το εχω κανει full look m5 in & out δες το album μου
το εχω κανει full look m5 in & out δες το album μου
ο Δημητρης ( Apostolos+ ) θα σε κατατοπισει καλυτερα μιας και το εκανε το εγχειρημα προσφατα
Δημητρηηηηηηηηηηηηηηηη βοηθησε το φιλο μας .........αφου χερεις δεν ειμαι και πολυ του γραψιματος![]()
Γεια σου βρε Αντώνη...Αφού καλωσορίσω και εγώ το φίλο μας με την σειρά μου, να του πω πως αν θέλει να βάλει την κανονική διάσταση του Μ5 (τουλάχιστον για εμπρός 255χ40χ19, πίσω δεν υπάρχει θέμα) θα χρειαστεί οπωσδήποτε εμπρός φτερά και πλαστικά θόλων Μ5 καθώς και την ποδιά του Μ5 όπου πάνω σε αυτή βιδώνουν στο τελείωμά τους τα πλαστικά των θόλων με αποτέλεσμα να "τραβάει" λίγο πιο μέσα τα πλαστικά των θόλων σε σχέση με την μαμά ποδιά. Έτσι δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα.
. Σου εύχομαι με το καλό να το δεις πλήρως Μ5 (έστω και εξωτερικά χαχαχαχαχα) ξέρω μερικούς μέσα σε αυτο το φορουμάκι που την έχουν κάνει την δουλειά αυτή που σκέφτεσαι και μάλιστα μερικοί σε αρκετά μεγάλο βαθμό
Αντώνη, Άρη, Νίκο mpacket για δώστε τα φώτα σας, άντε για πιάστε το keyboard και αρχίστε να γράφεται να βοηθήσουμε τον φίλο μας. Και εσύ Νικόλα μη νομίζεις ότι σε ξέχασα
Μα που είναι όλοι τελοσπάντων, έχουν πιάσει τις παραλίες και παίρνουν μάτι?
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolos : 24-07-10 στις 13:57
Το είχα δει το αυτοκίνητό σου στο car. Εχω κρατήσει και τις foto. Μιλάμε για μεγάλη/ολική επέμβαση αλλά είναι πολύ όμορφο. Αρα η γνώμη σου κατ'αρχάς με τα λάστιχα (εαν αλλάξω φτερά μπροστά και χωρίς να πειράξω αναρτήσεις και άλλα εσωτερικά) είναι να πάρω τις διαστάσεις του Μ5. Φαντάζομαι κατάλαβα σωστά. Οπως επίσης και ότι εσύ έβαλες τα γνήσια Μ5 προφυλακτήρες/φτερά/ποδιές (και εκατομμύρια άλλα Μ5 εξαρτήματα έκτός από αυτά...)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dankgr : 24-07-10 στις 13:59