα και ηρεμησα, μπορω να περιμενω κανωντας την εξυπηρετηση γιατι κακιες και αντιποινα δεν κραταω, απλα θελω να μην με αδικουν (οποιοσδηποτε), τοτε κραταω.

Σηκωσαμε το αμαξι να μπει το μαμα 3.23 διαφορικο και ειδα νερα στη μετωπη, το ψαξαμε και ειχα ραγισμενο παγουρι, λιωμενο θερμοστατη στο λαστιχο και ελαχιστο νεροφαγωμα στο αλουμινιο γυρω του. Τα αλλαξαμε γιατι αν το αφηνα θα εμενα σιγουρα μεσα στο Σ/Κ και με τετοια ζεστη δεν ρισκαρω το αμαξι μου. Μαλλον ραγισε σημερα αφου χθες δεν ειχα νερα στο πατωμα.

Εμεινε ενα υπολοιπο απο ανταλλακτικα και εργασια και με ρωτησε μονος του ο Χρηστος, θες να τα πληρωσεις ή τα αφαιρουμε? Λεω αφαιρεσε τα ενω ειχα χρηματα πανω μου. Οπως ειπα αφου με τη σημερινη κουβεντα φερθηκε ενταξει, δεν εχω προβλημα να δωσω των εργασιων σημερα, και να παρω ολοκληρο το ποσο υστερα, συμφωνησαμε και θα περιμενω.

Μεχρι και χθες σκεφτομουν να σταματησω να πηγαινω στο Φλασκη ειτε αποζημιωθω ειτε οχι, και να παω σε αλλον (QSDS για παραδειγμα). Μετα και τη σημερινη κουβεντα (που δεν ειχε καμια σχεση με τη χθεσινη στο τηλ.) δεν εχω αποφασισει τι θα κανω, πανω στη κουβεντα ομως του ειπα το παραπανω και επισης οτι δεν θελω να γινονται λαθη που κυριως αφορουν τη ζωη μου (και ο ιδιος τονισε πολλες φορες) και υστερα τη τσεπη μου. Ειπα πως οτι aftermarket βαζω θα φερνω τις οδηγιες μαζι, οπως και κανω παντα, και θα τα κοιταμε μαζι και προσεκτικα βημα-βημα, χωρις αβλεψιες, συνηθεια στο "ετσι το βαζαμε ετσι μπαινει" κ.α Παντα δινω σε ολους 2η ευκαιρια, δεν δεχομαι ομως 2ο λαθος.

Στο μονο που εχω απορια και θα τη καλυψω σημερα κιολας, ειναι στο οπως ειπε και ο Χρηστος οτι οι μαυρες "προ-βιδες" δεν παιζουν καποιο ρολο ως προς την εγκατασταση (και ετσι φαινεται αφου η κορωνα μπαινει με αλλες εξαγωνες), και θα μπορουσε ο Birds αντι να τις εχει στο σακουλακι, να τις εχει ετοιμες (τις ασημι) βιδωμενες στη θεση τους και ο μηχανικος να ασχολειται μονο με την εγκατασταση της κορωνας, και του μπλοκε μεσα στο καβουκι. Τις μαυρες τις βαζει για να μην ανοιξει στη μεταφορα και σκορπισουν τα γραναζια (μεσα στις οδηγιες εχει και σχεδιαγραμμα για το πως να τα ξαναβαλεις) αλλα δεν βλεπω ουτε εγω το λογο που δεν ειναι ετοιμο μονταρισμενο. Ισως παιζει ρολο η φρεσκαδα του loctite? Δεν γνωριζω (το σακουλακι με επιφυλαξη ερχεται σφραγισμενο αν θυμαμαι καλα). Θα το ρωτησω.

fast-enough οχι δεν εχω το κιβωτιο.

Μαλλον με αυτο το post καλυπτεται και ο Χρηστος, το καλυτερο θα ηταν να γραψει και ο ιδιος ομως αφου θελουμε στο φορουμ να υπαρχουν εξειδικευμενοι επαγγελματιες και οχι μονο να προσφερουν εκπτωσεις ή να διαφημιζονται, αλλα να δινουν λυσεις στα προβληματα μας.

Ευχαριστω πολυ και θερμα οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου, σε πμ, σε τηλ., σε ερωτησεις στο μηχανικο τους.

Σιγα σιγα λυνεται το προβλημα, και βλεπω πως και οι 2 πλευρες με το τροπο τους αναγνωριζουν το λαθος τους. Οταν με το καλο παρω και τα λεφτα πισω, και το μπλοκε, και επιτελους το αμαξι δουλεψει σωστα, θα το γραψω και εδω για να υπαρχει ολοκληρη η ιστορια και να μη δημιουργουνται εντυπωσεις. Χαιρομαι που βλεπω φως επιτελους γιατι ειχα και εχω σκασει με αυτο το θεμα.

4. The Following 19 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

///M3L (30-07-11), A8hnaios (30-07-11), BILL007 (29-07-11), bill_m3 (29-07-11), deepBLUE (29-07-11), GiannisRob (29-07-11), Kostas_1 (29-07-11), Leonidas_E39 (29-07-11), Monsta (30-07-11), nikos-Mpacket (29-07-11), nikos1400 (29-07-11), Panos 316T (29-07-11), Snoo (29-07-11), Stathis (29-07-11), stefm5 (29-07-11), Thomelef (29-07-11), Vasilis (29-07-11), z3 2.2 (31-07-11), zaharias (30-07-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... λαθη γινονται και θα γινονται....

το θεμα ειναι τι γινεται μετα.

απ οτι εχω ακουσει (μιας και δεν τον ξερω προσωπικα), ο φλασκης ειναι απο τους καλους και σοβαρους επαγγελματιες του χωρου.
    θα μου εκανε εντυπωση αν δεν σε καλυπτε φανη.
    ....
    πολυ χαιρομαι που το θεμα βαινει προς πληρη αποκατασταση του, οπως εγραψα και πιο πριν θα μου εκανε εντυπωση αν ενα σοβαρο μαγαζι δεν αναλαμβανε την ευθυνη ενος ανθρωπινου λαθους.

μπραβο στο φλασκη για την αντιμετωπιση, μπραβο και στον αγγλο, μπραβο στο φανη, μπραβο σε ολους μας...

6. The Following 8 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bill_m3 (29-07-11), deepBLUE (29-07-11), fanisk (29-07-11), imolarot (31-07-11), Kostas_1 (30-07-11), nikos-Mpacket (29-07-11), Thomelef (29-07-11), Vasilis (29-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπραβο στο φλασκη για την αντιμετωπιση, μπραβο και στον αγγλο, μπραβο στο φανη, μπραβο σε ολους μας...
    .........
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

fanisk (29-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μια διορθωση, οχι οτι εχει και σημασια, λαθος μετρημα ειχα κανει (αντι να ανοιξω τις πολλες φωτο κοιταξα μια απο την εγκατασταση τοτε). Οι βιδες πανω στο Quaife ειναι 11 και οχι 12.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

πολυ χαιρομαι που το θεμα βαινει προς πληρη αποκατασταση του, οπως εγραψα και πιο πριν θα μου εκανε εντυπωση αν ενα σοβαρο μαγαζι δεν αναλαμβανε την ευθυνη ενος ανθρωπινου λαθους.

Με την προκαταληψη οτι στην Ελλαδα συνηθως βγαζουν την ουρα τους απ'εξω οταν φταινε, και το οτι λογω λαθος εγκαταστασης θα παρω κυριολεκτικα τα @@ μου αφου ο Αγγλος θα πει λαθος τοποθετηση - δεν καλυπτω εγγυηση, μπορω να πω πως πολυ χαρηκα με τα σημερινα απροσδοκητα για μενα νεα! Και ο Φλασκης φερθηκε σωστα και επαγγελματικα αλλα και ο Birds που ενω δεν φερει ευθυνη ως προς τη λαθος τοποθετηση (αλλα αφηνουμε ενα κενο περι ετοιμων βιδων) δεχεται να στειλει νεο (θα ειναι?) μπλοκε.

Σε αυτο το σημειο αναρωτιεμαι αν τοτε που ελεγα οτι λογω εμβασματος και τρεξιματος 2 ημερων (κυριως, αφου δεν δεχεται paypal) δεν αξιζε να το παρω απο εξω αλλα απο Ελλαδα (αυτον στη Θεσσαλονικη), θα ειχα την ιδια αντιμετωπιση. Υποθετω πως οχι αφου ο Ελληνας θα το εστελνε απλα εξω, και ο Birds αφου δεν ηταν 1ος πωλητης θα ελεγε δεν καλυπτω τιποτα.

Οπως ειπα, μολις παρω τα χρηματα και το μπλοκε πισω, θα ποσταρω κι εδω για να υπαρχει ολοκληρη η υποθεση απο την αρχη εως και το τελος.

Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σας

11. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

deepBLUE (29-07-11), Vasilis (29-07-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαιρομαι που τα πραγματα βρηκαν το δρομο τους !!!
    Αυτο σημαινει πολλα και για τον Αγγλο αλλα και για το Φλασκη!!!
    Τον Αγγλο προσωπικα δεν εχω τυχη να τον γνωρισω ,το Φλασκη ομως μια και πια ειναι μηχανικος μου{ μου τον συστησε ο VanVIC (μετα απο περιπετειες 2 περιπου χρονων με μεγαλο λαμογιο)}αυτο που εχω να πω ειναι πως,δεν ειναι τυχαιος ουτε κομητης αντιθετα ειναι ενα παιδι με ηθος, κατανοηση και συζητησιμο πανω απ'ολα ,μια και πολλοι του ειδους ειναι καβαλημενοι.
    Εξ αλλου και πολλα παιδια απο το φορουμ μας τον γνωριζουν, μια και αυτοι ειναι πελατες του και ξερουν τι πρεσβευει.
    Οσο για το Φανη χαιρομαι μια και ειναι φιλος μου και προσωπικα εγω ετρεξα μαζι του και βοηθησα οσο μπορουσα για διαλεξει αλλα και να αποκτησει το αμαξι αυτο και ετσι ειχα την ιδια αγωνια με εκεινον γιατι βεβαια τετοιες καταστασεις ειναι επιπονες απ ολες τις αποψεις για οποιονδηποτε ασχολειται με το αμαξι του ιδιαιτερα,αλλα και πολλοι λιγο πολυ απο μας εχουμε περασει διαφορες τετοιες καταστασεις !!!
    Και τα αναφερω αυτα γιατι εδω σε λιγο θα πρεπει να αποδειξουμε για το αν δεν ειμαστε ελεφαντες αλλα απλα παχζουλοκομψοι !!!!
    Αναμενουμε λοιπον τις εξελιξεις απο το Φανη για τη πορεια της Ζετας του !!!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

13. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

fanisk (29-07-11), Kostas_1 (30-07-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βαγγέλη όπως τα λες είναι.Φανη όλα θα πανε καλα ρε με τη Ζέτα σου Γιατί είσαι και τεφαρικι παιδί άλλο να φοβάσαι απο ότι είδα ότι ποσταρες δεν κοιμάσαι πλέον συχνά σπίτι σου τι έχουμε Φανη αρραβώνες; Απο εκει δεν ξεμπλεκεις....
    Άντε ρε καλο καλοκαίρι και όσο μπορείς μην τα σκεφτεσαι
    αντε γεια...

15. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

deepBLUE (29-07-11), fanisk (30-07-11), Thomelef (30-07-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτερακο θα σου ελεγα να προσεχεις τι λες και τι μου προσαπτεις.
    Λεω απλα τη γνωμη μου και κανενος φλασκη τη θεση δε παιρνω,αντιθετως ειμαι με τη πλευρα του Φανη μια και φιλος ειναι, οπως και θα μπορουσα να ειμαι και γω στη θεση του οπως και καθε αλλος.
    Δε καταλαβα γιατι θα επρεπε να πω αυτο που εσυ θες να ακουσεις και γιατι να μην εκφερω την απορεια μου ?
    Συγνωμη κι ολας.
    Οπως και ναχει ομως δικαστηριο εδω δεν ειναι και συ εχεις δικασει οχι εγω.
    Τι θα κανει ο Φλασκης και ο καθε Φλασκης ουτε το ξερω ουτε με νοιαζει,ομως μια και μου μιλας για το συγκεκριμενο ανθρωπο ξερω και τι πρεσβευει και τι ανθρωπος ειναι αυτο ομως ειναι ασχετο με ολα τα υπολοιπα.
    Με το φανη ειχα μιλησει πριν μερες και μπηκα στη διαδικασια να μαθω καποια πραγματα πριν δικασω και να βοηθησω με τη γνωμη μου αν μπορω.
    Οσο γι αυτους που κυκλοφορουν με κινδυνο να δουμε ποτε θα φανουν,μια και ολα τα διαφορικα που εχουν τοποθετηθει δε μπηκαν τους τελευταιους 2 μηνες αλλα σε καποια περασαν και χρονια !!!
    εχω βαρεθει να ακουω δικαιολογιες απο μαστορες για αστοχια υλικου! τα στοιχεια ηταν ξεκαθαρα,,,και οι δικαιολογιες αρχικα περι προβληματικου σπειρωματος και εκ των υστερων για ελλειψη οδηγιων τοποθετησης,...αστειες, και καθε νοημων θα εβγαζε συμπερασμα! επρεπε εξαρχης να ειχε αναλαβει τις ευθυνες του και οχι να περασουν 2 μηνες ταλαιπωριας! αν ο Φανης δεν το ειχε κυνηγησει το θεμα, δεν ειχε φωτο απο την τοποθετηση και το θεμα δεν ειχε λαβει τετοια εκταση ... τωρα θα εβαζε τα λεφτα απο την τσεπη του! ευελπιστω πως για την περιπτωση του Φανη,το θεμα ελαβε τελος...και επιτελους θα χαρει την αμαξαρα του! επισης θεωρεις πως επειδη εως τωρα , δεν ειχε αλλο συμβαν...δεν υπαρχει θεμα?κακως λοιπον το νομιζεις και θα ηταν κριμα και αδικο..αργοτερα καποιος απο την τροχαια να βγαζει πορισματα σε πιθανο ατυχημα! πρεπει επιπροσθετα ο Φλασκης, να αναλαβει επανελενχο σε καθε τοποθετηση μπλοκε, που εχει αναλαβει! ουτε τον δικαστη κανω , ουτε μοιραζω δεξια και αριστερα ευθυνες που δεν τους αναλογουν, αλλα οπως και να το κανουμε στο στραβο και το αδικο, θα μιλησω...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικα μια ερωτηση αν επιτρεπεται
    Ρωτησες τον Φλασκη το απλουστερο ολων???
    Γιατι αφησε απο τις 3 μαυρες βιδες την μια και οχι ολες???
    Πως δηλαδη δεν τις αντικατεστησε ολες αλλα μονο τις δυο?

Επισης Φανη αν και ποτε δεν εχω παει στο συνεργειο του Φλασκη,προσωπικα δεν θα ξαναπηγαινα λογω της ταλαιπωριας ψυχικης και υλικης οσο δε για το "να τα βρουμε σε ανταλακτικα" ακουγεται πολυ μπακαλιστικο γιατι οι χρεωσεις μερικες φορες σε συνεργεια(δεν κατηγορω τον Φλασκη) παιρνουν την ανηφορα σε τετοιες περιπτωσεις "συμψηφισματος".
    Προς γνωση μας λοιπον ησουν προνοητικος που ανερτησες το θεμα με ολες τις φωτο και την επικοινωνια σου με τον πωλητη ωστε να εχουμε μια ακομα ιδεα περι σωστης αντιμετωπισης τετοιων προβληματων.
    Ευχομαι να λυθει το θεμα και να ευχαριστηθεις το Ζ

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

18. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Jimmakos (30-07-11)

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •