Η 135 είναι αυτή.........
και η 172 αυτή..........
Και είναι καθαρά θέμα γούστου αλλα και τσέπης το πως θέλει ο καθένας να "ντύσει" το αμάξι του....!!!
Η 172 ολα τα λεφτα

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια του να ξεκαθαρίσω την διαφορά M-pack και Μ5 look, όπως απλά εγραψε ο nikos-Mpacket. Θέλω να διευκρινίσω 2 πράγματα : 1. Οτι αυτό που θέλω να κάνω δεν έχει να κάνει με πειράγματα σε αναρτήσεις, σηκώματα και άλλου είδους πειράγματα παρά μόνο αγορά και τοποθέτηση "λαμαρινών" και ζαντολάστιχων και 2. θέλω να μου πείτε εάν είδατε διαφορά (θετική ή αρνητική) στην απόδοση του αυτοκινήτου μετά το modicifation. π.χ. πρίν είχα λάστιχα 245/45/17 και τώρα με τα 255/35/19 έχω την εντύπωση ότι δεν μου φρενάρει τόσο καλά όσο πριν. Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια ή εμένα μου φένεται... Σιγά σιγά θα τα χάσω μου φένεται!!!![]()
Εδώ μπορείτε να δείτε ποιές ζάντες μπορεί να φοράει το κάθε μοντέλο απο τη μάνα του...
https://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=1350
Υ.Γ Εμένα μου αρέσει η Styling 269 hehehehe!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-07-10 στις 22:35
Konstantinos E60 (25-07-10)
Μια και μιλάτε για M-Pack και τα σχετικά,πόσο στοιχίζει όλο το πακέτο για να γίνει M-Pack ενα Ε60?.......![]()
''One love three letters'' .....BMW
ΦΑΝΗΣ (26-07-10)
Πάνο, είχα γράψει αναλυτικά στο παρελθόν τους κωδικούς και τις τιμές των ανταλλακτικών:
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...2&postcount=28
Αν η 530 του αγαπητού dankgr δεν είναι facelifted μοντέλο, τότε γλυτώνει τους αισθητήρες παρκαρίσματος (1400+ ευρώ).
Βέβαια στις ως άνω τιμές πρέπει να λάβει κανείς υπ' όψιν την αύξηση του ΦΠΑ από 21% σε 23%, καθώς και τα εργατικά (βάψιμο, τοποθέτηση).
PANOS-E60 (25-07-10)
Το είχα δει το πόστ του φίλου S8N και η αλήθεια είναι ότι τα περίμενα λίγο λιγότερα τα χρήματα. Εαν είναι να δώσεις 3.500 ευρώ για να αγοράσεις το κιτ, γιατί να μην αγοράσεις μεταχειρισμένα 2 φτερά, 2 ποδίές, 2 μασπιέδες και τα παρελκόμενα όπως σίτες κλπ ? φαντάζομαι πολύ πιο λίγα λεφτά θα δώσεις και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πιό κοντά στο σημείο αναφοράς - το Μ5- γιατί και το Μ-pack τελικά βγήκε για να αλλάξει το look της Ε60 και να την κάνει να μοιάζει κάπως με την Μ5. Τελικά όσο πιο πολύ το σκέφτομαι μάλλον θα πάω προς αυτή τη λύση. Αγορά ανταλλακτικών και όχι του Μpack. Αυτά τα μπροστινά φτερά βρε παιδί μου είναι γλυπτό...όπως και να το κάνεις...Απλά θέλω καποιος από εσάς που το έχει κάνει να μου πει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξω κάτι άλλο εκτός από λαμαρίνες και ζαντολάστιχα (και εξάτμιση για να μην ξεχνιόμαστε...). Εαν δεν με απατά η μνήμη μου και του Μ5 καινούργια από αντιπροσωπία να αγοράσεις τα παραπάνω κάπου στα 3.500 θα σου (μου) έρθει.