ναι καθισανε μια χαρά χωρίς να πειραχθεί τίποτα!
τα είχα μελετήσει πολύ καλά πριν κάνω οτιδήποτε.
η εταζιέρα δεν πειράχθειχε καοθλου, ούτε το κουρτινάκι δεν εχει προβλημα αφου ειναι στην μέση ακριβως της ετιαζιέρας. και οι εργοστασιακές γρίλλιες κανονικά στην θέση τους.
τα ηχεία τα μελέτησα ακριβώς και εκανα φτιαχτες βάσεις απο κάτω με καλό ξύλο. τα ηχεία μπήκαν λίγο ποιο στην ακρη με αποτέλεσμα να πέφτουν σχεδόν απο πάνω απ την θέση της γρίλιας το midrange και το twitter.
το μονο που εκοψα απο κάτω την λαμαρίνα περιμέτρικά με το Dremmel σε φάση που δεν επιρεάζει και τιποτα διοτι ειναι πολυ ενισχυμένη και δεν εχει καποιο θέμα κάπου αλλου.
για να βγεί η εταζιέρα πίσω θέλει πολύ προσέκτική δουλειά θέλει και κάποια ειδικά εργαλειάκια απο πλαστικό που δεν κάνουν ζημιά.
Σε περιπτωση που θελει καποιος να κανει κατι αντοιστοιχο για οποιοδηποτε λογο ας μου πει. Θελει βημα βημα με την σειρά να βγουν αυτα που πρεπει να βγουν.
Εχει καποια "κρυμμενα" κλιπς κλπ πραγματακια που θελουν προσοχη! οπως για παραδειγμα τα προσκέφαλα ας πουμε έχουν απο κάτω ασφάλειες συρταροτές.
Αν καποιος δεν ξέρει μπορεί να πεδεύεται και να ψάχνει αδικα.
Παντως ναι εγίνε μερακλήδικη δουλεια. Νικο ναι φιλε παντα κάνω τετοιες δουλειες αν ειναι να κανω κατι θελω να το κανω γιατι το γουσταρω και να το κανω οπως πρεπει.
Οσο αφορά τον ήχο μαρέσει η μουσική γενικά και παίζω και DJ ετσι σαν χομπι ερασιτεχνικά στο σπιτι μου π.χ οταν εχω χρονο και παντα ειχα ποιοτικά συστηματα ήχου οπουδηποτε.