Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31

Θέμα: ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ Ε46

Rides
    1

Προεπιλογή

στελιο ακομα και μαμα να είναι το ηχοσυστημα δυστυχως με την εργοστασιακη πηγή δεν μπορεις να παιξεις σωστα με ενισχυτή. αυτό οφείλεται στην πολύ μικρη εξοδο που εχει η μαμα πηγή. το μαξ που βγαζει είναι 2-2.5v οποτε είναι παρα πολυ χαμηλη προενισχυση για να το πας από hi σε low. θελει οπωσδήποτε είτε επεξεργαστη ειτε προενιχυτη και φιλτρο για να οδηγήσεις καθαρο σημα σε ενισχυτή. αν αλλαξεις πηγή με αφτερμαρκετ τοτε όλα είναι πιο ευκολα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 30-11-15 στις 21:48

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε46 Compact εχεις Κώστα?

Έχει HK εργοστασιακό αυτό ή το απλό συστημα. Αν ειναι απλό τόσο ποιο καλα΄

μπορείς να κάνεις οτι θες. να βάλεις και μια aftermarket πηγη χωρίς επεξεργαστές δεν χρειάζεται κιολας. και να παίξεις όπως θες μετά. και με εναν καλό ενισχυτή 4 καναλιών για παραδειγμα.

Sub και εγώ δεν ηθελα να βάλω, αλλα ομως σε ενα αναβαθμισμένο ήχο να ξέρεις οτι ειναι αισθητή η απουσία του! ειδικά οταν τα υπολοιπα ηχεία δεν παράγουν μπάσο χαμηλής συχνότητας.

Ενα subακι έστω και μικρό μπορεί να σου απογειώσει το σύνολο του ήχου απλά!

παίζει τις χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να γεμίζει όλο το συνολο και μπορεί χωρίς να αλλάξεις ακομη και τα ηχεία, με ένα σετ καλά τουιτερ για παράδειγμα και το subακι να πάθεις πλάκα απο το αποτέλεσμα!
    Ναι Στέλιο compact είναι,αλλά δεν έχει hk έχει hi-fi με 10 ηχεία βασει του vin,που θεωρητικά έχει και ενισχυτή απλό αλλά δυστυχώς δεν τον έχω βρει.Η μαμά πηγή παίζει σωστά μόνο με επεξεργαστή το έχω ψάξει αλλιώς υπάρχουν παράσιτα βόμβοι κλπ λόγω της σχεδίασης του.Επίσης δεν είναι απαραίτητο να βγάζει υψηλή προενίσχυση η πηγή μιας και οι νέες είναι στα 4 από 5v.Γνωρίζεις που μπορεί να είναι ο ενισχυτής αν έχει; το δικό σου σύστημα ανάβει μαζί με το ραδιόφωνο ή ανάβεις τον επεξεργαστή ξεχωριστά από τον τηλεχειρισμό;ο επεξεργαστής που σκέφτομαι να βάλω είναι αυτός https://130.com.ua/en/product/audio-...ine-vpa-b222r/ αρκετά καλός αν και παλιός

Rides
    1

Προεπιλογή

Ο ενισχυτής βρίσκεται πίσω αριστερά στο πορτμπαγκάζ πίσω απ την μοκέτα

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    στελιο ακομα και μαμα να είναι το ηχοσυστημα δυστυχως με την εργοστασιακη πηγή δεν μπορεις να παιξεις σωστα με ενισχυτή. αυτό οφείλεται στην πολύ μικρη εξοδο που εχει η μαμα πηγή. το μαξ που βγαζει είναι 2-2.5v οποτε είναι παρα πολυ χαμηλη προενισχυση για να το πας από hi σε low. θελει οπωσδήποτε είτε επεξεργαστη ειτε προενιχυτη και φιλτρο για να οδηγήσεις καθαρο σημα σε ενισχυτή. αν αλλαξεις πηγή με αφτερμαρκετ τοτε όλα είναι πιο ευκολα

Ετσι ακριβως.

Αυτο εξηγω και εγώ ποιο πίσω οτι χρειαζεται επεξεργαστη. γιατι με τους απλους μετατροπεις hi-low ειναι αμφιβολο αν θα παιξει.

Φυσικά και οφειλονται στην πηγη σωστα, εαν ομως ειναι εργοστασιακο HK και αλλαξεις πηγη θελει πολλα πραγματα, μετα στην ουσια καταργεις οτι εχει το αυτοκινητο απο συστηματα και φτιαχνεις δικο σου.

το λεω αυτο γιατι τα χρηματα που θα δωσει καποιος να αλλαξει μονο την πηγη, χωρις τα υπολοιπα ειναι ηδη αρκετα για να παρει εναν καλο επεξεργαστη και να κρατησει τουλαχιστον την εργοστασιακη πηγη.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas109 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι Στέλιο compact είναι,αλλά δεν έχει hk έχει hi-fi με 10 ηχεία βασει του vin,που θεωρητικά έχει και ενισχυτή απλό αλλά δυστυχώς δεν τον έχω βρει.Η μαμά πηγή παίζει σωστά μόνο με επεξεργαστή το έχω ψάξει αλλιώς υπάρχουν παράσιτα βόμβοι κλπ λόγω της σχεδίασης του.Επίσης δεν είναι απαραίτητο να βγάζει υψηλή προενίσχυση η πηγή μιας και οι νέες είναι στα 4 από 5v.Γνωρίζεις που μπορεί να είναι ο ενισχυτής αν έχει; το δικό σου σύστημα ανάβει μαζί με το ραδιόφωνο ή ανάβεις τον επεξεργαστή ξεχωριστά από τον τηλεχειρισμό;ο επεξεργαστής που σκέφτομαι να βάλω είναι αυτός https://130.com.ua/en/product/audio-...ine-vpa-b222r/ αρκετά καλός αν και παλιός
    Οχι αναβει κανονικά μαζί με την πηγη με το που ανοιγω τον διακοπτη. Αλλα εχει και το remote που κανεις και ρυθμισεις απο εκει.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω ενα Ε46 κουπε του 2004 εισαγωγης απο γερμανια..τωρα οπως ειπα δεν γνωριζω κ πολλα απο τον ηχο..εχω πανω την εργοστασιακη cdιερα και ολα τα ηχεια γραφουν harman kardon επανω..Οποτε η θα πρεπει να κανω αλλαγη ενισχυτη ο οποιος θα καψει τα υπαρχοντα ηχεια η θα πρεπει να αλλαξω απλως τα ηχεια, το οποιο ειναι και φθηνοτερη λυση, για να δω μικρη διαφορα στον ηχο?

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπροστά στην κονσόλα έχεις κουμπί ένα μεγάφωνο; Μήπως έχει αλλαγμένο σαλόνι το αυτοκίνητο σου και γράφουν απλα ταπετσαρίες hk? εγώ δεν έχω ακούσει από κάποιον που έχει εργοστασιακό hk να έχει παράπονα για την ποιότητα του ήχου. Κατι αλλο μήπως συμβαίνει;

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγω αυτο λεω φιλε μου απο οτι διαβαζω οι περισσοτεροι το βγαζουν χαλια το ηχοσυστημα της ΗΚ ενω εγω και ολοι οσοι το εχουν ακουσει πιστευουμε οτι βγαζουν πολυ ποιοτικο ηχο..οποτε ρωταω αν διαθεσω εως 200 ευρω θα δω τοσο μεγαλη διαφορα???
    Δεν εχει πειραχτει τιποτα απο οταν αγοραστηκε το αυτοκινητο ειναι ολα μαμισια..

Rides
    1

Προεπιλογή

με 800 ίσως τα 200 που λες δεν φτάνουν ούτε για ένα καλό ζευγάρι ηχεία ούτε καν για ενισχυτή.Για ποιοτικά πράγματα μιλάμε πάντα.Ξεκινάω ένα τέτοιο project και το κόστος ενδέχεται να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ με καλά αποτελέσματα στον ήχο.Υπάρχουν και ακριβότερα πράγματα αλλά σε τέτοιες εποχές δεν αξίζει τον κόπο να επενδύσεις στον ήχο

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

loufas με 200 ευρω δεν θα κανεις τιποτα. Γιατι πολυ απλά εχεις εργοστασιακο HK. Για να πειραξεις απ το εργοστασιακο σε κατι αλλο ποιο ποιοτικο πρεπει

να τοποθετησεις αυτα ολα που σου προανεφερα στα προηγουμενα ποστ. Επεξεργαστη κλπ. για να πεις οτι θα συνδεσεις και aftremarket ενισχυτη.

εφοσον γινουν αυτα τοτε μπορεις να βαλεις μια αλλη μοναδα ηχειων εφοσον με τον υπαρχων ενισχυτη δεν θα μπορεις να τα παιξεις, γιατι ο ενισχυτης ο ΗΚ. ειναι μελετημενος για αυτα τα ηχεια, εχουν αλλη ωμικη αντισταση και παει λεγοντας.

Τα εργοστασιακα ηχεια αμα τα δεις ειναι χαρτινα. ναι μεν ειναι πολλα και κανουν ενα συνολο.

Ειναι ολα αλυσιδα αυτα.

Οποτε η το αφηνεις ετσι οπως ειναι η κινεισαι διαφορετικά.

Εαν δεν ειχες εργοστασιακο ΗΚ τα πραγματα ειναι πολυ ποιο απλά, εκει ναι θα σου λεγα βαλε μια μοναδα καλη μπροστά για παραδειγμα.

αλλα ακομη και εκει πρεπει να βαλεις και μια ποιοτικη πηγη. οποτε μιλαμε για κανα 800 ισως και 1000 μονο για αυτα.

με τα 200 ευρω που μου λες δεν κανεις κατι. αυτα.

11. The Following 3 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (04-12-15), BILL007 (03-12-15), kostas109 (04-12-15)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP