Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BMW FOR EVER (11-06-16)
Ο δικος μου ειναι 1896 κυβικα το λεγομενο 1.9 V8,Περασε στα χερια μου το νοεμβριο του 2015 ο προηγουμενος το πηγαινε για τουρπο αλλα λογο καποιον δικων του θεματων δεν μπορεσε,το εδωσε και πηρε audi s3 και περασε στα χερια μου.Εχει γινει ανακατασκευη κινητηρα πριν 8000 και το αμαξι ειδη φοραει παρα πολλα εξτρα και σαν στησιμο και σαν μηχανη,ξεχασα να πω οτι ειναι απο Γερμανια φερμενο κιολας.
alexm (11-06-16), BILL007 (13-06-16), BMW FOR EVER (11-06-16)
BILL007 (13-06-16), BMW FOR EVER (11-06-16)
Για πόσα άλογα στοχεύεις?
BMW FOR EVER (11-06-16)
Εγω εχω Ε46 και ναι πλεον ειναι 16V και παει πολυ καλα,αλογα οσα ερθουν ευπροσδεκτα πανω απο 200 σιγουρα πιστευω και ανετα....Τι λενε οι ειδικοι και πιο εμπειροι???
και μια φωτο ετσι για τους φαν του ειδους https://prntscr.com/bf622y
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 13-06-16 στις 08:51
wheelman (11-06-16)
Έτσι όπως τα περιγράφεις φαίνεται να έχεις μια καλή βαση, αν Κ δεν γνωριζουμε τι ακριβώς εννοείς με το ανακατασκευη.
Πιθανολογω πως τα 200 άλογα είναι εφικτά, αλλά χωρίς εντόσθια δεν θα προσπαθούσα για κάτι παραπάνω.
Το πρόβλημα είναι ότι το αμάξι μετά από λίγο καιρό θα το συνηθίσεις Κ κλασικά θα θες Κ αλλά αλογα.
Συνεπώς καλό θα ήταν να θέσεις γερές βάσεις για να μην αλλάζεις όλο το setup κάθε τρεις Κ λίγο Κ καταλήξεις κολλητός του μαστορα.
Έχεις υπόψιν σου τα κόστη?
Τι πόσο υπολογίζεις να διαθεσεις?
Btw
Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
BILL007 (13-06-16), BMW FOR EVER (11-06-16)
Κοστος 3000 με 3500 ευρω περιπου για κομπρεσορα με μια γρηγορη ματια.Οντως υπαρχει μια καλη βαση αυτο ισχυει.Το αμαξι το φτιαχνω στην Δραμα στον κυριο Σιδερη Σταυρο αυτος εχει επιμεληθει και των βελτιωσεων.Αν ξερω οτι θα γινει σωστη δουλεια παω παντου φιλαρακι αλλα Γιαννενα και Δραμα πιο ευκολα μπορω.Κανω ερευνα αγορας προς το παρον και ακουω γνωμες για να μην μας τσαλακωσουν την τσεπη τζαμπα και τα αλογα ειναι ψοφια στο τελος να γινει κατι αξιολογο θελω οχι αρπα κολα δεν αξιζει αυτο το αυτοκινητο βανδαλισμο απο λαθος κινησης...
καντο σφυριλατο για να αντεχει φιλε αφου κανεις κατι καντω σωστα και σηκωσε 300 αλογακια να το ευχαριστιεσαι
BMW FOR EVER (12-06-16)