380 νομιζω παει πολυ χωρις αποστατες στα 355 που ειμαι γω
εχω σχεδον μισο δαχτυλο και αυτο λογου offset ζαντας οχι αποστατες my friend
380 νομιζω παει πολυ χωρις αποστατες στα 355 που ειμαι γω
εχω σχεδον μισο δαχτυλο και αυτο λογου offset ζαντας οχι αποστατες my friend
ΟΧΙ, ΟΧΙ ρε φιλε συγνωμη δεν αναφερομουν σε σενα παρεξηγηση του γραπτου λογου . ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ σε ευχαρηστω και παλι που ασχοληθηκεσ με το θεμα μου.αναφερομουν σε οσουσ δεν ΘΑ πιστεψουν οτι ενα smart φρεναρει σε λιγοτερα μετρα απο ενα Μ3 .ακουγεται απο μονο του εξωφρενικο αλλα διστυχωσ ειναι αληθεια...
m-power_01 (14-03-11)
το αγαπημενο μου θεμα...φρενα!!!
τα φρενα της Μ ειναι πολυ καλα,οχι ανθεκτικα ομως σε δυνατη χρηση.
δεν ειμαι ο μοος που το λεω αυτο,καθως αρκετοι εχουν προσωρησει σε αναβαθμιση φρενων στο Μ τους,
το συγκεκριμενο σετ μπορει να δειχνει εξαιρετικα ομορφο και δυνατο.οντως οτι η και καλα φωτογραφια των μαμα φρενων ειναι ψευτικη (εκτος και αν προκειτε για αμερικανικο Μ3)
αν ψαχτεις μπορεις να βρεις επωνυμο σετ μεταχειρισμενο,να αγορασεις καινουριο και αν θες μπορεις να φτιαξεις το "δικο" σου κιτ,πχ.
παρε δαγκανες απο πορσε πχ( βαλε και το δισκο απο Μ3 csl, φτιαξε ανταπτορες και τελειωσες..
καλυτερη λυση απο το να πας και να σκασεις τα χρηματα και να αγορασεις ενα επωνυμο σετ και να κομπλε δεν υπαρχει βεβαια...
προσωπικα πιστευω οτι ακροτητες καλο ειναι να αποφευγονται.
ακροτητα θεωρω το να χρειαστει να βαλεις αποστατες για να χωρεσει η δαγκανα.
δεν θεωρω ακροτητα να φτιαξεις εναν ανταπτορα ομως για να κουμπωσει πχ δαγκανα απο brembo.
και επισης....2.100???? με τοσα εγω παντρευομαι και κανω και παιδι!!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Vassilis ///M (19-04-12)
Λοιπον παιδια εχετε πεσει στην περιπτωση,εχθες ειχε παει φιλος με Μ3 να τα δει.Τα φρενα απλα μαμανε,τα συγκεκριμενα της αγγελιας,γιατι δοκιμαστηκαν.Οι δαγκανες ειναι απο rs4 και απο καποια ακρη που εχει ο τυπος τις βγαζουν προβληματικες και μετα τις πουλαει ξεφτιλα αφου δεν του στοιχιζει τιποτα,οσο για τις δισκοπλακες αυτες ειναι που πληρωνουν.Αρα αξιζουν πιστευω τον κοπο και να ξερετε οτι παιρνει και μεγαλο ψαλιδι,δεν ισχυει και τοσο το 2100 πεφτει και στα 1500!!!!!!!!
δεν αντιλεγω οτι τα φρενα αυτα σταματαν και κοψιμο.αν δεν χρειαζεται αποστατης τοτε το φρενο υποθετω οτι ειναι κουκλι..και με 1500 αν κατεβει τοσο η τιμη ειναι ακομα πιο κουκλι.
αλλωστε καπου πανω στη δαγκανα,ακομα και αν ειναι βαμμενη,θα φαινεται το εργοστασιο.
το rs4 νομιζω brembo φρενα εχει..
αρα μιλαμε για Brembo δαγκανες,θεωρητικα τις καλυτερες!!
το ολο θεμα τονιζω οτι ειναι στο να μη χρειαστουν αποστατες ωστε να μουν οι δαγκανες...εκει θα ηταν το ρισκο.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
μπορει να πει κανεισ με σιγουρια αν χρειαζεται αποστατεσ
by the way αν δεν γινομαι αδιακρητοσ ο φιλοσ σου γιατι δεν τα πηρε?
απ΄οτι μπορω να καταλαβω προκειται για δισκους Μ5/Μ6, δαγκανες πορσε εξαπιστονες μαλλον απο καγιεν απ' οσο μπορω να διακρινω.
για την τοποθετηση χρειαζονται πλακακια που φτιαχνονται στον τορνο, ειδικα σωληνακια (απο την μια πλευρα ρακορ πορσε, απο την αλλη bmw) καθως και μετατροπη στα καλωδια των αισθητηρων.
κατι αντιστοιχο (με αλλες δαγκανες) εχουμε βαλει αρκετα μελη απο το φορουμ.
ισως μαλιστα ο φιλος μας πηρε απο εμας την ιδεα...
αν φτιαχτει καλα ειναι καλο και οικονομικο κιτ γι αυτα που προσφερει.
προσοχη μονο διοτι μιλαμε για φρενα.
εδω μπορεις να δεις τη δικη μας μετατροπη...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=197
BILL007 (14-03-11)