Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 62

Θέμα: [E60] look m5 απορίες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dankgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το είχα δει το πόστ του φίλου S8N και η αλήθεια είναι ότι τα περίμενα λίγο λιγότερα τα χρήματα. Εαν είναι να δώσεις 3.500 ευρώ για να αγοράσεις το κιτ, γιατί να μην αγοράσεις μεταχειρισμένα 2 φτερά, 2 ποδίές, 2 μασπιέδες και τα παρελκόμενα όπως σίτες κλπ ? φαντάζομαι πολύ πιο λίγα λεφτά θα δώσεις και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πιό κοντά στο σημείο αναφοράς - το Μ5- γιατί και το Μ-pack τελικά βγήκε για να αλλάξει το look της Ε60 και να την κάνει να μοιάζει κάπως με την Μ5. Τελικά όσο πιο πολύ το σκέφτομαι μάλλον θα πάω προς αυτή τη λύση. Αγορά ανταλλακτικών και όχι του Μpack. Αυτά τα μπροστινά φτερά βρε παιδί μου είναι γλυπτό...όπως και να το κάνεις...Απλά θέλω καποιος από εσάς που το έχει κάνει να μου πει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξω κάτι άλλο εκτός από λαμαρίνες και ζαντολάστιχα (και εξάτμιση για να μην ξεχνιόμαστε...). Εαν δεν με απατά η μνήμη μου και του Μ5 καινούργια από αντιπροσωπία να αγοράσεις τα παραπάνω κάπου στα 3.500 θα σου (μου) έρθει.
    Επιπλέον Θα χρειαστείς την τραβέρσα μαζί με τα 2 εσωτερικά "μαξιλαράκια" από το Μ5, τα εμπρός πλαστικά ακριβώς πίσω από τις καρδιές του Μ5 που συλλέγουν τον αέρα για τα ψυγεία, την εμπρός κάτω ποδιά όπως προαναφέραμε. Ο πίσω προφυλακτήρας κουμπώνει απευθείας χωρίς να χρειάζεσαι τις βάσεις του Μ5. Δεν ξέρω τι σκοπεύεις να κάνεις με το θέμα των εξατμίσεων, αλλά και εκεί έχεις αρκετές επιλογές όπως θα διαπιστώσεις με το καλό. Ακόμα επειδή ο πίσω προφυλακτήρας βιδώνει στο κάτω του μέρος σε 3 βίδες πάνω στο πλαστικό κουτί που έχει το Μ5, εκεί θα πρέπει να βάλεις 3 μικρές λαμαρινόβιδες που θα βιδώσουν στο κάτω μέρος της λαμαρίνας στο χώρο της ρεζέρβας που έχεις. Αν πρόκειται να το κάνεις Μ5 βάλε την διάσταση ελαστικών του Μ5. Εξωτερικά επιπλέον άλλαξε τους νίκελ νεροχύτες στα παράθυρα περιμετρικά με αυτά του Μ5 που είναι μαύρα, είτε ματ, είτε γυαλιστερά και δεν θα ξεχωρίζεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolos : 25-07-10 στις 18:26

2. The Following User Says Thank You to Apostolos For This Useful Post:

dankgr (25-07-10)

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ερώτηση του Φάνη δεν απαντήθηκε παιδιά.

Anybody ?
    Πες τα ρε Πάνο!!πώς θα αγοράσουμε μετά την Ε60 αν δεν ξέρουμε πόσο πάει το κουστούμι της!!!αρε Αριστείδη τι μας κάνεις με την ασπρούλα σου!!κατά καιρούς ψαχνόμουν με αυτό το αυτοκίνητο,αλλά όλο και πιο πολύ απομακρυνόμουν,για πολλών και διαφόρων λόγων,τους οποίους έχω αναφέρει κατα καιρούς ( οι παλαιοί του Forum ξέρουν)αλλά με αυτές τις τιμές που βλέπω τώρα τελευταία,αρχίζει και μου γυρνάει το μυαλό,και σκέφτομαι να το ξαναπάρω ζεστά το θέμα,αλλά φοβάμαι να μην καώ πάλι για αυτό υπομονή,και αν δώ κάτι καλό δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη η ευκαιρία αυτήν την φορά....
    ''One love three letters'' .....BMW

4. The Following User Says Thank You to ΦΑΝΗΣ For This Useful Post:

aristent (26-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια του να ξεκαθαρίσω την διαφορά M-pack και Μ5 look, όπως απλά εγραψε ο nikos-Mpacket. Θέλω να διευκρινίσω 2 πράγματα : 1. Οτι αυτό που θέλω να κάνω δεν έχει να κάνει με πειράγματα σε αναρτήσεις, σηκώματα και άλλου είδους πειράγματα παρά μόνο αγορά και τοποθέτηση "λαμαρινών" και ζαντολάστιχων και 2. θέλω να μου πείτε εάν είδατε διαφορά (θετική ή αρνητική) στην απόδοση του αυτοκινήτου μετά το modicifation. π.χ. πρίν είχα λάστιχα 245/45/17 και τώρα με τα 255/35/19 έχω την εντύπωση ότι δεν μου φρενάρει τόσο καλά όσο πριν. Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια ή εμένα μου φένεται... Σιγά σιγά θα τα χάσω μου φένεται!!!

Ρε φιλαρακο...τι αλλο να σου πουμε δηλαδη? Βαλαμε φωτογραφιες, καναμε debate για τις ζαντες ,μεχρι και ο guru ο Νικος Ε60 εκανε αναλυση επι του θεματος...και εσυ μας λες οτι θες να βαλεις bodykit γιατι δεν φρεναρει καλα??

Μαλλον εχεις δικιο... το εχεις χασει ...

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φιλαρακο...τι αλλο να σου πουμε δηλαδη? Βαλαμε φωτογραφιες, καναμε debate για τις ζαντες ,μεχρι και ο guru ο Νικος Ε60 εκανε αναλυση επι του θεματος...και εσυ μας λες οτι θες να βαλεις bodykit γιατι δεν φρεναρει καλα??

Συγνωμη κιολας αλλα οι χαρακτηρισμοι και το υφος καλο ειναι να λειπουν το οτι καποιος ειναι μπερδεμενος και προβληματισμενος μετα απο καποια αλλαγη και το συνδιαζει με ενα αλλο θεμα δεν ειναι λογος για να τον κραζουμε,αμα σε χαλαει το θεμα μην του δινεις σημασια και ασε τους υπολοιπους που γουσταρουμε να ασχοληθουμε.
    Αν οι αρμοδοι νομιζουν οτι η συγκεκριμενη προταση προσβαλει καποιον ας την σβησουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos-Mpacket : 25-07-10 στις 01:47

Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι δεν είπα ακριβώς αυτό, απλά ρώτησα όσοι έχουν εάν αλλάξει τις μαμίσιες 17ρες ζάντες σε 19ρες, εάν έχουν παρατηρήσει αισθητή διαφορά στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στο φρενάρισμα. Προφανέστατα βαλατε φωτογραφιες, κανατε debate για τις ζαντες και ο guru ο Νικος Ε60 (τον οποίο γνωρίζω μέσω άλλων forums πάνω από 5 χρόνια) εκανε αναλυση επι του θεματος και σας ευχαρίστησα γι'αυτά.

Rides
    0

Προεπιλογή

Νικο...το σχολιο μου πηγαινε σαφεστατα στην τελευταια γραμμη της ερωτησης του και δεν αποτελει σε καμια περιπτωση πικροχωλο σχολιασμο απο μερους μου. Καλο ειναι να διαβαζεις ολα τα ποστ πριν σχολιασεις.

Εσυ εισαι ο Ζορρο του φορουμ ? Δεν καταλαβα δηλαδη...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειναι αληθεια οτι η αυξηση διαστασης της ζαντας δεν συνεπαγεται αυτοματα με βελτιωση φρεναρισματος. Δεν μπορω να φανταστω ομως και ποσο πολυ θα πρεπει να εχει μειωθει η αποδοση απο μια τετοια αλλαγη (εκτος αν τα λαστιχα ειναι γομες για να σβυνεις λαθη σε τετραδιο).

Ευθυγραμισση εκανες ? (η οποια στην ουσια οριζει το ποσο αποτελεσματικα/σωστα παταει το πελμα των ελαστικων στην ασφαλτο και εχει σαφεστατα μεγαλο ρολο στην αποδοση φρεναρισματος)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι αληθεια οτι η αυξηση διαστασης της ζαντας δεν συνεπαγεται αυτοματα με βελτιωση φρεναρισματος. Δεν μπορω να φανταστω ομως και ποσο πολυ θα πρεπει να εχει μειωθει η αποδοση απο μια τετοια αλλαγη (εκτος αν τα λαστιχα ειναι γομες για να σβυνεις λαθη σε τετραδιο).

Ευθυγραμισση εκανες ? (η οποια στην ουσια οριζει το ποσο αποτελεσματικα/σωστα παταει το πελμα των ελαστικων στην ασφαλτο και εχει σαφεστατα μεγαλο ρολο στην αποδοση φρεναρισματος)
    Σωστός! με πρόλαβες

Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι, ευθυγράμιση δεν έχω κάνει άκόμα γιατι αυτά τα λάστιχα απλά μου τα έδωσαν με τις ζάντες και είναι χρησιμοποιημένα, ή όπως σωστά το λές "ειναι γομες για να σβυνεις λαθη σε τετραδιο". Περιμένω να δω εάν θα κατευθυνθώ στο m-pack οπότε αγοράζω καινουργια 245/35+275/30 ή πάω στην λύση Μ look όπότε παίρνω τα 255/40+285/35 τα οποία φαντάζομαι λόγω του μεγαλύτερου πάχους λογικά δεν θα μεταφέρουν τόσο πολύ τις ανωμαλίες του δρόμου στην καμπίνα. Το θέμα για το φρενάρισμα το είπα γιατί λογικά από την στιγμή που οι 19ρες ζάντες έχουν μεγαλύτερη μάζα θα εχουν και μεγαλύτερη ροπή άρα τα φρένα θα έχουν μεγαλύτερο έργο να κάνουν. Βέβαια αυτό το λέω με την δική μου λογική, το οποίο μπορεί και να μην ισχύει 100%.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι, ευθυγράμιση δεν έχω κάνει άκόμα γιατι αυτά τα λάστιχα απλά μου τα έδωσαν με τις ζάντες και είναι χρησιμοποιημένα, ή όπως σωστά το λές "ειναι γομες για να σβυνεις λαθη σε τετραδιο". Περιμένω να δω εάν θα κατευθυνθώ στο m-pack οπότε αγοράζω καινουργια 245/35+275/30 ή πάω στην λύση Μ look όπότε παίρνω τα 255/40+285/35 τα οποία φαντάζομαι λόγω του μεγαλύτερου πάχους λογικά δεν θα μεταφέρουν τόσο πολύ τις ανωμαλίες του δρόμου στην καμπίνα. Το θέμα για το φρενάρισμα το είπα γιατί λογικά από την στιγμή που οι 19ρες ζάντες έχουν μεγαλύτερη μάζα θα εχουν και μεγαλύτερη ροπή άρα τα φρένα θα έχουν μεγαλύτερο έργο να κάνουν. Βέβαια αυτό το λέω με την δική μου λογική, το οποίο μπορεί και να μην ισχύει 100%.
    ισχύει αυτό 19ρες + μεγαλύτερη εξωτερική διάμετρος ελαστικού + πιό βαριά λάστιχα (μεγαλύτερη μαζα σε μεγαλύτερη ακτίνα περιστροφής) αλλά είναι αισθητό στα πολλά χλμ. στα 100-150 δεν θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά.. Κάνε ευθυγράμμιση πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο

φαντάζομαι πως έχεις βάλει Μ5 φτερά μπροστά γιατί στα απλά φτερά αυτό το λάστιχο δεν μπαίνει, βρίσκει

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP