Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 32

Θέμα: Πλύσιμο αυτοκινήτου

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zeovani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ από πού μπορώ να προμηθευτώ αυτή την πετσέτα μικροϊνών?
    Μικρές πετσέτες μπορείς ακόμα και στο πράκτικερ. Απλά θα χρειάζεσαι κάθε φορά τουλάχιστον 2-3 για να στεγνώσεις ολόκληρο το αυτοκίνητο, ενώ και από ποιότητα είναι απλά ικανοποιητικές.
    Αράχνη πάντως δεν φαίνεται να αφήνουν, αφού το τεστ του cd το έχουν περάσει επιτυχώς.

Για μεγάλες και πραγματικά ποιοτικές πετσέτες (eurow, chemical guys, sonus κλπ). θα πρέπει να παραγγείλεις από το εξωτερικό.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μικρές πετσέτες μπορείς ακόμα και στο πράκτικερ. Απλά θα χρειάζεσαι κάθε φορά τουλάχιστον 2-3 για να στεγνώσεις ολόκληρο το αυτοκίνητο, ενώ και από ποιότητα είναι απλά ικανοποιητικές.
    Αράχνη πάντως δεν φαίνεται να αφήνουν, αφού το τεστ του cd το έχουν περάσει επιτυχώς.

Για μεγάλες και πραγματικά ποιοτικές πετσέτες (eurow, chemical guys, sonus κλπ). θα πρέπει να παραγγείλεις από το εξωτερικό.
    Ερώτηση : οι πετσέτες μικροϊνών πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται ?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 05-09-10 στις 21:03

Rides
    1

Προεπιλογή

κανονικα στο πλυντηριο και μεχρι τουσ 90 βαθμουσ αμα λαχει

4. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

PANOS-E60 (05-09-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απλά, αν ήταν τόσο ακίνδυνη η λεπίδα (τουλάχιστον σε σχέση με τα καλά microfibre), πιστεύω πως θα είχε πολύ πιο ευρεία αποδοχή στο χώρο του detailing, μιας και το κόστος της μπροστά σε ορισμένες καλές πετσέτες είναι μηδαμινό και απαιτεί πολύ λογότερο κόπο στο στέγνωμα.

Γι'αυτό, όποιος χρησιμοποιεί λεπίδα σε ανοιχτό χώρο πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα ώστε το αμάξωμα να είναι απολύτως καθαρό.
    Δεν πείθεται εύκολα ο κόσμος Άρη. Φυσικά και θα νομίζει ότι αυτό το 'πράγμα' που σέρνεται πάνω στο αμάξι θα κάνει ζημιά. Και εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτικός στην αρχή.

Όσο για την τιμή της, αυτό είναι ουσιαστικά και το μοναδικό της μειονέκτημα. Στα 50 ευρώ που κοστίζει παίρνεις πολλές πετσετούλες, ενώ έτσι κι αλλιώς τις χρειάζεσαι για να το στεγνώσεις εντελώς.

Για το θέμα του ανοιχτού χώρου έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ είμαι ιδιαίτερα προσεχτικός όταν φυσάει πολύ. Τα σκουπιδάκια που μπορεί να κάτσουν πάνω στο αυτοκίνητο με τη μεταφορά του αέρα, αυτό είναι που μπορεί να κάνει τη ζημιά και όχι η λεπίδα από μόνη της.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αρη μιας και το κατεχεις, για προτεινε σοβαρη πετσετα και μαγαζι για ψωνισμα

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση : οι πετσέτες μικροϊνών πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται ?
    Πλένονται κανονικά, αλλά καλό είναι όχι περισσότερο από 60 βαθμούς. Δε νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας.
    Επίσης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με τίποτα μαλακτικό γιατί μπουκώνουν οι ίνες και γίνονται λιγότερο απορροφητικές αλλά και πιο σκληρές.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα 50 ευρώ που κοστίζει παίρνεις πολλές πετσετούλες, ενώ έτσι κι αλλιώς τις χρειάζεσαι για να το στεγνώσεις εντελώς.Για το θέμα του ανοιχτού χώρου έχεις απόλυτο δίκιο.
    Κώστα νόμιζα ότι έχει γύρω στα 30 ευρώ. Τότε το κόστος είναι σίγουρα μεγάλο, αφού στα χρήματα αυτά παίρνεις πολύ καλή πετσέτα.
    Υπάρχουν βέβαια και οι τρελαμένοι που χρησιμοποιούν πετσέτες των 150-200 ευρώ που είναι τόσο μαλακές που θες να τις πάρεις για το μπάνιο, αλλά αυτοί είναι ειδική κατηγορία, αφού χρησιμοποιούν και κεριά 500+ ευρώ...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη, πήγαινε στο shinearama https://www.shinearama.com/ και τσέκαρε στη eurow. Έχει πολύ καλή ποιότητα και λογικές τιμές.

Έχω παραγγείλει αυτή τη στιγμή τη γιγαντιαία mammooth της chemical guys https://www.chemicalguysuk.com/Chemi...p/woolmamm.htm και θα σου πρότεινα αυτή, αλλά μαζί με τα μεταφορικά ξεπερνάει τα 40 ευρώ (έχει πανάκριβα μεταφορικά το site αυτό, αλλά είναι και από τα ελάχιστα που τη φέρνουν στην Ελλάδα). Εγώ την πήρα σε group buy και μου στοίχισε ένα 20άρι.
    Οπότε, ξεκίνα με μια 3άδα eurow και είσαι απόλυτα καλυμμένος. https://www.shinearama.com/product.php?id=EUR-MTS12-X3
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

8. The Following 4 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

bakalos (06-09-10), fanisk (05-09-10), kplc16 (05-09-10), PANOS-E60 (05-09-10)

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη, δοκιμασε αυτή. Θα παθεις πλακα.

https://www.concoursecarcare.com.au/prod171.htm

10. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

fanisk (05-09-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

επισης πολυ καλή και την χρησημοποιω εγω ειναι της meguiars και μεγαλη μαγνητης νερου λεγεται και ειναι πολυ καλη και εχει 24-25ε αν θυμαμαι καλα την εχω 3 χρονια και δεν εχει παθει τπτ αν και πηρα και 2η + καμια 20αρια απ τις απλες και φθηνες οι οποιες εχουν 3-4ε και τις αλλαζεις πιο συχνα

Rides
    0

Προεπιλογή

Οσο αναφορά την λεπίδα σιλικόνης το μόνο που έχω να πω είναι για ενα αυτοκίνητο που δεν ειχε πολύ βρωμιά και βέβαια δεν έπεσε ούτε σφουγγαράκι για τον καθαρισμό είναι άριστο το αποτέλεσμα και μιλάω μόνο για autoglym.
    Τώρα αν εχει αρκετή βρωμιά πανω του όσο αφρό και να ρίξουμε όσο καλά και να το ξεπλένουμε πάλι κάτι θα μείνει και όταν θα τραβήξουμε τα νερά μαζί με αυτά θα τραβήξουμε και όλη την βρωμιά που έχει μείνει.
    Και πολύ βέβαια θα μου πούνε οτι εχουν πολύ καλό αφρό και το ξεπλένουν πολυ καλά το αυτοκίνητο και δεν μένει τίποτα πάνω του.
    Εκεί το μόνο που έχω να πω είναι ας το αφησουν να στεγνώσει μόνο του στη σκιά και τότε θα καταλάβουν τι έχει πάνω του.
    Όσο είναι βρεγμένο φαίνετε πεντακάθαρο.
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λοιπον, τσιμπησα μια 3αδα eurow του Αρη και μια απο αυτες που προτεινε ο Γιωργος, οταν ερθουν θα ενημερωσω.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP