Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 78

Θέμα: 2012 GT-R Launch control in action

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η τιμη αγορας ειναι για μενα (και νομιζω και για τους περισσοτερους εδω μεσα) καθοριστικος παραγοντας στην αγορα του αυτοκινητου.
    Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω μιας και ούτε καν σε ξέρω, πίστεψέ με η τιμή αγοράς σ αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει!!
    Εκτος εαν υπάρχει κάποιος που έχει όλα και όλα 100Κ για το GTR και λέει ότι το 997 turbo δεν είναι καλό αμάξι , μιας και ΔΕΝ έχει άλλα 130Κ για το Porsche....

Y.Γ: 2 GTR υπάρχουν στη γειτονιά μου ΚΑΙ οι 2 έχουν έναν σταύλο από αυτοκίνητα-supercars....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω μιας και ούτε καν σε ξέρω, πίστεψέ με η τιμή αγοράς σ αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει!!
    Εκτος εαν υπάρχει κάποιος που έχει όλα και όλα 100Κ για το GTR και λέει ότι το 997 turbo δεν είναι καλό αμάξι , μιας και ΔΕΝ έχει άλλα 130Κ για το Porsche....

Y.Γ: 2 GTR υπάρχουν στη γειτονιά μου ΚΑΙ οι 2 έχουν έναν σταύλο από αυτοκίνητα-supercars....
    Στα 100Κ μπορεί να μην έχει σχέση Στεφ, αλλά όταν έρθει η ώρα για μτχ 5-7 χρόνια αργότερα, θα δεις ποιοι θα τ αγοράζουν...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δε γ@μιούνται όλα!!!εγώ αυτό θα έπαιρνα...
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...g=&tabNumber=2
    ...φυσικά και μόνο αν δεν έβρισκα καλό σκαραβίδι με αλκαντάρες...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα 100Κ μπορεί να μην έχει σχέση Στεφ, αλλά όταν έρθει η ώρα για μτχ 5-7 χρόνια αργότερα, θα δεις ποιοι θα τ αγοράζουν...
    Ο Βασίλης ο Πιστόνης και ο Γίωργος ο Οκτάμπεκος!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα εδω να δουμε και κατι αλλο!ποιος θα εχει μεγαλυετρη χασουρα σε 7 χρονια απ το αρχικο ποσο αγορας του αυτοκινητου????αυτος που εδωσε 230 η αυτος με τα 130?

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων

Και βεβαια εχει σχεση! Ουτε και εγω σε ξερω, αλλα πιστεψε με οτι 230Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ και για μενα αλλα και σχεδον για ολους εδω περα. Οποτε +130 Κ (για αγορα αυτοκινητου) που συζηταμε ειναι παρα πολλα λεφτα για το 99.9% των μελων αυτου του φορουμ. Τωρα αν δεν παιζει ρολο για καποιους σειχηδες απο το Καταρ, δεν ειναι ο γενικος κανονας. Το 997 ειναι πολυ καλο αμαξι-μπορει και καλυτερο απο το GTR αλλα (για τα δικα μου οικονομικα μεγεθη) ειναι πολυ ακριβο και υπερτιμημενο. Οποτε συνοψιζοντας το GTR ειναι κατα την προσωπικη μου γνωμη καλυτερη αγορα.

Υ.Γ. Εισαι απο τους τυχερους και προφανως ζεις σε μια γειτονια με πολλους οικονομικα ευκαταστατους (και καλα κανεις, ο καθενας αν μπορουσε θα εκανε το ιδιο). Τα πραγματα ομως δεν ειναι ακριβως ετσι στις γειτονιες που ζουν οι περισσοτεροι

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP