Αμα στο σβησουνε το ξανακανεις απειρες φορες δωρεαν, μονο πρεπει παλι να το ξαναστειλεις
Τα προγραμματα λειτουργουν κανονικα. Αν θες τους λες να αφησουν εντελως ιδιο το eco pro
Λενε ότι εχει και μειωση κατανάλωσης όταν δε το πατας, το ρυθμιζουν για 98 οκτανια. Θα δουμε. Ελπίζω όταν δε το παταω να αυξηθει λιγο, ασχετα τι λενε
Καλα ρε παιδια τόσο καιρο ρωταμε που να κανουμε remap και δε λεγατε για κάποιον βελτιωτη, ταλαιπωρηθηκα να το στελνω στο εξωτερικο
Μάρκο, έψαξα και στο site της εταιρείας που αντιπροσωπεύουν και δεν αναφέρεται πουθενά ότι προσφέρουν remap. Προς το παρόν μόνο chipbox πουλάνε (παράλληλος εγκέφαλος δηλαδή). Η br performance και η zip tuning πουλάνε remap. Έχει μεγάλη διαφορά. Στην Ελλάδα όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάποιον που να προσφέρει τέτοια υπηρεσία.
Anton σου εχω στειλει ΠΜ ριξε μια ματια ! Thanks
Να ρωτήσω κάτι,με την εγγύηση τι παίζει μετά το remap;Άμα χαλάσει κάποιο εξάρτημα του κινητήρα μπορούν να δουν ότι κάτι είχες πειράξει ακόμα και αν τον επαναφέρεις και να σε βγάλουν εκτός;
bloodyk (21-01-15)
τη στειλανε χθες την ECU και σημερα ηταν εδω. Την βαλαμε πάνω και παει σφαιρα. Ο συγγενης μου ειναι ενθουσιασμενος