Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Πολλες φορες υπερηφανευομαστε για το οτι η γλωσσα μας ειναι η μοναδικη η οποια περιεχει τη λεξη φιλοτιμο. Επισης ειμαστε λαος που εχει παγκοσμιως τη φημη του πολυ φιλοξενου, αρα και του ευγενικου.
    Ας δουμε λοιπον ποσο καλος και ευγενικος ειναι αυτος ο λαος η αλλιως ο ελληναρας (αυτο το εκπληκτικο ον)......
    Φτανω καθε πρωι στο γραφειο, κεντρο Αθηνας, πλατεια Κλαυθμωνος, Δραγατσανιου (εκει που καποτε ηταν ολα τα ηλεκτρικαδικα της Αθηνας)...... καθημερινα τα αυτοκινητα ειναι διπλοπαρκαρισμενα και ενδιαμεσα τους υπαρχουν μηχανακια .
    Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κατεβω ακριβως στη μεση του δρομου στο αμαξιδιο με οτι κινδυνους αυτο συνεπαγεται και στη συνεχεια να ψαξουμε να βρουμε περασμα για ν'ανεβουμε στο πεζοδρομιο.
    Οσες φορες εχει τυχει να βρισκεται διπλοπαρκαρισμενο αυτοκινητο μπροστα απ την εισοδο του κτηριου μας με τον οδηγο μεσα, πηγαινουμε διπλα του και πολυ ευγενικα του εξηγουμε την κατασταση και του ζηταμε ν'απομακρυνθει ωστε να μας διευκολυνει.
    Οι απαντησεις που εισπρατουμε ειναι απο αστειες, γελοιες εως και προκλητικες / εξοργιστικες. Τις περισσοτερες φορες απλα αρνουνται να μας εξυπηρετησουν.
    Παμε τωρα στα μηχανακια.......παμπολλες φορες με το που φτανουμε ερχεται μηχανακι (κυριως κουριερς) να χωθει αναμεσα στα παρκαρισμενα αυτοκινητα και παροτι τους λεμε οτι χρειαζομαστε το περασμα για να περασει το αμαξιδιο μας γραφουν και απλα κανουν αυτο που τους βολευει.
    Οσο δε για τα σχολια και τις απαντησεις .....απλα δε μπορειτε ουτε καν να τα φανταστειτε . Απο "και που να παρκαρω εγω ρε μεγαλε ??"...εως "και τι με νοιαζει εμενα? περνα απο αλλου "...
    Εχω την "τυχη" να ειναι παντα μαζι μου καποιος ανθρωπος που με βοηθαει και ετσι το προβλημα ειναι σχετικα μικρο, αλλα πολυ εξοργιστικο σε οτι αφορα την αντιμετωπιση κυριως απο νεους σε ηλικια.
    Ενα χαος, ενα κοινωνικο αισχος, μια καθημερινη αηδια η οποια σε κανει να νιωθεις ακομα πιο αβολα και να σιχαινεσαι την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκες στην Ελλαδα, οχι ως χωρα αλλα ως συμπολιτες.
    Το χειροτερο ειναι οτι τα περισσοτερα (αν οχι ολα) γαιδουρια ειναι ελληνες και οχι αλλοδαποι οπως θα φανταζοταν καποιος .
    Αντιθετα εχουν τυχει και φορες την ωρα που βγαινω η μπαινω στο αυτοκινητο, να σταματησουν μεγαλοι ανθρωποι και να ρωτησουν αν χρειαζομαστε βοηθεια αλλα αυτο σπανιζει οσο το να δεις πεντακοσαευρο στις μερες μας.
    Ως οδηγος αυτοκινητου και μοτοσυκλεττων παλαιοτερα εκανα πολλα καφριλικια αλλα παντα σεβομουν δυο πραγματα.....δεν παρκαρα ΠΟΤΕ πανω σε πεζοδρομια και ΠΟΤΕ πανω σε γωνιες η σε διαβασεις ακομα και αν αυτο συνεπαγοταν ψαξιμο για θεση για μιση ωρα. Και εννοειται οτι το διπλοπαρκαρισμα μου ηταν αγνωστη λεξη.
    Κανεις δεν εχει συμβολαιο με την αρτημελεια και θα συνιστουσα σε ολα αυτα τα γαιδουρια να το εχουν υποψιν τους διοτι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει .
    Απο πλευρα σας προσπαθηστε να μην εμποδιζετε περασματα που χρειαζονται για τη διελευση ανθρωπων με κινητικα προβληματα καθως και καροτσιων για μωρα και μικρα παιδια και προσπαθηστε να το μεταδωσετε και στους φιλους σας.

2. The Following 49 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

120ie87 (06-02-12), 3enyxtis (06-02-12), 5555 (06-02-12), A8hnaios (06-02-12), alexk (06-02-12), ankor (06-02-12), aristent (06-02-12), asot (06-02-12), Bassakos (05-03-12), beliris (07-02-12), Bellof-3 (08-02-12), BILL007 (06-02-12), bill_m3 (06-02-12), Bitz (05-03-12), chief (06-02-12), chrisgiapz3 (06-02-12), doctore (06-02-12), EVERGET (06-02-12), gant (06-02-12), gkaras (07-02-12), gnx (06-02-12), imolarot (06-02-12), individual (05-03-12), joseph (05-03-12), katsaraios (06-02-12), kostas1.6 (07-02-12), Lambros46 (06-02-12), Leonidas_E39 (06-02-12), merlin (06-02-12), Monsta (07-02-12), mormon (06-02-12), Nick bmwlover (06-02-12), nikos valvetronic (06-02-12), Panos 316T (06-02-12), pilot (06-02-12), Ptboul (06-02-12), S8N (06-02-12), sierra (06-02-12), Skyline_IS (06-02-12), Stathis (06-02-12), strof (06-02-12), Thomelef (06-02-12), tokiko (06-02-12), Tsakirakos (06-02-12), VanVIC (06-03-12), Vasilis (06-02-12), Vasilis M3 (06-02-12), YiorgosXania (05-03-12), zgouriazmenos (06-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Νικο νομικα μπορεις να βαλεις ταμπελα με την πινακιδα σου.
    Εμεις το καναμε και το σεβεται ο κοσμος.
    Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα κυριως βρισκουμε τη θεση "ανοιχτη".
    Παντως ναι, οχι γαϊδαρος μονο, τουρκοσπορος θα ελεγα.

4. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Ptboul (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω κανει ολες τις διαδικασιες για να μου χορηγησουν μια θεση ακριβως μπροστα απ το γραφειο Σταματη. Σε αυτο οι υπηρεσιες του Δημου λειτουργησαν υποδειγματικα. Το προβλημα ειναι οτι τιθεται ως απαραιτητη προυποθεση να παρκαρεται εκει το οχημα καθ ολη τη διαρκεια της παραμονης μου στο γραφειο.
    Μη ξεχνας οτι βρισκομαστε στην καρδια των επισοδειων και των συγκεντρωσεων οποτε να αφηνω το αυτοκινητο πανω στο δρομο δεν παιζει . Στην απενταντι πλευρα του δρομου ειναι το υπογειο παρκινγκ της Κλαυθμωνος εκει ωπου παρκαρουμε ολα τα αυτοκινητα της εταιριας.
    Αλλα και να παρω τη θεση ειναι 1000% σιγουρο οτι θα ειναι διαρκως πιασμενη η θα υπαρχει διπλοπαρκαρισμενο αυτοκινητο στο σημειο.

6. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

S8N (06-02-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτοί οι τύποι στρώνουν ΜΟΝΟ άμα τους σπάσεις καμιά σανίδα βρεγμένη στα παΐδια, αλλιως δεν πρόκειται να βάλουν ποτέ μυαλό . Στο θέμα χαρακτηρισμού, τους ανήκει όλο ζωικό βασίλειο και λιγο ειναι.

8. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

nikos1400 (06-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Γνωστη η καφριλα πολλων.
    Λυπηρο αυτο που περναν καθημερινα καποιοι συνανρθωποι μας εξαιτιας (και οχι μονον) αυτων των καφρων.

Αλλα για το τσουβαλιασμα: ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, συγνωμη, αλλα το βρισκω πολυ φαουλ

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνωστη η καφριλα πολλων.
    Λυπηρο αυτο που περναν καθημερινα καποιοι συνανρθωποι μας εξαιτιας (και οχι μονον) αυτων των καφρων.

Αλλα για το τσουβαλιασμα: ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, συγνωμη, αλλα το βρισκω πολυ φαουλ
    Ο τιτλος δε μπηκε τυχαια.....σκεφτηκα οτι θα υπαρξει σχολιο σα το δικο σου περι τσουβαλιασματος και μηδενισμου αλλα ξερεις κατι ? Αν δε το ζεις με δικο σου ανθρωπο η αν δε συμβαινει σε σενα τον ιδιο πιστεψε με οτι το πιθανοτερο ειναι ν'αδιαφορησεις.
    Αν τα καθημερινα παραδειγματα αποτελουσαν την εξαιρεση η συζητηση αυτη δε θα ειχε λογο υπαρξης. Οταν αποτελουν τον κανονα επετρεψε μου να εχω μια πολυ εμπεριστατωμενη γνωμη επι του θεματος.

11. The Following 6 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12), Leonidas_E39 (06-02-12), Monsta (07-02-12), Nino (06-02-12), PATSIMINI (06-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο τιτλος δε μπηκε τυχαια.....σκεφτηκα οτι θα υπαρξει σχολιο σα το δικο σου περι τσουβαλιασματος και μηδενισμου αλλα ξερεις κατι ? Αν δε το ζεις με δικο σου ανθρωπο η αν δε συμβαινει σε σενα τον ιδιο πιστεψε με οτι το πιθανοτερο ειναι ν'αδιαφορησεις.
    Αν τα καθημερινα παραδειγματα αποτελουσαν την εξαιρεση η συζητηση αυτη δε θα ειχε λογο υπαρξης. Οταν αποτελουν τον κανονα επετρεψε μου να εχω μια πολυ εμπεριστατωμενη γνωμη επι του θεματος.
    Λυπαμαι που επελεξες εναν τιτλο, για να "τσιμπισεις" σχολιο σαν το δικο μου.

Το αν μου ειναι αδιαφορο ή οχι ομως, ανεξαρτητα αν το ζω εγω, δικος μου ανθρωπος ή απλα με ενδιαφερει ο οποιος συνανθρωπος που μπορει να εχει ιδιαιτερες αναγκες ή οχι, ειναι σιγουρο οτι τουλαχιστον εσυ δεν μπορεις να το γνωριζεις (λογω του οτι δεν γνωριζομαστε προσωπικα).

Επαναλλαμβανω, οτι ο τιτλος του παροντως ειναι προσβλητικος.

Να τσιμπησω και εγω κανα σχολιο λεγοντας:
    Το οτι δεν ενοχλει κανεναν αλλον το ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, σημαινει οτι ολοι οσοι συμμετασχουν εδω ειναι ειτε γαιδουρια, ειτε αλλοδαποι

Rides
    0

Προεπιλογή

Το αν μου ειναι αδιαφορο ή οχι ομως, ανεξαρτητα αν το ζω εγω, δικος μου ανθρωπος ή απλα με ενδιαφερει ο οποιος συνανθρωπος που μπορει να εχει ιδιαιτερες αναγκες ή οχι, ειναι σιγουρο οτι τουλαχιστον εσυ δεν μπορεις να το γνωριζεις (λογω του οτι δεν γνωριζομαστε προσωπικα).

Το οτι δεν ενοχλει κανεναν αλλον το ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, σημαινει οτι ολοι οσοι συμμετασχουν εδω ειναι ειτε γαιδουρια, ειτε αλλοδαποι
    Αναφερεται σε αυτους τους Ελληνες που ειναι γαϊδουρια.
    Το σωσαμε;

14. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), Eleni (06-02-12), Monsta (07-02-12), Nick bmwlover (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λαθος το εξελαβες. Δεν ξυπνησα και ειπα "ας τσιμπησω καποιον σημερα".
    Αν σε προσβαλα συγνωμη απλα μη παρακολουθεις αλλο το πρσβλητικο για εσενα θρεντ και ασε αλλους να κανουν σχολια .

16. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (06-02-12), BILL007 (06-02-12), Monsta (07-02-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ισχύει πάντα ο νόμος των πιθανοτήτων.

Η πιθανότητα να συμβεί αυτό που περιγράφει ο Νίκος είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη. Ο χαρακτηρισμός "γαιδούρια" γιά όσους κάνουν αυτό που περιγράφει είναι επιεικής, επιεικέστατος. Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας ανήκουν (ακόμα) στο ελληνικό έθνος, συμφωνώ με την ταύτσιη των δύο εννοιών, το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις δεν αναιρεί την ισχύ του κανόνα.

Με τον Ντίνο συμφωνώ επειδή πειράχτηκε από τον χαρακτηρισμό και οι εύθικτοι άνθρωποι έχουν πάντα τη συμπάθεια και την εκτίμησή μου.

18. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12), Ptboul (06-02-12)

Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP