Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 33

Θέμα: Επιτέλους Φρέναααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

gafler ν ομιζω δεν εχει για 330.του Μ3 ειναι 3 χιλιοστα πιο χοντρες και μπορει να εχει θεμα με τα τακακια να θελουν δλδ τροχισμα

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα RBF 600 που εβαλες, εχουν χρονο ζωης, το πολυ ενα ετος, να ξερεις. Ειναι πολυ υδροφιλα.
    Για διετια, βαζε κατι σε 5.1. Και τα 4αρια της ΑΤΕ εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα.

Οσον αφορα τους τρυπητους δισκους, ΑΝ βγαινουν ετσι απο το χυτηριο, εχει καλως.
    ΑΛΛΑ, ΑΝ τους τρυπανε μετα, ξεχαστε τους. Σε πολυ πιεση εχουν σοβαρες πιθανοτητες ραγισματος, οπως και αν βραχουν ενω ειναι πολυ ζεστοι.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

3. The Following 4 Users Say Thank You to nfot For This Useful Post:

m-power_01 (10-05-11), nikos1400 (10-05-11), S8N (11-05-11), zaharias (10-05-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    για τους zimmerman και ειδικα τρυπιτους δνε εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια(στραβωνουν σφυριζουν)και δεν ειναι εργοστασιακοι δισκοι.εργοστασιακοι ειναι οι ΑΤΕ οι οποιοι τρυπιτοι εχουν 190ε ο ενας παρακαλω!!!!!!!!!!!!
    H Ate δεν βγαζει τρυπητους! Μονο χαραχτους τους PowerDisc.
    Δεν ξερω αν ειχες παρατηρησει, αλλα zimmermann φοραω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σκεψου οτι εχουν βγαλει δυο track day, αρκετες αναβασεις-καταβασεις σε καλους ρυθμους... και δεν εχω παραπονο. Ισα ισα που τους βαζω πανω απο τους ΑΤΕ.
    Κανουν απλως λιγη φασαρια λογω τρυπας...

gafler ν ομιζω δεν εχει για 330.του Μ3 ειναι 3 χιλιοστα πιο χοντρες και μπορει να εχει θεμα με τα τακακια να θελουν δλδ τροχισμα
    3 χιλ ειναι αρκετα! Αρα θα πρεπει να τροχισει και εκει ξεκιναν προβληματα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα RBF 600 που εβαλες, εχουν χρονο ζωης, το πολυ ενα ετος, να ξερεις. Ειναι πολυ υδροφιλα.
    Για διετια, βαζε κατι σε 5.1. Και τα 4αρια της ΑΤΕ εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα.

Οσον αφορα τους τρυπητους δισκους, ΑΝ βγαινουν ετσι απο το χυτηριο, εχει καλως.
    ΑΛΛΑ, ΑΝ τους τρυπανε μετα, ξεχαστε τους. Σε πολυ πιεση εχουν σοβαρες πιθανοτητες ραγισματος, οπως και αν βραχουν ενω ειναι πολυ ζεστοι.
    Σωστος!

5. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

S8N (11-05-11)

Περιοχή
    thesniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

δισκος μ3 με δαγκανα 330 δεν μπαινει.και δεν μπαινει δαγκανα μ3 στο ακρο σου λογο οφσετ δισκου.οποτε δεν θα κανεις δουλεια ετσι.θες κομπλε ακρο μ3.ανοιγεις δουλειες δηλαδη!!

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Προσφατα ειχα στα χερια μου ενα δισκο Μ3 Ε46 και ενα δισκο 330 Ε46.
    Γεωμετρικα λοιπον, ηταν ολοιδιοι περα απο το παχος(διαφορα 3 χιλιοστα υπερ του Μ).
    Ειχαν ιδιο οφσετ και ιδιο πατημα για τα τακακια. Του Μ ειχαν ξεχωρη καμπανα και κρατουσαν το ροτορα με κατι ραβδους αλλα απο εκει και περα σα δισκοι ηταν πολυ κοντα.

Σκεφτομαι λοιπον οτι αν καποιος θελει οικονομικα να βαλει φρενα Μ3 σε απλο 46αρι παιρνει τους δισκους του Μ3 και τις δαγκανες του 330.
    Θα κατσουν χωρις πολλα πολλα.
    Αν οι δαγκανες δεν μπορουν να ανοιξουν λιγο παραπανω, για να χωρεσουν τους πιο χοντρους δισκους, κατεβαζεις τα τακακια και οχι το δισκο(απειροελαχιστα χρειαζεται).

Αν παλι καποιος θελει και τις δαγκανες το πιο σωστο νομιζω ειναι να αλλαξει και τα ακρα για να ειναι ολα κομπλε μπροστα.
    Δε νομιζω οτι αξιζει γιατι δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο οι δαγκανες των Μ, αλλα αν κανεις θελησει το απολυτο νομιζω οτι αυτη ειναι η πιο ενδεδειγμένη μεθοδο.

Τι έχετε να πείτε γι'αυτό???Είναι εφικτό????

9. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

manos///3 (29-06-11)

Περιοχή
    nea smyrni
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vassilisvot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσφατα ειχα στα χερια μου ενα δισκο Μ3 Ε46 και ενα δισκο 330 Ε46.
    Γεωμετρικα λοιπον, ηταν ολοιδιοι περα απο το παχος(διαφορα 3 χιλιοστα υπερ του Μ).
    Ειχαν ιδιο οφσετ και ιδιο πατημα για τα τακακια. Του Μ ειχαν ξεχωρη καμπανα και κρατουσαν το ροτορα με κατι ραβδους αλλα απο εκει και περα σα δισκοι ηταν πολυ κοντα.

Σκεφτομαι λοιπον οτι αν καποιος θελει οικονομικα να βαλει φρενα Μ3 σε απλο 46αρι παιρνει τους δισκους του Μ3 και τις δαγκανες του 330.
    Θα κατσουν χωρις πολλα πολλα.
    Αν οι δαγκανες δεν μπορουν να ανοιξουν λιγο παραπανω, για να χωρεσουν τους πιο χοντρους δισκους, κατεβαζεις τα τακακια και οχι το δισκο(απειροελαχιστα χρειαζεται).

Αν παλι καποιος θελει και τις δαγκανες το πιο σωστο νομιζω ειναι να αλλαξει και τα ακρα για να ειναι ολα κομπλε μπροστα.
    Δε νομιζω οτι αξιζει γιατι δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο οι δαγκανες των Μ, αλλα αν κανεις θελησει το απολυτο νομιζω οτι αυτη ειναι η πιο ενδεδειγμένη μεθοδο.

Τι έχετε να πείτε γι'αυτό???Είναι εφικτό????
    Γιατί θες να μπείς σε τέτοια μανουρα? Για να εχεις τρυπητο δίσκο διαιρούμενο? Γιατί σε δύναμη αντοχή κλπ είναι ίδια... Αν αυτό ειναι που θές δηλαδή κάτι σαν αυτο

τότε τέτοιους δίσκους και στις διαστάσεις του Ε46-330 βγάζει και η brembo kai i Galfer.. Πάρε από εκεί, στη διασταση που θες, χωρίς πατέντες και τέλος η ιστορία.. Είναι κάπως πιο ακριβοί, αλλά όταν χρειαστεί αντικατάσταση αλλάζει μόνο ο περιφερικός δίσκος, η κεντρική καμπάνα μένει, άρα το κόστος θα είναι πιο μικρό. Αυτα πατρίδα (είδα είσαι και από Γιάννενα )!

Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.realoem.com/bmw/showpart...94&hg=34&fg=05 αυτους τους δισκους που ρωτησα πριν καιρο μου ειπαν οτι ειναι ΑΤΕ και κοστιζουν οσο ανεφερα!!!

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

για τους zimmerman και ειδικα τρυπιτους δνε εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια(στραβωνουν σφυριζουν)και δεν ειναι εργοστασιακοι δισκοι.εργοστασιακοι ειναι οι ΑΤΕ οι οποιοι τρυπιτοι εχουν 190ε ο ενας παρακαλω!!!!!!!!!!!!
    https://www.realoem.com/bmw/showpart...94&hg=34&fg=05 αυτους τους δισκους που ρωτησα πριν καιρο μου ειπαν οτι ειναι ΑΤΕ και κοστιζουν οσο ανεφερα!!!
    300 ευρω πληρωσα για 4 δισκους (εμπρος-πισω) τρυπητους zimermann απο ebay.de.. Οι δισκοι ηταν σε ξεχωριστο κουτι το καθε ζευγαρι και απεξω ηταν κοκκινο-ασπρο και εγραφε zimermann.. Πανω εχουν "χτυπημενο" made in Germany και κωδικο (part number)..
    Σε τσεκαρισμα με το μηχανικο μου που δουλευει zimermann επισης, εγραφαν και οι δικοι του (μιλαω για καινουργιους δισκους) οτι εγραφαν και οι δικοι μου πανω..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλη κινηση φιλε .....Σε βρισκω πολυ σωστο..!! καλοριζικες!

14. The Following User Says Thank You to DionisisM5 For This Useful Post:

Vassilis ///M (16-04-12)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP