Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: GOOD cop θρεντ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για κομπλεξικους, βλαχους, δειχνωγιαννηςραμποαλλαειμ αιφλωρος αστυνομικους εχω να γραψω περισσοτερα.. για καλους δεν εχω πολλα γιατι εκτος απο 1 περιπτωσης δεν ετυχε να πεσω πανω τους. Καλους οχι με την εννοια εκανα μαλακια και μου τη χαρισαν.. καλους με την ολη συμπεριφορα εννοω.

Η περιπτωση που θυμαμαι ειναι στη πλατεια Βαρκιζας φετος το καλοκαιρι στο γνωστο μπλοκο της Δι.Ας. Ειναι η βαρδια (3+1 τους λεω) που ξεχωριζει γιατι ο ενας εχει ξυρισμενο κεφαλι. Εκαναν σινιαλο με το φακο, πλησιασα, μου κανει νοημα δεξια. Ηρθαν, χαιρετησαν, ακουσα πληθυντικο ευγενειας ενω τα χερια ηταν στα οπλα τους, ζητησα αδεια να βγω εξω γιατι τα χαρτια τα εχω στο πορτ μπαγκαζ και αφου τελειωσε ο ελεγχος (τα χαρτια σας κυριε...) στο πληθυντικο και δεν βρεθηκε κατι, αρχισαν τα σχολια στον ενικο (φιλαρακι κουκλι το εχεις, 3λιτρο ειναι ή ο ταφος το 2λιτρο? ), μιλησαμε για λιγο, επρεπε να σταματησουν αλλο οχημα,ακουσα 4 καληνυχτες - σε αλλες περιπτωσεις ακους κανα "αντε δρομο τωρα" - και εφυγα. Απο τοτε οποτε περναω και δω τους γνωστους 3+1 παταω μια μικρη κορνα

2. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Eleni (27-01-12), Monsta (18-10-11), Nick bmwlover (18-10-11), z3 2.2 (18-10-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP