Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 45

Θέμα: GOOD cop θρεντ

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    .ωωωωωωωωωχ την γ@μήσαμε λέω...
    κατεβάζω, και με το ηλίθιο βλέμα λέω ορίστε!!!
    Απιστευτος!!!
    Ι donut understeer...

2. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

Thomelef (18-10-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

να πω και εγω ενα περιστατικο που μου ετυχε! ειμαι στο ανεβασμα του ολυμπιακου χωριου, βραδακυ με το σουιφτ της γυναικας και εχω ενα αλλο σουιφτακι να μου κολλαει απο πισω! σταματαμε στο φαναρι,,,στηνομαστε διπλα-διπλα και περιμενω το πρασινο! αναβει λοιπον ξεκιναω μαλιοκουβαρα..αλλα βλεπω τον αλλον να κοβει,,,ανοιχτη καμπη μπροστα, λεω ας το πατησω να δω τι κανει το αμαξι! απο πισω βλεπω τα φωτα καποιου αλλου αμαξιου να ακολουθει σε γρηγορο ρυθμο,,,παταω λοιπον ακομα περισσοτερο...τερμα το σουιφτ...αλλα το αλλο να πλησιαζει! φτανει λοιπον διπλα...και ειναι περιπολικο...κοβω κατεβαζω παραθυρο, σιγουρος για το κουστουμι ...και μου φωναζει ο αστυνομικος ''τωρα γιατι το εκανες αυτο?'' παιρνω λοιπον και εγω το ηλιθιο υφος και παραδεχομαι την μαλακεια μου! ενω λοιπον περιμενω εντολη ...κανε στο πλαι...εκεινος καληνυχτιζει και συνεχιζει την πορεια του!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντώνη, στη πλεονότητα είναι professionals και αυτό το ξέρω από 1ο χέρι. Δεν έκατσα να διαβάσω και τα σχόλια στο utube πάντως....θα το κάνω μάλλον απόψε.

Δε χρειάζεται όμως να σχολιάσουμε τους Αμερικάνους. Εγώ κατά τύχη έπεσα πάνω σ αυτό το βίντεο...

Είμαι σίγουρος πως και στην Ελλάδα έχουν αρκετοί θετικές εμπειρίες και όμορφα πράγματα να πουν για το Σώμα.
    Φυσικά και δεν είναι όλα τα δάκτυλα ίδια Κώστα.

Ομως στο συγκεκριμένο βίντεο, η συμπεριφορά του αστυνομικού σε κάποιον που οπλοφορεί, μου μοιάζει τελείως αφύσικη.

Τώρα για τον επαγγελματισμό τους,(πάντα για τους αμερικάνους μιλάμε) διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Σύμφωνα με τα βιντεακια που συχνά βλεπουμε στα κανάλια της τηλεόρασης, πέφτει πολύ ξύλο και αδικαιολόγητα θα έλεγα.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αμα ηταν concealed carry και το εβρισκε θα βλεπαμε οτι γινεται και στις αλλες καμερες Open carry και αδειο..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanisk : 18-10-11 στις 22:29

6. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Samaro (18-10-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων

Τώρα για τον επαγγελματισμό τους,(πάντα για τους αμερικάνους μιλάμε) διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Σύμφωνα με τα βιντεακια που συχνά βλεπουμε στα κανάλια της τηλεόρασης, πέφτει πολύ ξύλο και αδικαιολόγητα θα έλεγα.

Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις βίας αλλά και ρατσισμού, εξάλλου είναι μία τεράστια χώρα. Έτσι περιπτώσεις σαν του Rodney King (και άλλων) κάνουν το γύρω του κόσμου πολύ γρήγορα, όπως όλα τα υπόλοιπα 'άσχημα' νέα.

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Eleni (27-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

1995.....καμια 40 μερες νωριτερα μολις εχω παραλαβει ενα brand neu CBR 600.......

Ειναι κυριακη ξημερωματα δευτερας κατα της 3.30 και στριβω απο πατησιων για αλεξανδρας.....πιανω το πρωτο απο κοκκινο σε πρασινο......και φευγω σφαιρα.......μετα το επομενο αμαξι ειναι ολα πορτοκαλι και ισως καποια κοκκινα (21 ετων...).....απο την αρχη απο πισω μου εχω δει καποια φωτα αλλα δεν δινω σημασια.........
    Φτανω στα φαναρι φιδηπιδου-αλεξανδρας-κηφισιας....τοτε περναγες ευθεια απεναντι......Και τσουπ μια μηχανη απο δεξια και μια απο αριστερα (ΖΗΤΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥ)......

- Ρε!!!! εισαι γρηγορος!!!!!!!! (μου λεει φωναζοντας!!!)

- Που στα χερια η στα ποδια!!!!! απανταω και αμεσως σκεφτομαι οτι θα την περασω μεσα.......

-Με κοιταει σαστησμενος.......

- Αν σας ειχα δει ρε παιδια δε θα περναγα ουτε ενα!!!! (ξανααπανταω)

- Κοιτιουνται και γελωντας μου λεει .....φυγε ρε μαλακιασμενο ......

Αυτη την συναντηση θα την θυμαμαι παντα...... (αν και επρεπε να μου τα κοψουν και να μου τα δωσουν να τα φαω!!!)\

Εχω και αλλες πολυ καλες εμπειριες απο αστυνομικους που δεν εχουν να κανουν με ''χαρες'' (γιατι χαρη μου εκαναν που με αφησαν και δε με μπαγλαρωσαν )τις οποιες θα γραψω αργοτερα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 19-10-11 στις 08:45
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πιτσιρικάς με το ρενο. ανέβασμα αγίου βασιλείου, και εκεί που πάω ακούγεται ξαφνικά ένα μικρό
    και συνεχόμενο φσσσσσσσσσσσσσσ κάτω απο το κάθισμα. ρε γμτ μπελά μου τι είναι αυτό που το
    φσσσσσσσσσσσσσσ τι είναι αυτό το φσσσσσσσσσσσσσ!!!μετά απο 2 στροφές, το απόλυτο σκοτάδι.
    σταματάω όπως να'ναι μιάς και δεν έβλεπε τπτ, και κατεβαίνω απο το αμάξι κάτασπρος...μαλλιά -
    ρούχα, τα πάντα. μιλάμε μ@@νί ο θωμάς!!!είχε απασφαλίσει ο πυροσβεστήρας που είχα σφυνωμένο
    κάτω απο το κάθισμα, γιατί πρίν δύο μέρες είχα περασει κτεο, και είχε μείνει ακόμα εκεί...το
    αμάξι???δεν υπήρψε ούτε δέκατο του χιλιοστού μέσα, που να μην είχε γίνει άσπρο...εκείνη την
    ώρα λοιπόν, ανέβαινε ένα περιπολικό...σταματάει, και έρχεται να με ρωτήσει τι έχω πάθει. εγώ
    στην προσπάθεια μου να εξηγήσω, βλέπω τον αστυνομικό να προσπαθεί να μην γελάσει, μέχρι
    την στιγμή που τον πιάνει ένα νευρικό γέλιο, σε σημείο που δεν μπορούσε να σταματήσει, και
    να αρχίζει να δακρίζει κιόλα. εγώ σαν μ@λ@κ@ς και άσπρος σαν τον κάσπερ, κάθομαι και τον
    κοιτάω. τελικά ο άνθρωπος έβγαλε ένα βουρτσάκι απο το αμάξι, με ξεσκόνισε, με βοήθησε να
    καθαρίσω λίγο τα τζάμια, και με συνόδεψε μέχρι το βενζινάδικο ενός φίλου του, που τον έβαλε
    να ανοίξει το πλυντήριο, και να μου καθαρίσουν τ'αμάξι, κάτι το οποίο κράτησε τρείς ώρες...
    ο ίδιος με πείγε στο σπίτι μου για να κάνω μπάνιο, και να πετάξω τα ρούχα...αυτό είναι κάτι
    που δεν πρόκειτε να ξεχάσω ποτέ μα ποτέ!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Monsta (20-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

28/12/2008.......Διοδια μπογιατιου.....

Μολις 5 ημερες πριν εχω παραλαβει το 92αρι....
    Ξεκιναμε λοιπον για το πατρικο για πρωτοχρονια......καινουργιο καθισματακι μπεμβε μεσα και ο μικρος αισθανεται ΑΡΧΟΝΤΑΣ.... αμ δε.......με το που παω να πληρωσω στα διοδια, αρχιζει απο πισω μου τον εμετο..............ειμαι 4η λωριδα απο την ακρη......βγαινω και το κοβω ολο δεξια καθετα σχεδον, για να παω οσο το δυνατον γρηγοροτερα στην ακρη (μη και μου πνιγει το παιδι)......
    Δεξια ειναι 2 περιπολικα αραγμενα με 4-5 αστυνομικους εξω....οι οποιοι παθαινουν πλακα....αρχιζουν να μου κανουν νοηματα για να σταματησω...αλλα που εγω...βουρ κατα πανω τους, και σταματαω αποτομα στην ακρη....
    Ανοιγω την πορτα και κανω εμπρος το καθισμα, βουταω το παιδι και το βγαζω εξω......
    Οι αστυμομικοι μεχρι εκεινη την ωρα ειναι εξαλοι........και εχουν μαζευτει γυρω μας σαν καρχαριες....
    Βλεποντας το παιδι ομως καταλαβαινουν αμεσως οτι κατι τρεχει με τ ο παιδι.....
    Και εκει αρχιζει η ''ανθρωπια''....σε χρονο μηδεν δεν ξερω πως......μεσα στην κινηση των διοδιων (ειχε ουρα).....φερνουν σηκωτο σχεδον εναν γιατρο....

Εγω μεχρι εκεινη την στιγμη δεν το ειχα καταλαβει, και ξαφνικα ενας τυπος ερχεται και μου λεει....''κυριε αφηστε εμενα να δω το παιδι''......

Τελικα ειχε κατσει βαρυ το γαλα και η μυρωδιατου νεου δερματος.....

Απιστευτοι τυποι......ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

13. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

joseph (20-10-11), Monsta (20-10-11), Nick bmwlover (26-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    28/12/2008.......Διοδια μπογιατιου.....

Μολις 5 ημερες πριν εχω παραλαβει το 92αρι....
    Ξεκιναμε λοιπον για το πατρικο για πρωτοχρονια......καινουργιο καθισματακι μπεμβε μεσα και ο μικρος αισθανεται ΑΡΧΟΝΤΑΣ.... αμ δε.......με το που παω να πληρωσω στα διοδια, αρχιζει απο πισω μου τον εμετο..............ειμαι 4η λωριδα απο την ακρη......βγαινω και το κοβω ολο δεξια καθετα σχεδον, για να παω οσο το δυνατον γρηγοροτερα στην ακρη (μη και μου πνιγει το παιδι)......
    Δεξια ειναι 2 περιπολικα αραγμενα με 4-5 αστυνομικους εξω....οι οποιοι παθαινουν πλακα....αρχιζουν να μου κανουν νοηματα για να σταματησω...αλλα που εγω...βουρ κατα πανω τους, και σταματαω αποτομα στην ακρη....
    Ανοιγω την πορτα και κανω εμπρος το καθισμα, βουταω το παιδι και το βγαζω εξω......
    Οι αστυμομικοι μεχρι εκεινη την ωρα ειναι εξαλοι........και εχουν μαζευτει γυρω μας σαν καρχαριες....
    Βλεποντας το παιδι ομως καταλαβαινουν αμεσως οτι κατι τρεχει με τ ο παιδι.....
    Και εκει αρχιζει η ''ανθρωπια''....σε χρονο μηδεν δεν ξερω πως......μεσα στην κινηση των διοδιων (ειχε ουρα).....φερνουν σηκωτο σχεδον εναν γιατρο....

Εγω μεχρι εκεινη την στιγμη δεν το ειχα καταλαβει, και ξαφνικα ενας τυπος ερχεται και μου λεει....''κυριε αφηστε εμενα να δω το παιδι''......

Τελικα ειχε κατσει βαρυ το γαλα και η μυρωδιατου νεου δερματος.....

Απιστευτοι τυποι......ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

28/12/2007......εκανα λαθος παιδες....σορυ

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κοιτάχτε ένα ΤΕΡΑ-ΜΕΓΙΣΤΟ προκλητικό λακαμά πως κυκλοφοράει στο δρόμο και την αντίδραση των αστυνομικών.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP