Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 45

Θέμα: GOOD cop θρεντ

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω κι εγω μια λιγο αστεια ιστορια...
    Κατεβαινω με το 28αρι την Κατεχακη,βρεχει και θελω να παω αριστερα προς Κοκκινοπουλου,Γουδι.Φτανω στο φαναρι,εχουν ηδη στριψει τ'αυτοκινητα κι εγω το προλαβαινω πορτοκαλο-κοκκινο κατεβαζω 2α,διπλωνει και μπαινω Κοκκινοπουλου διπλωμενος,μεχρι δεξια λωριδα(εχει 2 εκει) μετα σφαλιαρα στην αριστερη λωριδα και....ΩΩΩχ Οκταβια περιπολικο στο φαναρι σταματημενο!Παω σαν βρεγμενη γατα διπλα τους,ανοιγει το παραθυρο:
    -ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??
    εγω: εεεε μου γλυστρισε,βρεχει...
    -ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΡΕ!
    εγω:εεε σιγα πηγαινα αλλα δεν εχω λαστιχα
    -ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕ!
    εγω:δεν εχω λεφτα...
    -ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΤΕ!εχε χαρη που βιαζομαι,φυγε και με προσοχη(ηρεμος πλεον)
    Φυσικα εφυγα ζωγραφιζοντας παλι (τη λατρευω τη βροχη!!) Ευτυχως γλυτωσα το χαρατσι!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

nikos1400 (30-01-12), S8N (30-01-12)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω κι εγω μια λιγο αστεια ιστορια...
    Κατεβαινω με το 28αρι την Κατεχακη,βρεχει και θελω να παω αριστερα προς Κοκκινοπουλου,Γουδι.Φτανω στο φαναρι,εχουν ηδη στριψει τ'αυτοκινητα κι εγω το προλαβαινω πορτοκαλο-κοκκινο κατεβαζω 2α,διπλωνει και μπαινω Κοκκινοπουλου διπλωμενος,μεχρι δεξια λωριδα(εχει 2 εκει) μετα σφαλιαρα στην αριστερη λωριδα και....ΩΩΩχ Οκταβια περιπολικο στο φαναρι σταματημενο!Παω σαν βρεγμενη γατα διπλα τους,ανοιγει το παραθυρο:
    -ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??
    εγω: εεεε μου γλυστρισε,βρεχει...
    -ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΡΕ!
    εγω:εεε σιγα πηγαινα αλλα δεν εχω λαστιχα
    -ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕ!
    εγω:δεν εχω λεφτα...
    -ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΤΕ!εχε χαρη που βιαζομαι,φυγε και με προσοχη(ηρεμος πλεον)
    Φυσικα εφυγα ζωγραφιζοντας παλι (τη λατρευω τη βροχη!!) Ευτυχως γλυτωσα το χαρατσι!
    Ι donut understeer...

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ειχα ποσταρει σε αυτο το θεμα, περιμενοντας καποια επιτυχια για να σας εξηγησω καποια πραγματα (που ισως οι περισσοτεροι γνωριζετε)..
    Χτες ηρθα στην Αθηνα για να 'αγορασω' αυτά. Τελικα πηγαν ολα καλα και ειχαμε θετικο αποτελεσμα. Για να πανε ομως ολα καλα εμενα που μιλουσα με αυτους 2 βδομαδες τωρα και κανονιζα το ραντεβου, μου ασπρισαν τα μαλλια απο το αγχος να τους καταφερω να γινει η δουλεια σε μερος που θα βολευει εμενα για να με εχουν απο κοντα οι υπολοποι, για να σιγουρεψω πως δεν θα ερθουν εκει 5-6 κι εγω μονος κλπ λεπτομερειες που δεν με αφηναν να κοιμηθω για 15 μερες.

Θελω να καταληξω λοιπον πως ο 'good cop', δεν ειναι μονο αυτος που μας την χαριζει σε ενα μπλοκο τροχαιας, οπως αντιστροφα δεν ειναι 'bad cop' αυτος που κανει την δουλεια του και μας βεβαιωνει υπαρκτη παραβαση. Κι εγω γι'αυτην που την κοροϊδευα 2 βδομαδες στο τηλέφωνο 'bad cop' ειμαι.
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

5. The Following 18 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

aristent (30-01-12), asot (05-02-12), bill_m3 (31-01-12), dark knight (30-01-12), fanisk (30-01-12), GEO316 (30-01-12), gnx (30-01-12), halkida116mpack (30-01-12), joseph (12-02-12), Monsta (30-01-12), nikos1400 (30-01-12), Nino (12-02-12), S8N (30-01-12), spar@ (30-01-12), Stamatis (12-02-12), stavr (30-01-12), Stunt Mike (30-01-12), Thomelef (30-01-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειχα ποσταρει σε αυτο το θεμα, περιμενοντας καποια επιτυχια για να σας εξηγησω καποια πραγματα (που ισως οι περισσοτεροι γνωριζετε)..
    Χτες ηρθα στην Αθηνα για να 'αγορασω' αυτά. Τελικα πηγαν ολα καλα και ειχαμε θετικο αποτελεσμα. Για να πανε ομως ολα καλα εμενα που μιλουσα με αυτους 2 βδομαδες τωρα και κανονιζα το ραντεβου, μου ασπρισαν τα μαλλια απο το αγχος να τους καταφερω να γινει η δουλεια σε μερος που θα βολευει εμενα για να με εχουν απο κοντα οι υπολοποι, για να σιγουρεψω πως δεν θα ερθουν εκει 5-6 κι εγω μονος κλπ λεπτομερειες που δεν με αφηναν να κοιμηθω για 15 μερες.

Θελω να καταληξω λοιπον πως ο 'good cop', δεν ειναι μονο αυτος που μας την χαριζει σε ενα μπλοκο τροχαιας, οπως αντιστροφα δεν ειναι 'bad cop' αυτος που κανει την δουλεια του και μας βεβαιωνει υπαρκτη παραβαση. Κι εγω γι'αυτην που την κοροϊδευα 2 βδομαδες στο τηλέφωνο 'bad cop' ειμαι.
    Δεν ξερω πανο τι εισαι για αυτη αλλα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα..

7. The Following 3 Users Say Thank You to GEO316 For This Useful Post:

joseph (12-02-12), nikos1400 (30-01-12), Nino (12-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αστειεύονται εκεί στο Αμέρικα :
    https://www.youtube.com/watch?v=bY5ioBvrYIg

Εδώ βλέπουμε Βραζιλιάνου αστυνομικούς. Δεν διαφέρουν βέβαια και πολύ απο αυτούς που συλλαμβάνουν.
    https://www.youtube.com/watch?v=NQKW8oTRsoc
    Mόνο για good cops δεν μου κάνουν οι συγκεκριμένοι.
    Μάλλον την είδαν ότι παίζουν σε κανα counter strike.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων

μπραβο κι απο εμενα ,σιγουρα η Ελληνικη αστυνομια μπορει και κανει με τα μεσα που εχει το καλυτερο.....θα σου εκανα τωρα μια πλακιτσα αλλα φοβαμαι μην στραβωσεις...
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσέξτε πόσο ευγενικοί και υπομονετικοί είναι οι αστυνομικοί, παρά τη συμπεριφορά του οδηγού.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τραγικός ηλίθιος...τι να κάνεις. υπάρχουν και τέτοιοι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τραγικός ηλίθιος...τι να κάνεις. υπάρχουν και τέτοιοι.

Από κάτι σχόλια που διαβάζω από άτομα σε διαφορετικές πολιτείες, θα τον είχαν βγάλει έξω με τα τέσσερα.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

4th amendment

The right of the people to be secure in their persons, houses, papers, and effects, against unreasonable searches and seizures, shall not be violated, and no Warrants shall issue, but upon probable cause, supported by Oath or affirmation, and particularly describing the place to be searched, and the persons or things to be seized

Έθεσα τη παρακάτω ερώτηση στο φόρουμ που αναρτήθηκε το συγκεκριμένο βιντ και περιμένω απάντηση.

Since when are DUI check points "unreasonable searches" ?

Ελένη ακούει ???

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP