Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 52

Θέμα: Turbo σε bmw E46 coupe 1.9

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Στέφανος Εμφάνιση μηνυμάτων
    καντο σφυριλατο για να αντεχει φιλε αφου κανεις κατι καντω σωστα και σηκωσε 300 αλογακια να το ευχαριστιεσαι
    Θα ξεφυγω πολυ στο ποσο μετα φιλαρακι....Το θεμα ειναι κοπμρεσορα η τουρμπο,απ οτι βλεπω οι περισοτεροι ειναι υπερ του τουρμπο......

Rides
    0

Προεπιλογή

Ακουω γνωμες τουρμπο η κομπρεσορα?Και γιατι?

Rides
    1

Προεπιλογή

Ο κομπρεσορας θέλει κυβικά φίλε μου για να αποδώσει.........τσάμπα λεφτά θα δώσεις!
    Βάλε μια 28αρα ρουλεμάντη και τοτε θα δεις διαφορά!

4. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

BMW FOR EVER (12-06-16), diosak (12-06-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ησουν σαφεστατος φιλαρακι.Δηλαδη ποσα κυβικα ειναι καλα για να βαλεις κομπρεσορα λες εσυ?Γιατι και 1900 κυβικα δεν ειναι και λιγα πιστευω.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW FOR EVER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ησουν σαφεστατος φιλαρακι.Δηλαδη ποσα κυβικα ειναι καλα για να βαλεις κομπρεσορα λες εσυ?Γιατι και 1900 κυβικα δεν ειναι και λιγα πιστευω.
    Το εχω κάνει φίλε μου και ξέρω......μετά έβαλα τουρμπίνα και είδα την σαφέστατη διαφορά! Με τον κομπρεσορα ξενέρωσα τελείως!

7. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

BMW FOR EVER (12-06-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το εχω κάνει φίλε μου και ξέρω......μετά έβαλα τουρμπίνα και είδα την σαφέστατη διαφορά! Με τον κομπρεσορα ξενέρωσα τελείως!
    Οποτε μιλαμε εκ του ασφαλους αυτο ηθελα,αν μπορεις στειλε μου σε παρακαλω τις λεπτομερειες τεχνικα χαρακτηριστηκα τι θα χρειαστω κτλπ σε πμ σε ευχαριστω πολυ.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

μεχρι ποσα λεφτα θες να δωσεις?

απο τ αμαξι σου θες να πηγενει απλα λιγο καλυτερα απο τωρα η να ειναι πυροβολο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Συζηταμε για πυροβολο το αμαξι καλυτερα παει ειδη φιλε μου ειναι 160 αλογα ατμοσφαιρα ειδη και στημενο και απο αναρτηση κονι κιτρινα με ηρ και απο φρενα ζιμπερμαν και ραβδοτρυπητα μπροστα και 18 ζαντες.Λεφτα αναλογως αν ειναι κατι καλο και αξιοπιστο και τα αξιζει το βλεπουμε παντα σε λογικα πλαισια και να αξιζει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BMW FOR EVER : 13-06-16 στις 11:58

Rides
    0

Προεπιλογή

Για να σου δωσω να καταλαβεις τα διλιτρα που εχω συναντησει στο δρομο σε εγνατια με τα 170 αλογα κλαινε...Καθως και τα C180 και C200 της Mercedes...Αυτο ειναι δοκιμασμενο οχι θεωριες και παπατζιλικια του τυπου εχω αυτο εχω εκεινο ατμοσφαιρα τα αλογα σηκωνονται δυσκολα λιγα λιγα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Από ότι βλέπω μπορείς να πας σε μία τουρμπίνα τύπου TD05 και με πίεση κοντά στο 1 bar, λογικά θα σε πάει γύρω στα 300 άλογα. Γι αυτή τη μετατροπή να υπολογίσεις 4000 με 5000 ευρώ μαζί με το πρόγραμμα.... προσοχή θέλει ο MAF τον οποίο ίσως θα πρέπει να καταργήσεις (γι αυτό μπορεί να πει κάποιος που έχει κάνει ήδη τη μετατροπή???). Από εκεί και πέρα αν θες να πας παραπάνω, θα πρέπει αναγκαστικά να πας σε σφυρήλατο όπως ανέφερε και ο Στέφανος.... Άντε και μετά περιμένουμε βιντεάκι και Photos!!!!

13. The Following 2 Users Say Thank You to Panagiotise46 For This Useful Post:

BMW FOR EVER (13-06-16), Στέφανος (13-06-16)

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP