Το κινητο 'βλεπει' το OBD II σαν router και κανει συνδεση κανονικα οπως οταν συνδεεσαι wireless με καποιο modem. Το μονο μειονεκτημα που εχει αυτη η μεθοδος ειναι οτι κατα την διαρκεια της συνδεσης, το κινητο δεν εχει internet καθως η wifi συνδεση ειναι κατελλειμενη απο το OBDII interface.
Αυτη ηταν και η λυση για οσους ειχαν Iphone που το bluetooth ηταν κλειδωμενο. Αυτη χρησιμοποιω και εγω απο οταν ειχα το Iphone αλλα και τωρα που εχω Android.
Αλλη μια ερωτηση. Υαπρχει τροπος να εχω σπορτ επιλογη και off το dtc? Αυτοματα μπαινει se comfort και τουμπαλιν.
Δυστυχώς όχι. Πολλοί το έχουν ψάξει και στο εξωτερικό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τρόπος να έχεις το sport και το dtc εκτός. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την επιλογή της bmw.
Εμενα στην F30 γινεται. Μπορεις να βγαλεις μερικα ή ολικα το συστημα σταθεροποιησης στο σπορ ή στο κομφορτ. Μονο αν εισαι στο εκο προ αν πειραξεις το συστημα σταθεροποιησης σε βγαζει στο κομφορτ αυτοματα, αν εισαι στο σπορ παραμενεις εκει.
Εκπλήσσομαι! Υποτιθεται οτι η bmw σε όλα τα μοντελα της σε αφηνε στο σπορ να οδηγεις χωρις συστημα σταθεροποιησης για κανα drift αλλιως γιατι να μην επαιρνες μπροστοκινητο? Τουλαχιστον η F30 δεν το εχει, αλλα ετσι με αυτα που ακουω, φοβαμαι για τα επομενα μοντελα της
Μα καλα δεν το ειπες στην br μηπως μπορουσαν να το κανουν να βγαινει η σταθεροποιηση παντου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 14-02-15 στις 06:10
Ακόμα και στην f30 όταν είσαι στο sport και πατήσεις το κουμπί για να απενεργοποιήσεις το traction control σε πάει στο comfort. Δηλαδή ναι μεν σε αφήνει να βγάλεις μερικώς ή ολικώς το esp off αλλά πάντα το γκάζι είναι στο comfort. Αυτά ακριβώς ισχύουν και στην f20. Τουλάχιστον σε μια 316 που είχα οδηγήσει πέρυσι αυτό έκανε.
Η br δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι σε αυτό. Μόνο με coding και πάλι στο εξωτερικό που το ψάχνουν δεν έχουν βγάλει άκρη.
Με μπριζωσατε
https://www.br-performance.be/en-be/...613-1-6-e-hdi/
140 άλογα και 33 κιλά ροπής για το citroen
Οχι οτι μου χρειάζονται , αλλα το μικρόβιο υπαρχει χαχαχα
Αν δεν κανεις κ κατι για σενα , ετσι για την κ***α τοτε τι ειναι ζωη!Καλημερες!
Ρε παιδια τι λετε εμενα σε f20 αμα πατησω συνεχκμενα γυρω στα 5-6 δευτερολεπτα να βγει το συστημα σταθεροτητας με παει σε σπορ χωρος συστημα σταθεροτητασ για drift π.χ.