Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Θέμα: Πόσα χρήματα πρέπει να βγάζει κανείς για να

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λές νίκο, εκτός απο ένα σημείο...3.5 χρόνια εγώ έκανα το
    σκατό μου παξιμάδι, χωρίς διακοπές, εξόδους, ψώνια, κτλ κτλ, και στο τέλος με συμπλήρωμα
    8.000 πείγα και πείρα το αμάξι μου. το οποίο μάλιστα ήταν και ξεπερασμένη σειρά πλέον, γιατί
    το 2007 είδη κυκλοφορούσαν τα πρώτα 92άρια...η ελίνα κόντευε να μου σπάσει το κεφάλι
    όταν τέτοια εποχή με ρωτούσε αν θα κάναμε τπτ απο διακοπές. στο τέλος όταν το πείρα,
    η πρώτη της κουβέντα ήταν πρώτα επιτέλους, και η δεύτερη καλορίζικο...τες πα...και για
    να μην παρεξηγούμαστε, θα κάνω ρωτήσω κάτι...
    έκανες ποτέ ζημιά στα μπουζούκια 3 - 4 χιλιάρικα που να τα περάσεις σε κάρτα???
    πέρασες ποτέ απο βιτρίνα να σου γυαλίσει με κάτι το μάτι και να πείς δεν γ@μιέται???μπαίνω
    μέσα και βάζω 12 άτοκες και πείρα το ρολόι - παπούτσι - ή οτιδήποτε άλλο???για τα δικά
    σου γούστα άφησες ποτέ απλήρωτο κάποιον άλο άνθρωπο στον οποίο είχες υποχρέωση???
    έβγαζες ποτέ τον μήνα 10 και ξόδευες 20 νομίζοντας πως είσαι ο πρώτος μάγκας επειδή
    νόμιζες ότι ξετρύπωνες κρυφές ευκαιρείες απο τις τράπεζες???φουμάριαζες ποτέ τον κόσμο
    στον οποίο είχες υποχρεώσεις, ξέροντας ότι στο τέλος του μήνα θα τον άφηνες ξεκρέμαστο
    και μάλιστα να κοιτάξεις να του βγείς και απο πάνω???
    δεν νομίζω...για όλα αυτά τα καρναβάλια μιλάμε, που εσύ δεν έχεις καμμία σχέση...τώρα αν
    θα πρέπει να δικαιολογούμε όλους αυτούς τους τραχανάδες που δεν είχαν δεύτερο βρακί
    και ξαφνικά θέλησαν να κάνουν την ζωή της μενεγάκη και του λάτσιου, λυπάμαι, αλλά εγώ
    δεν το κάνω. γιατί κάτι τέτοια τσογλάνια μου έχουν φάει το σπίτι που δεν έχω, και ακόμα
    μερικοί το παίζουν και λεζάντα.
    ξέρω πως οι εποχές είναι δύσκολες, και πολύς κόσμος έχει βγεί εκτός προγράμματος. αλλά
    δεν μπορώ να δικαιολογώ τους πάντες, λέγοντας πως για όλα φταίνε οι πολιτικοί, και εμείς
    δεν φταίμε πουθενά...φταίμε και εμείς. έχουμε και δικό μας μερίδιο ευθύνης...εγώ φταίω στο
    γεγονός ότι εμπιστευτικα περιουσίες στα λάθος άτομα...δεν θα κάτσω να πώ ά ρε μαμημένη
    κρίση...θα πώ ας πρόσεχες που πουλούσες...αν δεν κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική, δεν
    πρόκειτε ποτέ να αλλάξουμε...γιατί το πιο εύκολο πράγμα, είναι πάντα να λέμε πως εμείς
    δεν φταίμε σε τπτ, και να βγάζουμε την ουρά μας απ'έξω...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

///M3L (21-05-11), mormon (27-05-11), PANOS-E60 (21-05-11), Κωνσταντίνος (27-05-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

και μια τελευταία παρατήρηση...προσέξατε με τι κυκλοφορούν οι διευθυντές και οι
    υψηλόβαθμοι των τραπεζών???με τους μισθούς που παίρνουν και με τις προυποθέσεις
    πυ μπορούν να βγάλουν δάνεια, θα έπρεπε να κυκλοφορούσαν με φεράρι...
    παρόλ' αυτά, κυκλοφορούν με κάτι όπελ άστρα, κάτι 318, και κάτι νισάν...γιατί
    άραγε???
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Rides
    1

Προεπιλογή Πόσα χρήματα πρέπει να βγάζει κανείς για να

Θωμά, αυτοί που αναφέρεις ήταν κατεστραμένοι έτσι κι αλλιώς... θέμα χρόνου ήταν....
    Φυσικά και δεν μιλάω γι αυτούς... Αλλά οι άλλοι, αυτοί που λέω εγώ, είναι πολλοί, ίσως οι περισσότεροι...
    Και μην τα παίρνεις όλα προσωπικά.
    Εγώ στην ηλικία σου και να έκανα το σκατό μου παξημάδι 3,5 χρόνια και να βρισκόταν κάποιος που θα μου χάριζε 8κ, πάλι Μ3 δεν θα μπορούσα να πάρω...
    Και για τους πολλούς που λέω, πάλι δεν λέω για εμένα... εγώ ευτυχώς ισορόπισα...
    Αλλά έχω φίλους με δάνεια για ανάπτυξη εργοστασίων, που τώρα θα τους τα πάρει η τράπεζα από αναδουλειά, φίλους με στεγαστικά που είναι άνεργοι, πολλούς φίλους χωρίς δάνεια, αλλά με μαγαζιά με τζίρο 50 και 60 τις εκατό κάτω... Φίλους με παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό και είναι άνεργοι, φίλους που προσπαθούν να μαζέψουν τα λεφτά τους από την αγορά, φίλους με συρτάρια ολόκληρα σφραγισμένες επιταγές, φίλους με τεχνικές εταιρείες απλήρωτες από το κράτος. Και όλοι αυτοί φυσικά, έχουν και υπάλληλους και εργάτες και συνεργάτες, που παρέσυραν μαζί τους στην ανεργία και σε ότι αυτό συνεπάγεται.

Μην πέφτετε στην παγίδα να πιστεύετε ότι όσοι είναι σε δύσκολη θέση, ήταν όλοι απερίσκεπτοι και λαμόγια.

Οι πολλοί ήταν νοικοκυρέοι.
    Mini Kart !!!

.

Χτίζοντας το μέλλον...

5. The Following 6 Users Say Thank You to merlin For This Useful Post:

bill_m3 (21-05-11), Driver M (21-05-11), joseph (22-05-11), Lambros46 (21-05-11), nikos1400 (21-05-11), S8N (21-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και μια τελευταία παρατήρηση...προσέξατε με τι κυκλοφορούν οι διευθυντές και οι
    υψηλόβαθμοι των τραπεζών???με τους μισθούς που παίρνουν και με τις προυποθέσεις
    πυ μπορούν να βγάλουν δάνεια, θα έπρεπε να κυκλοφορούσαν με φεράρι...
    παρόλ' αυτά, κυκλοφορούν με κάτι όπελ άστρα, κάτι 318, και κάτι νισάν...γιατί
    άραγε???
    Αυτα Θωμα τους τα διαθετει η τραπεζα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 21-05-11 στις 17:17

7. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

merlin (21-05-11), Samaro (21-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαγικη κουβεντα!!!
    Οπως λεει και ο αγαπητος μου φιλος ο samaro << οσο μεγαλωνω εμαθα να ειμαι ολο και λιγοτερο απολυτος..>
    Η ζωη κρυβει πολλες εκπληξεις,αλλες ευχαριστες και αλλες...
    ..
    Αμοιβαία τα αισθήματα Γιαννάκο !!!! Σ'ευχαριστώ !!

Rides
    0

Προεπιλογή

Eγω συμφωνω με τον φανη και ολους τους προαναλησαντες αλλα οπως ειπε και ο φανης ειναι δυο κατηγοριες η μια με το πλαστικο χρημα και τα λουσα και τα δηθεν και οι νοικοκυρεοι που ειτε ειναι στο δημοσιο ειτε δουλεουν εργοστασιο εβαλαν δανειο για 20 χρονια για να εχουν ενα τουβλο πανω απο το κεφαλι τους και με το μισθο τους να το πληρωναν αλλα τωρα ετσι οπως τους εχει κανει ο αλλος θα τους κοψει και το κολο σε λιγο για αυτο δεν βγαινουν οικονομικα αυτους δεν τους κατακρινω προσωπικα γιατι δεν υπηρχε αλλη λυση. Τωρα η μοστρατζιδες και λοιποι με τα διακοποδανια και αλλες μλκς που εκαναν αυτη τα ηθελαν και τα επαθαν. Τωρα προσωπικα αμα εχω και παρω την αποφαση θα χαλασω τα δεδουλευμενα και τπτ παραπανω και θα λεω την εκανα την μλκ με την ταδε τουλ δεν χρωσταω σε κανενα θα δουλεψω παλι μεροκαματο και θα τα βγαλω. Αλλα αυτο δεν γινετε καθε Σ/Κ ! Γιατι εγω προσωπικα δεν ειμαι οτι φαμε οτι πιουμε και οτι........ προσπαθουμε να αφησουμε και κατι στην ακρη οσο μπορουμε ακομη και θα ερθει και το αμαξι και ολα αλλα με μετρο

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως ένα απο τα ωραιότερα και δημιουργικότερα πράγματα στον άνθρωπο, η φιλοδοξία,
    έφτασε να είναι ο νούμερο ένα τρόπος, για να τον κάνει δυστηχισμένο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 21-05-11 στις 19:57
    sympether with chiefτης

/

11. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (22-05-11), Kostas_1 (22-05-11), merlin (22-05-11), Nino (21-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ρε μαγκες ωραια και καλα ολα αυτα που λεμε και που λετε.εγω τον καιρο που γινοταν ο κοσμος πλουσιος με το χρηματιστηριο ειχα θεσει την εξης απορια.γιατι μου την λεγανε και απο πανω τιιιι δεν παιζεις χρηματηστηριο?μα που ζεισ ρε μεγαλε?ειπα λοιπον στους χρηματησταδες το εξης.μα καλα ειναι δυνατον να βγαλει ποτε λεφτα ο πλουσιος λεφτα απο την πορτοφολου του και να τα βαλει στο δικο σας?ε μετα απο λιγο καιρο μοιραζα χαρτομαντηλα.και αφου περασε το κλαμα του χρηματηστηριου και η χρυση εποχη του,ηρθε η χρυση εποχη του δανειου.τοτε που σε επαιρναν τηλεφωνο και σου ελεγαν οτι εχεισ 20 ,30 ,40 χιλιαρικα .ετσι λεσ και ηταν στραγαλια τα ευρω.και αρχισε ο κοσμακης να παιρνει δανεια δανεια δανεια ,αλλος γουσταρε να κανει dolce vita αλλος για να γινει επιχειρηματιας και πολυ λιγοι που πραγματικα τα αξιοποιησαν.θυμαμαι τοτε ενας γεροναυτικος σε μια συζητηση ειπε το εξης με βροντερη φωνη.να δω ρε κακομοιρηδες τι θα κανετε ,οταν ερθει η ωρα να παρουν τα λεφτα τους πισω αυτοι που σας τα εδωσαν.λοιπον ποιοσ φταιει,αυτος που εδωσε η αυτος που πηρε ,Και αν μοιραζαν σκατα οι τραπεζες θα τρεχαμε να παρουμε?

13. The Following User Says Thank You to bmwgiorgos For This Useful Post:

Thomelef (27-05-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο κόσμος δέχτηκε την δυστηχία πακεταρισμένη σε συσκευασία δώρου, με περιεχόμενο το lifestyle...
    sympether with chiefτης

/

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP