Ακουω γνωμες τουρμπο η κομπρεσορα?Και γιατι?
Ο κομπρεσορας θέλει κυβικά φίλε μου για να αποδώσει.........τσάμπα λεφτά θα δώσεις!
Βάλε μια 28αρα ρουλεμάντη και τοτε θα δεις διαφορά!
BMW FOR EVER (12-06-16), diosak (12-06-16)
Ησουν σαφεστατος φιλαρακι.Δηλαδη ποσα κυβικα ειναι καλα για να βαλεις κομπρεσορα λες εσυ?Γιατι και 1900 κυβικα δεν ειναι και λιγα πιστευω.
BMW FOR EVER (12-06-16)
μεχρι ποσα λεφτα θες να δωσεις?
απο τ αμαξι σου θες να πηγενει απλα λιγο καλυτερα απο τωρα η να ειναι πυροβολο?
Συζηταμε για πυροβολο το αμαξι καλυτερα παει ειδη φιλε μου ειναι 160 αλογα ατμοσφαιρα ειδη και στημενο και απο αναρτηση κονι κιτρινα με ηρ και απο φρενα ζιμπερμαν και ραβδοτρυπητα μπροστα και 18 ζαντες.Λεφτα αναλογως αν ειναι κατι καλο και αξιοπιστο και τα αξιζει το βλεπουμε παντα σε λογικα πλαισια και να αξιζει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BMW FOR EVER : 13-06-16 στις 11:58
Για να σου δωσω να καταλαβεις τα διλιτρα που εχω συναντησει στο δρομο σε εγνατια με τα 170 αλογα κλαινε...Καθως και τα C180 και C200 της Mercedes...Αυτο ειναι δοκιμασμενο οχι θεωριες και παπατζιλικια του τυπου εχω αυτο εχω εκεινο ατμοσφαιρα τα αλογα σηκωνονται δυσκολα λιγα λιγα.
Από ότι βλέπω μπορείς να πας σε μία τουρμπίνα τύπου TD05 και με πίεση κοντά στο 1 bar, λογικά θα σε πάει γύρω στα 300 άλογα. Γι αυτή τη μετατροπή να υπολογίσεις 4000 με 5000 ευρώ μαζί με το πρόγραμμα.... προσοχή θέλει ο MAF τον οποίο ίσως θα πρέπει να καταργήσεις (γι αυτό μπορεί να πει κάποιος που έχει κάνει ήδη τη μετατροπή???). Από εκεί και πέρα αν θες να πας παραπάνω, θα πρέπει αναγκαστικά να πας σε σφυρήλατο όπως ανέφερε και ο Στέφανος.... Άντε και μετά περιμένουμε βιντεάκι και Photos!!!!
![]()
BMW FOR EVER (13-06-16), Στέφανος (13-06-16)