Μη ξεχνάς και τον Θεμιστοκλή τον Σκάστρα.
Ε μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Το αμαξι και εμφανιση εχει, και δυναμη, και τεχνολογια απιαστη.
Βγαζουμε χολη γιατι ειναι Ιαπωνεζικο;
Και το RX 7 οταν βγηκε πριν απο 20 χρονια περιπου, αμα ειχε το αλογακι για σημα, θα λεγαμε ολοι για το ποσο μπροστα ειναι η Φεραρι.
M3 CSL
alexm (26-01-11), Karizma Z4 (26-01-11), Nino (11-03-11), turbodog (26-01-11)
chief (26-01-11)
Και βεβαια εχει σχεση! Ουτε και εγω σε ξερω, αλλα πιστεψε με οτι 230Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ και για μενα αλλα και σχεδον για ολους εδω περα. Οποτε +130 Κ (για αγορα αυτοκινητου) που συζηταμε ειναι παρα πολλα λεφτα για το 99.9% των μελων αυτου του φορουμ. Τωρα αν δεν παιζει ρολο για καποιους σειχηδες απο το Καταρ, δεν ειναι ο γενικος κανονας. Το 997 ειναι πολυ καλο αμαξι-μπορει και καλυτερο απο το GTR αλλα (για τα δικα μου οικονομικα μεγεθη) ειναι πολυ ακριβο και υπερτιμημενο. Οποτε συνοψιζοντας το GTR ειναι κατα την προσωπικη μου γνωμη καλυτερη αγορα.
Υ.Γ. Εισαι απο τους τυχερους και προφανως ζεις σε μια γειτονια με πολλους οικονομικα ευκαταστατους (και καλα κανεις, ο καθενας αν μπορουσε θα εκανε το ιδιο). Τα πραγματα ομως δεν ειναι ακριβως ετσι στις γειτονιες που ζουν οι περισσοτεροι
Δηλαδή θες να μου πεις ότι το GTR το παρκάρουν στον δρόμο σε άλλες γειτονίες...?
Ή μήπως θες να μου πεις ότι το GTR είναι για την φτωχολογία με 22λτ/100 χλμ...?
ρε στεφ εννοει οτι ειναι πιο προσιτο σουπερ καρ απο τα αλλα με πολλες δυνατοτητες που αλλα αυτοκινητα κανουν τα 2πλα λεφτα για να εχουν αυτες τις επιδοσεις και κατα την γνωμη μου αν εχεις να διαθεσεις 100000 για αυτοκινητο μαλλον το τελευταιο που σε ενδιαφερει ειναι το ποσο καιει!!!λες δλδ καποιοι που εχουν τα viper 8000 κυβικα να τους νοιαζει ποσο καινε????
deepBLUE (27-01-11)
Για να διαθέσει πλέον κάποιος στη ψωροκώσταινα ακόμα και 100Κ για αυτοκίνητο πρέπει:
α) ή να είναι ηλίθιος
β) ή πραγματικά να ΜΗ ξέρει τι έχει
Εκατόν κάτι χιλιάρικα είναι ΠΟΟΟΛΛΑ λεφτά για ρόδες.