αυτο υπονοω...γινομαι γραφικος λεγοντας και ξαναλεγοντας το,ομως απο τη στιγμη που κανενας πολιτης δεν παιρνει μερος αμεσα σε αποφασεις,φταιει αυτος που παιρνει αποφασεις!!!!μεταφραζοντας τη δημοκρατια οπως ισχυει σημερα,μια φορα καθε 4 χρονια εκλεγουμε αυτους που θα κυβερναν και απο εκει και περα οτι βρεξει ας κατεβασει...
οπου θελουν δινουν οτι θελουν παιρνουν και παει λεγοντας...
αμεσα συνυπευθυνοι ειμαστε και εμεις που το δεχομαστε.
εκει πρεπει να αλλαξουμε.οχι ...τελος οι βουλευτες ετσι οπως τους γνωριζουμε...
ολοι μα ολοι οι βουλευτες εχουν λαμβανειν και απο τις προηγουμενες εργασιες τους(οσοι ειχαν,που οι περισσοτεροι ειχαν)παιρνουν παχυλους μισθους,παιρνουν αποζημιωσεις απο συμετοχες σε επιτροπες,κενενας δεν τιμωρειται βασει του ποινικου δικαιου για τιποτα απολυτως και το χειροτερο ολων αυτων ειναι οτι αντι να ριξουν λιγο νερο στο κρασι τους και να μην προκαλουν,βγαινουν και φωναζουν για το "λειτουργημα" που κανουν και εν τελει φταιμε εμεις που τους φωναζουμε!!!
ρε παιδια εγω δεν εχω παρει ουτε ενα ευρω μιζα απο τους ολυμπιακους(λεμε τωρα)...γιατι να μου κοψουν το μισθο>??γιατι να μου κανυον τη βενζινη την ακριβοτερη στην ευρωπη?γιατι ολα αυτα???και οι βουλευτες του πασοκ και της νδ να εχουν κλεψει οτι μπορει να κλεφτει και να ειναι εξω παριστανοντας τους σωτηρες και πρεπει να τους υποκλινομαστε κι ολας??
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....