Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 78

Θέμα: 2012 GT-R Launch control in action

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκατο και κατι χιλιαρικα ειναι πολλα λεφτα για ροδες;
    Δηλαδη κατ εσενα Κωστα, εαν καποιος δεν ανηκει στην Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πραγματικά να ΜΗ ξέρει τι έχει) και με τα κοπια του (δουλειαααααα) αγορασει ενα αυτοκινητο με 100000+ ευρω, ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!!

Υ.Γ: ΤΟ 2002,3,4,5,6,7,8 η Ελλαδα δεν ηταν ψωροκωσταινα,το 09,10 εγινε;

Αλέξη, επειδή ξέρεις ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται εύκολα, ας μη το τραβήξουμε. Μεταφορικά το είπα αυτό εννοείται, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον. Έχουμε μιλήσει και 5-10 φορές στο τηλέφωνο.....πιστεύω καταλαβαίνεις.

Για να δώσω εγώ πχ. 100Κ σε αμάξι, με τη σημερινή αβεβαιότητα που υπάρχει για το αύριο, θα έπρεπε να είχα minimum 1.000.000 στη τράπεζα και με δικό μου σπίτι πλερωμένο.

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλέξη, επειδή ξέρεις ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται εύκολα, ας μη το τραβήξουμε. Μεταφορικά το είπα αυτό εννοείται, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον. Έχουμε μιλήσει και 5-10 φορές στο τηλέφωνο.....πιστεύω καταλαβαίνεις.

Για να δώσω εγώ πχ. 100Κ σε αμάξι, με τη σημερινή αβεβαιότητα που υπάρχει για το αύριο, θα έπρεπε να είχα minimum 1.000.000 στη τράπεζα και με δικό μου σπίτι πλερωμένο.
    Κωστα γιατι να παρεξηγηθουμε ρε φιλε; ,απλως εγω πιστευω οτι και με την σημερινη αβεβαιοτητα εαν καποιος δεν εχει οικονομικες εκκρεμοτητες (οφειλες) και μπορει να αγορασει αυτοκινητο με 100000 ευρω δεν χρειαζεται να εχει 1.000.000 ευρω στην τραπεζα.

Υ.Γ:παντως εγω εαν θελω να σε ρωτησω κατι, θα συνεχισω να σε παιρνω τηλεφωνο !!!!!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω πιστευω οτι και με την σημερινη αβεβαιοτητα εαν καποιος δεν εχει οικονομικες εκκρεμοτητες (οφειλες) και μπορει να αγορασει αυτοκινητο με 100000 ευρω δεν χρειαζεται να εχει 1.000.000 ευρω στην τραπεζα.
    to the jungle!!!!
    Ναι δηλαδή να έχει 100Κ και να τα δώσει όλα για 4 ρόδες???

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    to the jungle!!!!
    Ναι δηλαδή να έχει 100Κ και να τα δώσει όλα για 4 ρόδες???
    to the jungle!!!!σε εμενα απευθυνεσαι;
    Αυτος που εχει να δωσει 100κ για αυτοκινητο ξερει πολυ καλα τι κανει!!!!

Προεπιλογή

Νομιζω οτι είναι αυτονοητο ,το οτι ο καθενας κανει κουμαντο στο πορτοφολι του.
    Το τι ποσοστο των καταθεσεων του θα εδινε ο καθενας για να αποκτησει ενα αυτοκινητο ειναι επισης υποκειμενικο...
    Ακομα και τα νουμερα δεν λενε την αληθεια 100%
    Εχει μεγαλη διαφορα το εχω 200.000 στην τραπεζα (επειδη πουλησα ενα οικοπεδο) και εχω 200.000 επειδη τα υπολοιπα τα εχω επενδυσει στο μαγαζι, στην επιχειρηση , οπουδηποτε...
    Σημασια εχει το ποσο γρηγορα μαζευτηκε αυτο το ποσο , και ποσο γρηγορα μπορει να αναπληρωθει...
    Θα παρακαλουσα να αποφυγουμε ακραιους χαρακτηρισμους, ας συζητησουμε με τι συμφωνουμε και με τι διαφωνουμε και ας περιοριστουμε εκει.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

Απλα τωρα Κωστα το θετεις σε ποιο σωστες βασεις οπως το λες γιατι ο ορος μκλς ηταν αδοκιμος στην προκειμενη περιπτωση.
    Οπως και να χει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε οι παλιοι,την τσεπη του την οριζει ο καθενας οπως αυτος νομιζει και αγοραζει αυτο που του αρεσει η ονειρευεται.
    Ετσι και αλλιως ειναι τελειως υποκειμενικο το τι αρεσει και διαλεγει ο καθενας.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παιδια, απο εδω το φεραμε, απο εδω το πηραμε αντι να μιλησουμε για τις δυνατοτητες του αυτοκινητου, στην τιμή καταληξαμε...

Καποιοι πιστευουν οτι η διαφορα των 130Κ που εχει με την 997 ΤΤ δεν ειναι τιποτα με το σκεπτικό πάντα οτι αυτός που εχει 100Κ για το GT-R πιθανόν να εχει και 230K για την αγορα 997 ΤΤ και πέρα απ την τεραστια διαφορα τιμης, το συγκρινουν με αυτην.
    Δηλαδη εστω και αν για καποιους αυτο το σκεπτικό ειναι σωστό, αυτοί που πιστευουν και υποστηριζουν αυτη την σκεψη εμμεσα λενε οτι το αμαξι αυτο εχει τις δυνατοτητες της 997 ΤΤ . Και ετσι ειναι τα πραγματα, γιατι εκτος οτι ολος ο ειδικός τυπος ασχολήθηκε με αυτη την συγκριση, ασχοληθηκε και με την συγκριση μεταξυ του GT-R και αλλων "σουπερκαρς" και αρκετες φορές το βρηκε ανωτερο απο πολλα αυτοκινητα διπλασιας αξιας.

Ειναι γεγονός οτι εκτος απο αμαξι με τεραστιες δυνατοτητες, δεν μπορει να το πλησιασει κανενα αμαξι στην κατηγορια "γρηγορου" οσον αφορα την τιμη του.

Για κάποιους, οπως εχουν γραψει, ειναι το μελλοντικό αμαξι του κοντρακια, αφου η τιμη του σαν μεταχειρισμενο και η βαση του σαν αυτοκινητο ειναι σούπερ για τουνινγκ.
    Αμα πεσει και η τιμη, θα ειναι μια χαρά για τον μαστρο-Μπουμ.
    Ομως πληροφορίακά να αναφερω οτι εκτος απο τα Porsche που αγορασε και ο καθε φλωρος (και δεν ξερει και τι αγορασε), υπαρχουν και καμια 10αρια Porsche καθαρα κοντράμαξα στην Ελλαδα.
    GT-R προς το παρόν δεν υπάρχει...

Αλλα μιας και ξεφυγαμε απο το θεμα΄
    Υπαρχει κανεις που να αμφιβάλει για τις δυνατοτητες του Νισάν?
    Υπαρχει κανεις που να μην λέει οτι ειναι το καλυτερο value for money αυτοκινητο γι αυτα που κανει?

Πριν απο λιγο καιρό ολοι οι ανταγωνιστες μιλουσαν για το προβληματικό lounge control του Νισαν. Το βιντεο δειχνει οτι μια χαρα και σουζα ξεκιναει.
    Καπιοι ισως να ξεχασαν οτι τα Ε46 Μ3 εκαναν μπαμ στα καλα καθουμενα.
    Τα Gallardo με το παραμικρο φευγουν ροδες και λαμπαδιαζουν (εχει φιλος και του ετυχε δυο φορες).
    Τα 996 ΤΤ καίνε πιο πολύ λαδι και απο RX-8...
    Τα Range Rover δεν φευγουν απ τα συνεργεια..

Με λιγα λογια ολα τα αυτοκινητα εχουν τα υπερ και τα κατά τους.
    Το ιδιο συμβαίνει και με το GT-R.

υγ. Η Μ3 Ε92 ποσο κανει καινουργια και με τα εξτρα???
    M3 CSL

Rides
    5

Προεπιλογή

Παιδια ολη αυτη κουβεντα ειναι αδόκιμη. Είναι άλλο να μιλάμε για preferences/προτιμήσεις γιατι το αυτες ειναι αμεσα συγκρίσιμες.

Το αν και κατα πόσον όμως θέλει/μπορει να αγοράσει κάποιος εχει να κάνει με τη θεωρία της συνολικης χρησιμότητας. Στα αγγλικα, τη βρηκα ευκολα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Utility_theory

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό μ άρεσε.

Cambridge economist Joan Robinson famously criticized utility for being a circular concept: "Utility is the quality in commodities that makes individuals want to buy them, and the fact that individuals want to buy commodities shows that they have utility" (Robinson 1962: 48)[4]

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Back on topic....σχεδόν.

Here's some hard GTR spanking στο 3:15. Στη τελευταία κόντρα το Ρ-car έκλεψε στην εκκίνηση.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP