Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beliris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητέ Νίκο δεν σε γνωρίζω,αλλά αντιλαμβάνομαι την κατάσταση επειδή την ζω καθημερινά(αδελφός τετραπληγικός από ατύχημα)!Ο τρόπος κοινωνικής συμπεριφοράς του καθενός μας είναι παράγωγο της έλλειψης παιδείας!Δυστυχώς δεν αποκτήσαμε κοινωνική συμπεριφορα λόγω του υπερτιμημένου ατομισμού μας!
    Αυτό όμως μας οδηγεί σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα σχετικά με την ποιότητα του Έθνους μας.Πολλοί σχολιαστές εξυμνούν τους ευρωπαίους "φίλους" μας,αλλά δεν ξέρουν ότι πριν 70 χρόνια οι πολιτισμένοι έστελναν για ευθανασία ομάδες πληθυσμών,που έπιβάρυναν την φυλή τους(Ναζί).
    Δόξα τω θεώ οι Έλληνες δεν βαρύνονται με απάνθρωπες συμπεριφορές και ξέρουν να τιμούν την έννοια φιλότιμο,αλλά ο ατομισμός μας τυφλώνει και μας οδηγεί σε λάθος συμπεριφορές!
    Μην υποτιμάμε την φυλή μας,η μοναδικότητα μας και η αγάπη μας για το ωραίο δεν είναι διαπραγματεύσιμα ούτε παραδοτέα!
    Μην ξεχνάτε οτι ο αγράμματος Ανδρούτσος,ενεργώντας από ένστικτο,έδωσε σφαίρες στους πολιορκούμενους Τούρκους στην Ακρόπολη,για να μην καταστρέψουν τον Παρθενώνα ψάχνοντας για μολύβι!!!
    Παιδεία κύριοι παιδεία,η οποία αρχίζει από την οικογένεια μας!
    Λυπαμαι πολυ που ακουω για τον αδερφο σου διοτι η κατασταση της τετραπληγιας ειναι κατα πολυ χειροτερη απο την παραπληγια. Και ειδικοτερα οταν προερχεται απο ατυχημα ειναι πραγματικα κριμα αλλα δε μπορουμε να κανουμε τιποτα εκτος απ το να το παλευουμε καθημερινα.
    Σχετικα με τη φυλη μας, ισως πρεπει να λαβουμε υποψιν οτι εγω και καποιοι αλλοι εδω μεσα κρινουμε και κατακρινουμε τους ελληνες με βαση τα βιωματα μας στην τερατουπολη της Αθηνας.
    Ελπιζω και ευχομαι να ειναι πολυ πιο ανθρωπινη η αντιμετωπιση και ο σεβασμος στις επαρχιακες πολεις.
    Σιγουρα δεν ειναι η Αθηνα στην οποια μεγαλωσαμε οσοι γεννηθηκαμε τη δεκαετια του '60. Εκεινη η Αθηνα ηταν πολυ διαφορετικη και στους ρυθμους της και στην ανθρωπια της και στην ταξη και εφαρμογη των νομων.
    Και οι ανθρωποι ηταν πολυ ποιο "ανθρωποι".
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 07-02-12 στις 10:53

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

5555 (07-02-12), aristent (07-02-12), katsaraios (07-02-12), merlin (07-02-12), Monsta (07-02-12), nikos1400 (07-02-12), S8N (07-02-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επαναφέρω το θρεντ του Νίκου, διότι λόγω καιρού σήμερα κατάφερα να καταγράψω το παρακάτω συμβάν, το οποίο να σημειώσω λαμβάνει μέρος όποτε ανοίγουν οι ουρανοί για κάνα 20-λεπτο.

Για όσους δε γνωρίζουν, θυμίζω ότι το μαγαζί μου βρίσκεται 10 μέτρα από τη Λ. Κηφισίας απέναντι από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στο Χαλάνδρι, σε μία business περιοχή γεμάτη γραφεία εταιρειών & ακριβά καταστήματα.

Στη πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται η τυπική συμπεριφορά ελληνάρα πίσω από το τιμόνι, όπου δεν υπολογίζει πεζούς, νερά, ποτάμια, άλλα αυτοκίνητα τριγύρω του κτλ και διασχίζει ένα δρόμο με 1/2 μέτρο νερό σα να μη συμβαίνει τίποτα. Φυσικά ο άτυχος πεζός που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο εκείνη τη στιγμή λούζεται με φρεσκο-λασπωμένο νερό, ενώ φυσικά δεν εισπράτει ούτε μία συγγνώμη. Επίσης το αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου (206), καταβρέχεται μέχρι τη μέση της πόρτας από τα νερά που πετάγονται λόγω της υψηλής ταχύτητας ορισμένων.

Προσέξτε το βάθος του νερού.

Κατά τ άλλα βέβαια πληρώνουμε παλαβά δημοτικά τέλη, ενώ στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν κάνει δύο φορές έργα προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα στην αποχέτευση που συναντάει η Ν. Καρελλά τη Λ. Κηφισίας. Τη μία από τις δύο φορές ο δρόμος είχε μείνει κλειστός για δύο εβδομάδες λόγω των έργων και την όλη διαδικασία την επέβλεπε μηχανικός. Το σύστημα δούλεψε για περίπου 6 μήνες, αλλά στη συνέχεια λόγω ελλειπής συντήρησης (δεν έρχονται ποτέ να καθαρίσουν τις αποχετεύσεις), το πρόβλημα επανήλθε και τώρα είναι χειρότερο από πριν.

4. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Nikos (05-03-12), PANOS-E60 (05-03-12), Stamatis (05-03-12), Thomelef (05-03-12)

Rides
    5

Προεπιλογή

M@l;aka ειναι δυνατόν, τόσο νερο;

Damn nigga, thank god you didn't drown your black ass

6. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

katsaraios (05-03-12)

Περιοχή
    Ηρακλειο-Κρητη
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ......

8. The Following User Says Thank You to tzanis320si For This Useful Post:

sierra (05-03-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό Κωστα το κάνουν κατα συρροή οι οδηγοί των λεωφορείων σε μέρες με βροχή και πολλά νερά στην άκρη των δρόμων καταβρεχοντας τους πάντες στα πεζοδρόμια .
    Σε μένα εχει τύχει πριν πολλά χρόνια εξω απ τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα, να οδηγώ με το τζαμι λίγο ανοιχτό με πολύ βροχή, περασε από δίπλα μου ένα renegade και μου έριξε μέσα ένα κουβα λασπονερα στη μούρη .

ΤΗΕ GREECE
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 05-03-12 στις 20:04

10. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (05-03-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    M@l;aka ειναι δυνατόν, τόσο νερο;

Damn nigga, thank god you didn't drown your black ass

Almost did όταν πήγα να βάλω κολωνάκια & αλυσίδες. Έπρεπε να χώσω τα χέρια μου μέσα στα βρωμόνερα, μετά να πάω πάλι μέσα να πλυθώ.

Η ρόδα στο 207 ήταν σχεδόν όλη καλυμμένη με νερά, απλά τα απόνερα του 1ου παπάρα που πέρασε τα έσπρωξαν μακριά της. Πεζοδρόμιο δεν υπήρχε καν και ξέρεις καλά πόσο ψηλό είναι σ αυτό το σημείο.

Ο μέγιστος αρχιπαπάρας της ημέρας όμως ήταν ένας με ένα yeti (or whatever the fak they call those p.o.s) όπου έστριψε το φανάρι με χίλια και χωρίς καν κόψει, μπήκε στο ποτάμι κάνοντας τα πάντα πουτ@να.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων

ΤΗΕ GREECE

TΗE GREECE 2012 Νίκο μου...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό Κωστα το κάνουν κατα συρροή οι οδηγοί των λεωφορείων σε μέρες με βροχή και πολλά νερά στην άκρη των δρόμων καταβρεχοντας τους πάντες στα πεζοδρόμια .
    Σε μένα εχει τύχει πριν πολλά χρόνια εξω απ τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα, να οδηγώ με το τζαμι λίγο ανοιχτό με πολύ βροχή, περασε από δίπλα μου ένα renegade και μου έριξε μέσα ένα κουβα λασπονερα στη μούρη .

ΤΗΕ GREECE

ενταξη Νικο ειναι σοβαρο,αλλα ασε με να γελασω λιγο....προσπαθω να "δω' την εικονα!!!!.......προσπαθω να σε φανταστω με τα λασπονερα και τα καντηλια να κατεβαινουν αβερτα!!!!.....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

ενταξη Νικο ειναι σοβαρο,αλλα ασε με να γελασω λιγο....προσπαθω να "δω' την εικονα!!!!.......προσπαθω να σε φανταστω με τα λασπονερα και τα καντηλια να κατεβαινουν αβερτα!!!!.....
    Πρέπει να ειμουν γύρω στα 20 τότε, οδηγουσα ένα γκολφ που το επλενα, γυαλιζα , καθαριζα τρεις φορές την ημέρα, μόλις είχα αγοράσει και ετρωγα ένα πιροσκι ζαμπον τυρί από φούρνο της γλυφαδας ( μετα εγινε τράπεζα Πειραιώς) και μπορείς να φανταστείς τη σκηνή με τα λασπονερα πάνω στα μαύρα ολοκαινουργια recaro, στο ταμπλω, στη μούρη μου και βέβαια στο πιροσκι το οποίο έγινε σα μαλλί της γριάς.

14. The Following 5 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (05-03-12), aristent (05-03-12), Leonidas_E39 (06-03-12), Ptboul (06-03-12), VanVIC (06-03-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το καλύτερο όμως ήταν πριν από κάνα χρόνο και ενώ ήμουν έξω στο πεζοδρόμιο και ....... έσκαβα ΧΩΜΑΤΑ που κατεβάζει ο δρόμος, ........ξεφύτρωνα τα ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ που φυτρώνουν στα χώματα και μάζευα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά υπάλληλος του δήμου να μου τη 'πει' επειδή πέταγα μέσα στο κάδο αυτά τα πράγματα χύμα, ενώ έπρεπε λέει να τα βάλω σε σακούλες και να τ αφήσω απ έξω.

Φυσικά αναγκάστηκα να πέσω στο επίπεδό του, να τον αρπάξω από το γιακά και να τον φέρω πάνω στο γραφείο μου για να του δείξω τι πληρώνω σε δημοτικά τέλη για μια δουλειά που κανονικά έπρεπε να κάνει εκείνος και όχι εγώ. Τελευταία φορά που καθαρίστηκε ο δρόμος μας (Λ. Κηφισιάς θυμίζω) απο υπάλληλο του δήμου Χαλανδρίου, ήταν πριν 3-4 χρόνια και λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, όπου ξαφνικά μια μέρα (και κάθε μέρα για 1-2 μήνες) βλέπαμε κάτι τρελά ξανθά πιπινάκια (edit: Ρωσάκια ?) -χωρίς υπερβολή- με στολές του δήμου και σκούπα-φαράσι ανά χείρας, να κάνουν το δρόμο λαμπίκο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 05-03-12 στις 20:39

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρέπει να ειμουν γύρω στα 20 τότε, οδηγουσα ένα γκολφ που το επλενα, γυαλιζα , καθαριζα τρεις φορές την ημέρα, μόλις είχα αγοράσει και ετρωγα ένα πιροσκι ζαμπον τυρί από φούρνο της γλυφαδας ( μετα εγινε τράπεζα Πειραιώς) και μπορείς να φανταστείς τη σκηνή με τα λασπονερα πάνω στα μαύρα ολοκαινουργια recaro, στο ταμπλω, στη μούρη μου και βέβαια στο πιροσκι το οποίο έγινε σα μαλλί της γριάς.
    Ετρωγες κιολας Νικο???.... εχω λιωσει!!!

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP