Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό Κωστα το κάνουν κατα συρροή οι οδηγοί των λεωφορείων σε μέρες με βροχή και πολλά νερά στην άκρη των δρόμων καταβρεχοντας τους πάντες στα πεζοδρόμια .
    Σε μένα εχει τύχει πριν πολλά χρόνια εξω απ τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα, να οδηγώ με το τζαμι λίγο ανοιχτό με πολύ βροχή, περασε από δίπλα μου ένα renegade και μου έριξε μέσα ένα κουβα λασπονερα στη μούρη .

ΤΗΕ GREECE

ενταξη Νικο ειναι σοβαρο,αλλα ασε με να γελασω λιγο....προσπαθω να "δω' την εικονα!!!!.......προσπαθω να σε φανταστω με τα λασπονερα και τα καντηλια να κατεβαινουν αβερτα!!!!.....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

ενταξη Νικο ειναι σοβαρο,αλλα ασε με να γελασω λιγο....προσπαθω να "δω' την εικονα!!!!.......προσπαθω να σε φανταστω με τα λασπονερα και τα καντηλια να κατεβαινουν αβερτα!!!!.....
    Πρέπει να ειμουν γύρω στα 20 τότε, οδηγουσα ένα γκολφ που το επλενα, γυαλιζα , καθαριζα τρεις φορές την ημέρα, μόλις είχα αγοράσει και ετρωγα ένα πιροσκι ζαμπον τυρί από φούρνο της γλυφαδας ( μετα εγινε τράπεζα Πειραιώς) και μπορείς να φανταστείς τη σκηνή με τα λασπονερα πάνω στα μαύρα ολοκαινουργια recaro, στο ταμπλω, στη μούρη μου και βέβαια στο πιροσκι το οποίο έγινε σα μαλλί της γριάς.

3. The Following 5 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (05-03-12), aristent (05-03-12), Leonidas_E39 (06-03-12), Ptboul (06-03-12), VanVIC (06-03-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να ειμουν γύρω στα 20 τότε, οδηγουσα ένα γκολφ που το επλενα, γυαλιζα , καθαριζα τρεις φορές την ημέρα, μόλις είχα αγοράσει και ετρωγα ένα πιροσκι ζαμπον τυρί από φούρνο της γλυφαδας ( μετα εγινε τράπεζα Πειραιώς) και μπορείς να φανταστείς τη σκηνή με τα λασπονερα πάνω στα μαύρα ολοκαινουργια recaro, στο ταμπλω, στη μούρη μου και βέβαια στο πιροσκι το οποίο έγινε σα μαλλί της γριάς.
    Ετρωγες κιολας Νικο???.... εχω λιωσει!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP