ΦΑΝΗΣ (26-07-10)
Πάνο, είχα γράψει αναλυτικά στο παρελθόν τους κωδικούς και τις τιμές των ανταλλακτικών:
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...2&postcount=28
Αν η 530 του αγαπητού dankgr δεν είναι facelifted μοντέλο, τότε γλυτώνει τους αισθητήρες παρκαρίσματος (1400+ ευρώ).
Βέβαια στις ως άνω τιμές πρέπει να λάβει κανείς υπ' όψιν την αύξηση του ΦΠΑ από 21% σε 23%, καθώς και τα εργατικά (βάψιμο, τοποθέτηση).
PANOS-E60 (25-07-10)
Το είχα δει το πόστ του φίλου S8N και η αλήθεια είναι ότι τα περίμενα λίγο λιγότερα τα χρήματα. Εαν είναι να δώσεις 3.500 ευρώ για να αγοράσεις το κιτ, γιατί να μην αγοράσεις μεταχειρισμένα 2 φτερά, 2 ποδίές, 2 μασπιέδες και τα παρελκόμενα όπως σίτες κλπ ? φαντάζομαι πολύ πιο λίγα λεφτά θα δώσεις και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πιό κοντά στο σημείο αναφοράς - το Μ5- γιατί και το Μ-pack τελικά βγήκε για να αλλάξει το look της Ε60 και να την κάνει να μοιάζει κάπως με την Μ5. Τελικά όσο πιο πολύ το σκέφτομαι μάλλον θα πάω προς αυτή τη λύση. Αγορά ανταλλακτικών και όχι του Μpack. Αυτά τα μπροστινά φτερά βρε παιδί μου είναι γλυπτό...όπως και να το κάνεις...Απλά θέλω καποιος από εσάς που το έχει κάνει να μου πει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξω κάτι άλλο εκτός από λαμαρίνες και ζαντολάστιχα (και εξάτμιση για να μην ξεχνιόμαστε...). Εαν δεν με απατά η μνήμη μου και του Μ5 καινούργια από αντιπροσωπία να αγοράσεις τα παραπάνω κάπου στα 3.500 θα σου (μου) έρθει.
Επιπλέον Θα χρειαστείς την τραβέρσα μαζί με τα 2 εσωτερικά "μαξιλαράκια" από το Μ5, τα εμπρός πλαστικά ακριβώς πίσω από τις καρδιές του Μ5 που συλλέγουν τον αέρα για τα ψυγεία, την εμπρός κάτω ποδιά όπως προαναφέραμε. Ο πίσω προφυλακτήρας κουμπώνει απευθείας χωρίς να χρειάζεσαι τις βάσεις του Μ5. Δεν ξέρω τι σκοπεύεις να κάνεις με το θέμα των εξατμίσεων, αλλά και εκεί έχεις αρκετές επιλογές όπως θα διαπιστώσειςμε το καλό. Ακόμα επειδή ο πίσω προφυλακτήρας βιδώνει στο κάτω του μέρος σε 3 βίδες πάνω στο πλαστικό κουτί που έχει το Μ5, εκεί θα πρέπει να βάλεις 3 μικρές λαμαρινόβιδες που θα βιδώσουν στο κάτω μέρος της λαμαρίνας στο χώρο της ρεζέρβας που έχεις. Αν πρόκειται να το κάνεις Μ5 βάλε την διάσταση ελαστικών του Μ5. Εξωτερικά επιπλέον άλλαξε τους νίκελ νεροχύτες στα παράθυρα περιμετρικά με αυτά του Μ5 που είναι μαύρα, είτε ματ, είτε γυαλιστερά και δεν θα ξεχωρίζεις
.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolos : 25-07-10 στις 17:26
dankgr (25-07-10)
Η "τροποποίηση" που σκέφτεσαι να κάνεις φίλε dankgr είναι "δοκιμασμένη" από κάμποσους εδω μέσα στο forum και απόλυτα πετυχημένη. Δεν υπάρχει θέμα πατέντας. Απλά ξεκουμπώνεις και κουμπώνεις πράγματα. Μην ανησυχείς σε τίποτα, είμαστε όλοι εδώ να σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς. Υπομονή και προπάντων χρήματα να διαθέτεις και πίστεψέ με το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Το έχει κάνει ένας φίλος μου αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις, Δημήτρη τον λένε και όσο αναφορά το εξωτερικό μέρος το έχει φτάσει αρκετάααααα μακριά θα έλεγα...χαχαχαχαχα΄Αφού να φανταστείς για το πόσο παλαβός είναι έβαλε μέχρι και το ψυγείο λαδιού του Μ5 εμπρός αντικαθιστώντας βέβαια και όλη την "πλαστική κασετίνα" για να κάτσει σωστά, καθώς επίσης αντικατέστησε το πίσω χώρο του πατώματος της ρεζέρβας με αυτό του Μ5 και έβαλε τις γνήσιες εξατμίσεις του Μ5. Άστα σου λέω για μεγάλη αρρώστια λέμε
ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΦΟΒΑ
![]()
Ναι ναι το εχω δει αυτο του "φιλου σου" Δημητρη
Ελειπα ρε παιδια στις παραλιες!!!(συγκεκριμενα Ν.Ποροι Πιεριας!!!γεια σου Θανο!!!και Βασιλη!!!)
Λοιπον οτι και να κανεις για ευνοητους λογους (δες το γκαραζ μου)
ψηφιζω λουκ //Μ5!!!
Για εμενα η απολαυση ειναι οτι το οπτικο αποτελεσμα ειναι ενα αψογο στημενο σπορ σενταν που το απολαμβανεις και δεν το χορταινεις να το κοιτας!!!
Το θεμα τωρα ειναι οτι θα το κοιταζουν και αλλοι και θα κανουν την κλασσικη ερωτηση"φιλαρακι //Μ5 ειναι?"
.....ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να το σκεφτεις καλα και να λες την αληθεια ακομη και αν εχεις και τα λογοτυπα Μ5 στα φτερα η ακομη χειροτεραστο πορτμπαγκαζ...
Οταν εχεις φτασει να σπαταλησεις τοσα χρηματα για το απολυτο ρεπλικα Μ5 το να εχεις η οχι λογοτυπα ειναι το λιγοτερο(προσωπικη μου αποψη γιατι και αυτα εχουν την ομορφια τους) ,αλλα να ξερεις οτι αυτο το λουκ του μεγαλου αδερφου της 5αρας δηλ. του //Μ5 το εχεις για απολαυση των οφθαλμων σου και για τιποτε αλλο!!!
Με αυτον τον ορο ψηφιζω λουκ //Μ5 αλλιως..... Μ-Πακ(αν και επειδη το δικο μου ετσι το ειχα αρχικα με Μ-Πακ, ακομα και ετσι αρκετοι με ρωτουσαν αν ειναι Μ5![]()
Πες τα ρε Πάνο!!πώς θα αγοράσουμε μετά την Ε60 αν δεν ξέρουμε πόσο πάει το κουστούμι της!!!αρε Αριστείδη τι μας κάνεις με την ασπρούλα σου!!κατά καιρούς ψαχνόμουν με αυτό το αυτοκίνητο,αλλά όλο και πιο πολύ απομακρυνόμουν,για πολλών και διαφόρων λόγων,τους οποίους έχω αναφέρει κατα καιρούς ( οι παλαιοί του Forum ξέρουν)αλλά με αυτές τις τιμές που βλέπω τώρα τελευταία,αρχίζει και μου γυρνάει το μυαλό,και σκέφτομαι να το ξαναπάρω ζεστά το θέμα,αλλά φοβάμαι να μην καώ πάλιγια αυτό υπομονή,και αν δώ κάτι καλό δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη η ευκαιρία αυτήν την φορά....
![]()
''One love three letters'' .....BMW
aristent (26-07-10)
Έτσι είναι Φάνη! Βρες μια καλή ευκαιρία και χτύπα τη.. δεν θα το μετανιώσεις, στο έχω πει από παλιά ...και σιγά σιγά θα τα φτιάξεις όλα.. Σιγά-σιγά για να έχει και ενδιαφέρον![]()