Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 109

Θέμα: Έλληνες στο έλεος της φτώχειας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νταξει, το ποστ σου με απογοητευσε αρκετα δε λεω. Εχουμε σα λαος ασχημη νοοτροπια.

Θα το αφησω γιατι κατι μου χτυπησε πολυ ασχημα. Τι εννοεις δεν εχεις αποχετευση? Ερχετε βοθρατζιδικο για εκκενωση? Πλακα κανεις τωρα? Που ρε μεσα στην Πατρα? Κουλο ακουγεται...
    Γιατί απορείς?? Οι περισσότεροι δήμοι της Αττικής περιφερειακά της Αθήνας αλλά και τα Βορειοανατολικά προάστια ...με βοθρατζίδικα βολεύονται... είναι μέρος του σχεδιασμού της πράσινης ανάπτυξης αλλά και λόγω οικολογικής συνείδησης... δεν πληγώνουμε το υπέδαφος

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

ghost-rider (19-10-10)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περισσοτερα μετα την σπακανοπιτα...
    Τελικά το ταψί ηταν μεγάλο και η πίτα κράτησε περισσότερο απ' ότι περίμενα. Τώρα, λοιπόν, που είμαι χορτασμένος, ήπια και το Perrier μου, θα κάνω ότι μπορώ για να αποτυπώσω εδώ τις σκέψεις μου, τα όνειρα μου, τους φόβους μου, αλλα και ότι με οργίζει, όπως τα βλέπει ένας νέος, που σπουδάζει στην πόλη που μεγάλωσε, μένει ακόμα με την οικογένεια του (ε, εντάξει, δεν είμαι 35 ακόμα), έχει ταξιδέψει λίγο στην Ευρώπη αλλά προτιμάει ακόμα το χωριό του από το Soho του Λονδίνου.

Αυτό που στριφογυρίζει στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό είναι η ιδέα του φυγείν. Να φύγω από δω, να πάω κάπου που να μπορώ να δουλέψω σαν άνθρωπος, κάπου που να με σέβονται, εμένα και ότι δίνω στην κοινωνία και την κοινότητα. Κάπου που να μου δίνεται η ευκαιρία, να μετατρεψω την ορεξη μου σε κατι παραγωγικο, και οχι να την χαραμιζω σε πραγματα διχως νοημα και αποτελεσμα.

Να παω καπου που να σεβονται τους κοπους μου και τα ονειρα μου, και οχι εδω, που καθε φορα που ανοιγω την τηλεοραση η την εφημεριδα, βλεπω ακομα εναν πολιτικο και ενα δημοσιογραφο, να εξηγουν γιατι ποτε δεν θα κανω αυτα που ονειρευομαι. Οχι το να παρω μια Φερραρι, οσο το να εχω μια αξιοπρεπη δουλεια και να κανω μια ευτυχισμενη οικογενεια, στην οποια θα μπορω να προσφερω οσα προσεφεραν σε εμενα οι γονεις μου.

Θελω να παω καπου που να ειναι καθαρα, ηρεμα και ασφαλη. Καπου που να μην γινονται δοσοληψιες ναρκωτικων εξω απο το σπιτι μου, ληστειες στο φουρνο της γειτονιας και βιασμοι στην πλατεια παραπερα. Καπου που να μην ειναι γεματος ο δρομος απο λακουβες και το πεζοδρομιο απο γοπες. Καπου που ο οδηγος να σεβεται τον πεζο, και ο πεζος τον οδηγο.

Θελω να παω καπου, που τα νοσοκομεια λειτουργουν σωστα, τα σχολεια και τα πανεπιστημια λειτουργουν σωστα, που η δικαιοσυνη λειτουργει σωστα, που οσοι τα παιρνουν τιμωρουνται, και δεν αποθεονωνται.

Και τωρα που το ξανασκεφτομαι, τις προαλλες πηγα να δω το γραπτο μου σε ενα μαθημα που κοπηκα με 4. Ενας απο τους λογους που πηρα 4, ηταν επειδη ο καθηγητης που το διορθωνε, δεν ειδε τα διαγραμματα τεμνουσων και ροπων που τα ειχα στην τελευταια σελιδα. Επρεπε να παω εκει για να δει ολο μου το γραπτο. Και παρ'οτι ηταν σωστα, δεν παραδεχτηκε το λαθος του, και δεν με περασε. Δεν κανω πλακα. Γιατι να πρεπει να ανεχτω αυτη την κατασταση? Γιατι να πρεπει να ειμαι αναγκασμενος να φοιτω σε ενα πανεπιστημιο που κανενας δεν σεβεται το φοιτητη? Αλλα και κανενας φοιτητης τον καθηγητη? Γιατι μονο ενας καθηγητης εδω και τοσα χρονια μου μιλησε στον πληθυντικο? Μηπως γιατι δεν ειχε πολλα χρονια στην Ελλαδα, η μηπως γιατι οπως απαιτουσε απο μενα να τον σεβομαι, ετσι σεβοταν και αυτος εμενα?

Αλλα φταιω και γω! Φταιω γιατι καθε φορα που βλεπω πορτοκαλι, επιταχυνω αντι να κανω το αντιθετο. Γιατι δεν πεταω τα σκουπιδια μου πριν ερθει το σκουπιδιαρικο, αλλα λιγο αφοτου περασει. Γιατι κανω αρκετα απο οσα κατηγορω τους αλλους. Γιατι οταν πιανω τον εαυτο μου να ειναι ρομαντικος, τσαντιζομαι γιατι λεω οτι ετσι δε θα επιβιωσω. Αλλα οταν με πιανω να συμπεριφερομαι οπως οι υπολοιποι, στεναχωριεμαι που δεν ειμαι πια ρομαντικος.

Και το χειροτερο ξερεις πιο ειναι? Οτι μεσα σε αυτη την πραγματικοτητα φοβαμαι να ονειρευτω. Φοβαμαι να προγραμματισω τη ζωη μου και να κυνηγησω αυτα που θελω. Γιατι ξερω οτι δεν θα με αφησει το συστημα να τα καταφερω. Και αν καταφερω να τα καταφερω, τοτε το συστημα θα μου τα παρει πισω.

Δεν μπορω να κανω πια ονειρα, και αυτο ειναι το χειροτερο. Οταν το συστημα και η καθημερινοτητα σου σκοτωνουν τη φαντασια, χανεις τον εαυτο σου! Οταν νιωθω οτι μου κλεβουν τον εαυτο, πνιγομαι. Θελω να φυγω.

Γιατι λοιπον να πρεπει να μεινω στην πατριδα μου, οταν ολα ειναι σαπια? Οταν περα απο λιγους ανθρωπους που θα πρεπει να αφησω πισω, δεν βρισκω αλλους λογους να μενω πια εδω?

Σε λιγο θα εχω πτυχιο μηχανικου. Πλεον μιλαω 3 ξενες γλωσσες. Ξερω αρκετα απο υπολογιστες και δικτυα. Παιζω μουσικη. Πειτε μου, τι θα τα κανω ολα αυτα αν μεινω εδω?

Καταλαβαινεις τωρα Ηλια γιατι δεν με χωραει ο τοπος? Το συζητουσα το μεσημερι και με τον Χρηστο και τον Πετρο. Κριμα που δεν ησουν εκει. Πες μου ομως ρε συ, που με ξερεις τοσο καιρο. Γιατι να μεινω?

4. The Following 3 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

GEORGE316 (21-10-10), Monsta (21-10-10), z3 2.2 (21-10-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν βρεις δουλεια εξω να την κανεις....αμεσα...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν βρεις δουλεια εξω να την κανεις....αμεσα...
    Θελω σιγουρα 2 χρονια ακομα για το πτυχιο. Η σχολη ειναι 5 χρονια και τωρα μπηκα στο 4ο.

Παντως αν μπορεσω, μολις τελειωσω θα φυγω. Μαλλον Γερμανια που εχω καποιους φιλους που μπορουν να με βοηθησουν. Και οποιος θελει ερχεται μαζι. Οι BMW ειναι φθηνοτερες εκει...

Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικά το ταψί ηταν μεγάλο και η πίτα κράτησε περισσότερο απ' ότι περίμενα. Τώρα, λοιπόν, που είμαι χορτασμένος, ήπια και το Perrier μου, θα κάνω ότι μπορώ για να αποτυπώσω εδώ τις σκέψεις μου, τα όνειρα μου, τους φόβους μου, αλλα και ότι με οργίζει, όπως τα βλέπει ένας νέος, που σπουδάζει στην πόλη που μεγάλωσε, μένει ακόμα με την οικογένεια του (ε, εντάξει, δεν είμαι 35 ακόμα), έχει ταξιδέψει λίγο στην Ευρώπη αλλά προτιμάει ακόμα το χωριό του από το Soho του Λονδίνου.

Αυτό που στριφογυρίζει στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό είναι η ιδέα του φυγείν. Να φύγω από δω, να πάω κάπου που να μπορώ να δουλέψω σαν άνθρωπος, κάπου που να με σέβονται, εμένα και ότι δίνω στην κοινωνία και την κοινότητα. Κάπου που να μου δίνεται η ευκαιρία, να μετατρεψω την ορεξη μου σε κατι παραγωγικο, και οχι να την χαραμιζω σε πραγματα διχως νοημα και αποτελεσμα.

Να παω καπου που να σεβονται τους κοπους μου και τα ονειρα μου, και οχι εδω, που καθε φορα που ανοιγω την τηλεοραση η την εφημεριδα, βλεπω ακομα εναν πολιτικο και ενα δημοσιογραφο, να εξηγουν γιατι ποτε δεν θα κανω αυτα που ονειρευομαι. Οχι το να παρω μια Φερραρι, οσο το να εχω μια αξιοπρεπη δουλεια και να κανω μια ευτυχισμενη οικογενεια, στην οποια θα μπορω να προσφερω οσα προσεφεραν σε εμενα οι γονεις μου.

Θελω να παω καπου που να ειναι καθαρα, ηρεμα και ασφαλη. Καπου που να μην γινονται δοσοληψιες ναρκωτικων εξω απο το σπιτι μου, ληστειες στο φουρνο της γειτονιας και βιασμοι στην πλατεια παραπερα. Καπου που να μην ειναι γεματος ο δρομος απο λακουβες και το πεζοδρομιο απο γοπες. Καπου που ο οδηγος να σεβεται τον πεζο, και ο πεζος τον οδηγο.

Θελω να παω καπου, που τα νοσοκομεια λειτουργουν σωστα, τα σχολεια και τα πανεπιστημια λειτουργουν σωστα, που η δικαιοσυνη λειτουργει σωστα, που οσοι τα παιρνουν τιμωρουνται, και δεν αποθεονωνται.

Και τωρα που το ξανασκεφτομαι, τις προαλλες πηγα να δω το γραπτο μου σε ενα μαθημα που κοπηκα με 4. Ενας απο τους λογους που πηρα 4, ηταν επειδη ο καθηγητης που το διορθωνε, δεν ειδε τα διαγραμματα τεμνουσων και ροπων που τα ειχα στην τελευταια σελιδα. Επρεπε να παω εκει για να δει ολο μου το γραπτο. Και παρ'οτι ηταν σωστα, δεν παραδεχτηκε το λαθος του, και δεν με περασε. Δεν κανω πλακα. Γιατι να πρεπει να ανεχτω αυτη την κατασταση? Γιατι να πρεπει να ειμαι αναγκασμενος να φοιτω σε ενα πανεπιστημιο που κανενας δεν σεβεται το φοιτητη? Αλλα και κανενας φοιτητης τον καθηγητη? Γιατι μονο ενας καθηγητης εδω και τοσα χρονια μου μιλησε στον πληθυντικο? Μηπως γιατι δεν ειχε πολλα χρονια στην Ελλαδα, η μηπως γιατι οπως απαιτουσε απο μενα να τον σεβομαι, ετσι σεβοταν και αυτος εμενα?

Αλλα φταιω και γω! Φταιω γιατι καθε φορα που βλεπω πορτοκαλι, επιταχυνω αντι να κανω το αντιθετο. Γιατι δεν πεταω τα σκουπιδια μου πριν ερθει το σκουπιδιαρικο, αλλα λιγο αφοτου περασει. Γιατι κανω αρκετα απο οσα κατηγορω τους αλλους. Γιατι οταν πιανω τον εαυτο μου να ειναι ρομαντικος, τσαντιζομαι γιατι λεω οτι ετσι δε θα επιβιωσω. Αλλα οταν με πιανω να συμπεριφερομαι οπως οι υπολοιποι, στεναχωριεμαι που δεν ειμαι πια ρομαντικος.

Και το χειροτερο ξερεις πιο ειναι? Οτι μεσα σε αυτη την πραγματικοτητα φοβαμαι να ονειρευτω. Φοβαμαι να προγραμματισω τη ζωη μου και να κυνηγησω αυτα που θελω. Γιατι ξερω οτι δεν θα με αφησει το συστημα να τα καταφερω. Και αν καταφερω να τα καταφερω, τοτε το συστημα θα μου τα παρει πισω.

Δεν μπορω να κανω πια ονειρα, και αυτο ειναι το χειροτερο. Οταν το συστημα και η καθημερινοτητα σου σκοτωνουν τη φαντασια, χανεις τον εαυτο σου! Οταν νιωθω οτι μου κλεβουν τον εαυτο, πνιγομαι. Θελω να φυγω.

Γιατι λοιπον να πρεπει να μεινω στην πατριδα μου, οταν ολα ειναι σαπια? Οταν περα απο λιγους ανθρωπους που θα πρεπει να αφησω πισω, δεν βρισκω αλλους λογους να μενω πια εδω?

Σε λιγο θα εχω πτυχιο μηχανικου. Πλεον μιλαω 3 ξενες γλωσσες. Ξερω αρκετα απο υπολογιστες και δικτυα. Παιζω μουσικη. Πειτε μου, τι θα τα κανω ολα αυτα αν μεινω εδω?

Καταλαβαινεις τωρα Ηλια γιατι δεν με χωραει ο τοπος? Το συζητουσα το μεσημερι και με τον Χρηστο και τον Πετρο. Κριμα που δεν ησουν εκει. Πες μου ομως ρε συ, που με ξερεις τοσο καιρο. Γιατι να μεινω?

Καλα, θα το συνηθισεις αυτο

Ο συγκεκριμενος ειναι λιγο γκαου στο χω πει. Του χω δωσει τρια αριστα γραπτα και εχω παρει τρια 4αρια. Οταν με περασε δεν ειχα κανει σχεδον τιποτα.

Μη μασας, ειναι του Μπερκλευ αυτος και δεν πρεπει να καταλαβαινει καλα ελληνικα

Αμα καποια πραγματα δεν τα δεις με χιουμορ θα τρελαθεις.

Μη μασας ρε!!!!!!

Οσο για την ξενιτια...

Τι να σου πω ρε Γιαννη? Εχεις και επιχειρηματα.. Ρομαντικε! Κατσε ομως λιγο να δουμε... Αν χρειστει το συζηταμε.

Εγω θα σου προτεινα να φουλαρεις και να επεκτεινεις τη δουλεια του πατερα σου. Μην πεταξεις στο νερο τις προσπαθειες που εκανε μια ζωη.

Ασχημα δεν τα καταφερε... Και σκεψου οτι ξεκινας εκει που αυτος σταματα.

Κριση θα μου πεις... Υπομονη θα σου πω!

Η υπομονη ειναι το οπλο των ισχυρων!!!!!!!!

8. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

S8N (21-10-10)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλα, θα το συνηθισεις αυτο

Ο συγκεκριμενος ειναι λιγο γκαου στο χω πει. Του χω δωσει τρια αριστα γραπτα και εχω παρει τρια 4αρια. Οταν με περασε δεν ειχα κανει σχεδον τιποτα.

Μη μασας, ειναι του Μπερκλευ αυτος και δεν πρεπει να καταλαβαινει καλα ελληνικα

Αμα καποια πραγματα δεν τα δεις με χιουμορ θα τρελαθεις.

Μη μασας ρε!!!!!!

Δε μασαω, αλλωστε οπως μου ειπε και αυτος, να παω να ξαναδωσω να παρω 10 γιατι ειμαι καλος φοιτητης. Τσαντιζομαι ομως με τετοιες συμπεριφορες...

Οσο για την ξενιτια...

Τι να σου πω ρε Γιαννη? Εχεις και επιχειρηματα.. Ρομαντικε! Κατσε ομως λιγο να δουμε... Αν χρειστει το συζηταμε.

Εγω θα σου προτεινα να φουλαρεις και να επεκτεινεις τη δουλεια του πατερα σου. Μην πεταξεις στο νερο τις προσπαθειες που εκανε μια ζωη.

Ασχημα δεν τα καταφερε... Και σκεψου οτι ξεκινας εκει που αυτος σταματα.

Κριση θα μου πεις... Υπομονη θα σου πω!

Η υπομονη ειναι το οπλο των ισχυρων!!!!!!!!
    Να επεκτεινω τι? Μια επιχειρηση σε ενα κλαδο που πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο? Δυσκολο. Να ασχοληθω με αυτο που σπουδαζω? Ακομα πιο δυσκολο.

Μακαρι οταν βγουμε εμεις στην αγορα εργασιας να εχει στρωσει ο κλαδος μας. Αλλιως η κατασταση γινεται πιο πιεστικη και οταν δεν εχεις να φας, δεν εχεις περιθωρια για ρομαντισμους!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικά το ταψί ηταν μεγάλο ..............

Γιατι να μεινω?
    Γιάννη,

Δυο λόγια θα σου πω επειδή τα έγραψες ωραία παραπάνω κι ας μη σε ξέρω.

Μην αφήσεις να σε σταματήσει η σπανακόπιτα και ότι άλλο έχει απομείνει από τα λίγα όμορφα της χώρας μας. Ο ήλιος της Ελλάδας δυστυχώς δεν αρκεί για να χορτάσει το στομάχι σου (και της οικογένειάς σου μεθαύριο).

Σήκω και φύγε όταν με το καλό τελειώσεις τις σπουδές σου. Πάρτο απόφαση. Το δρόμο σου θα τον βρεις στο εξωτερικό και τις όποιες αρχικές δυσκολίες θα τις ξεπεράσεις γρήγορα. Εκεί θα έχεις ευκαιρίες να πας μπροστά. Εδώ θα χρειαστείς τρελό βύσμα.

Είναι κρίμα άνθρωποι μορφωμένοι όπως εσύ και πολλά άλλα παιδιά να χαραμίζονται σε αυτή τη χώρα που δε θα μπορέσει ποτέ να τους προσφέρει τίποτα.

Η σπανακόπιτα και ο μουσακάς φτάνει την επόμενη μέρα στο ταπεράκι με UPS.

11. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

GiannisRob (21-10-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη,

Δυο λόγια θα σου πω επειδή τα έγραψες ωραία παραπάνω κι ας μη σε ξέρω.

Μην αφήσεις να σε σταματήσει η σπανακόπιτα και ότι άλλο έχει απομείνει από τα λίγα όμορφα της χώρας μας. Ο ήλιος της Ελλάδας δυστυχώς δεν αρκεί για να χορτάσει το στομάχι σου (και της οικογένειάς σου μεθαύριο).

Σήκω και φύγε όταν με το καλό τελειώσεις τις σπουδές σου. Πάρτο απόφαση. Το δρόμο σου θα τον βρεις στο εξωτερικό και τις όποιες αρχικές δυσκολίες θα τις ξεπεράσεις γρήγορα. Εκεί θα έχεις ευκαιρίες να πας μπροστά. Εδώ θα χρειαστείς τρελό βύσμα.

Είναι κρίμα άνθρωποι μορφωμένοι όπως εσύ και πολλά άλλα παιδιά να χαραμίζονται σε αυτή τη χώρα που δε θα μπορέσει ποτέ να τους προσφέρει τίποτα.

Η σπανακόπιτα και ο μουσακάς φτάνει την επόμενη μέρα στο ταπεράκι με UPS.
    Κώστα, σέβομαι την άποψή σου και αντιλαμβάνομαι σαν πατέρας την αγωνία σου για το μέλλον των παιδιών σου. Το ξαναλέω όμως: Γι' αυτή τη χώρα κάποιοι έχυσαν το αίμα τους. Θ' αφήσουμε τη γη μας έρμαιο στους Αλβανούς, τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς κι εκείνους που κρύβονται από πίσω τους? Θα αφήσουμε τον πλούτο της στα χέρια των ξένων για να δουλεύουμε υπάλληλοί τους στις χώρες τους? Των ξένων που θα 'πρεπε να μας βοηθούν αυτή τη στιγμή και οι οποίοι μας δάνεισαν με 5,5% επιτόκιο? Των ξένων που αρνούνται επιμήκυνση στον χρόνο αποπληρωμής των δανείων τα οποία οι ίδιοι μας φόρτωσαν? Των ξένων που μας έβαλαν 350 εκ. ευρώ πρόστιμο σήμερα με αναμονή γι' άλλο 1,5 δις την επόμενη εβδομάδα?

Θα πάω εγώ να πληρώνω φόρους δουλεύοντας στον Γερμανό που μας υπερχρεώνει για τα οπλικά του συστήματα αντί να ξεμπροστιάσει ο ίδιος στα ΜΜΕ τους βρώμικους πολιτικούς και μεσάζοντες της χώρας μας? Στον Γερμανό με τα στραβά υποβρύχια και τις ακατάλληλες τορπίλες? Στον Γερμανό που πληρώθηκε αδρά για να φτιάξει το Ελ. Βενιζέλος στα πρότυπα των παλαιών αεροδρομίων της χώρας του? Στον Γάλλο που μας υποστηρίζει και μας πουλά και 2-3 φρεγάτες? Στον Αμερικανό εξ' αιτίας του οποίου η ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων μας στοίχισε 3 φορές επάνω? Στον Άγγλο που εισπράτει χρόνια τώρα τον μόχθο κάθε πατέρα του οποίου το παιδί σπουδάζει στην κωλοχώρα του? Δεν παν στο διάολο όλοι τους?

Ή μήπως να πάω έξω όπως έκαναν κάποτε οι αγωνιστές των παρισινών σαλονιών? Αυτοί οι οποίοι επέστρεψαν θριαμβευτές μετά τη δικτατορία για να κυβερνήσουν και μας έφτασαν εδώ σήμερα? Εκείνοι που σκούζουν για το τάδε και το δείνα στα κανάλια και που έχουν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία σε off-shore, που σπουδάζουν τα παιδιά τους στο City, που ασχολούνται μόνο με το ξενοπήδημα και τα κουτσομπολιά της Μυκόνου και που κάνουν πολυτελείς γάμους στο εξωτερικό? Αυτοί μας βλέπουν να τρωγώμαστε και τρίβουν τα χέρια τους.

Πρέπει να καθαρίσουμε και να επισκευάσουμε το σπίτι μας, όχι να το κατεδαφίσουμε, ούτε να δώσουμε τη μονοκατοικία αντιπαροχή με αντάλλαγμα ένα διαμέρισμα στον Α' όροφο και μάλιστα με ημιυπαίθριο.

13. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

bill_m3 (21-10-10), Kostas_1 (21-10-10), PANOS-E60 (21-10-10), Ptboul (21-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

στη κατοχη,η εννοια της φτωχιας ειχε την εννοια της πεινας,της εξαθλιωσης.
    σημερα,ο ορος φτωχια εκφραζεται με αλλα ουσιαστικα...μιζερια,καταθλ ιψη,αννοια,οκνηρια...
    συνεχως ακουω γυρω μου ανθρωπους να καταριουνται και να βαρυγγομουν για τη κατασταση...
    συνεχως ακουω παραπονα...
    οι νεοι εξακολουθουν να πηγαινουν σε καφετερειες για το καθιερωμενο καφεδακι τους με μια προσεγγιση...τι να κανω????αφου δε μπορω να κανω κατι ας το απολαυσω τουλαχιστο..και θα περιμενω να δω τι θα γινει...
    ο μεσηλικας αγωνια γιατο μελλον του και ο συνταξιουχος αρχιζει να περιμενει το χαρο που θα τον απαλλαξει!!
    ζουμε αραγε κατω απο το οριο της φτωχιας??
    πως μπορει να μετρηθει αυτο??
    στο ψυγειο μου υπαρχουν φαγωσιμα...
    στο ψυγειο των γονιων μου που ειναι και οι δυο ανεργοι αν ανοιξεις το ψυγειο θα βρεις κατι να φας..
    αν κοιταξεις τα προσωπα τους ομως θα δεις....ενα κενο..ενα αδειο βλεμμα.μια καταθλιψη,μια προσβολη της αξιοπρεπειας.
    υπαρχει αραγε καποιος που να το εχει νοιωσει αυτο?
    δε νομιζω...γιατι αν υπηρχαν και αλλοι,μεχρι τωρα θα ειχαμε "καψει" τη βουλη.
    αντι αυτου οι "αναρχικοι" βαζουν φωτια σε τραπεζες με εργαζομενους και μαλιστα εγκυους μεσα....
    αγωνας ειναι αυτος ε??
    εναντιωθηκαμε...ναι...και ξεχασαμε την πεινα μας..
    αραγε υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν εστω και μια λεξη απο αυτα που βγαινουν απο τα στοματα οσων εχουν μια πολιικη εξουσια??
    μαλλον ναι...αν κρινω απο τα ατομα που καθονται στις καρεκλες των προεκλογικων κεντρων των διαφορων υποψηφιων....τι τους ταχθηκε??καποια εργασια???
    γιατι δε θα απορησω αν δω τον πατερα μου να καθεται σε ενα τετοιο τραπεζι με ανταλλαγμα μια δουλεια!!γιατι???γιατι κανενας απο τους "Συνανθρωπους" δεν εχει προσφερει δουλεια!!!και φτανουμε σε μια αλλη λεξη που πρεπει να προσεχουμε...απογνωση...
    το θυμο μπορουμε να τον ελεγξουμε.οχι ολοι ,αλλα μπορουμε...την απογνωση δεν μπορουμε...οταν ερχεται η απογνωση η λογικη παει περιπατο.και μαλιστα τρεχοντας.
    ειμαστε ενας λαος πουλημενων ανθρωπων που ηδη οι νεοι ιδιοκτητες μας εχουν νοικιασει ρετιρε με θεα την ακροπολη...ηδη εχουν μπει στο σπιτι (τους πλεον) και εχουν αρχισει να μας οριζουν οπως θα ηθελαν αυτοι...
    να θυμισω τι εγινε τη τελευταια φορα που ενας γειτονικος λαος ηρθε και εγκατασταθηκε στο σπιτι μας???
    400 χρονια σκλαβιας και μια επανασταση αιματηρη..
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

15. The Following 3 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

bill_m3 (19-10-10), manos///3 (19-10-10), Ptboul (19-10-10)

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

padia eimaste akoma stin arxi , na xerete oti an den kanoume thaymata me ta lefta pou mas edosan o germanos gallos kai ollandos politis (kai oi alloi) den xanapernoume dekara . idi oi germanoi einai ekneurismenoi poi plironoun apateones ellines anti na exoun ypsiloteri poiotita koinonikon ypiresion apo oti idi exoun.
    edo sto borra oloi oi skandinaboi gelane me tous filandous pou plironan gia mas kai tous lene ´" sas aresei i rodos gia diakopes? pliroste tin. ". bebaia to oraio itan syzitisi tou souidou ypourgou oikonomikon me ton germano se mia prospatheia na mpei i souidia sto ayro. (kati pou den tha me xalouse. kai apnata o souidos :" kai na mpo ego sto eyro xanontas to oplo tis nomismatikis politikis mou kai tautoxrona na plirono apateones etairous pou eite allazan ta stoixia eite pernan tis epidotiseis gia anaptyxi kai tis kanane biles . prepei ptota na balete aystirous orous ,prostima kai poines gia tous parabates, na bebaiotho oti tirountai aytoi oi europaikoi nomoi kai meta syzitame."
    fetos edo anamenetai anaptyxi gyro sto 5% kai i anergia einai gyro sto 6,2 % meionoun tous forous eisodimatos kai gia tou xronou prota tous endiaferei oi kainourgies douleies kai i antagonistikotita stin gnosi .
    den einai ola kala edo pano ,exei kai do ta straba tis ayti i xora alla toulaxiston den se exapatei kanenas
    live free and drive hard

17. The Following User Says Thank You to atha For This Useful Post:

NickE60 (19-10-10)

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP