Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Απλά, αν ήταν τόσο ακίνδυνη η λεπίδα (τουλάχιστον σε σχέση με τα καλά microfibre), πιστεύω πως θα είχε πολύ πιο ευρεία αποδοχή στο χώρο του detailing, μιας και το κόστος της μπροστά σε ορισμένες καλές πετσέτες είναι μηδαμινό και απαιτεί πολύ λογότερο κόπο στο στέγνωμα.

Γι'αυτό, όποιος χρησιμοποιεί λεπίδα σε ανοιχτό χώρο πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα ώστε το αμάξωμα να είναι απολύτως καθαρό.
Δεν πείθεται εύκολα ο κόσμος Άρη. Φυσικά και θα νομίζει ότι αυτό το 'πράγμα' που σέρνεται πάνω στο αμάξι θα κάνει ζημιά. Και εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτικός στην αρχή.

Όσο για την τιμή της, αυτό είναι ουσιαστικά και το μοναδικό της μειονέκτημα. Στα 50 ευρώ που κοστίζει παίρνεις πολλές πετσετούλες, ενώ έτσι κι αλλιώς τις χρειάζεσαι για να το στεγνώσεις εντελώς.

Για το θέμα του ανοιχτού χώρου έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ είμαι ιδιαίτερα προσεχτικός όταν φυσάει πολύ. Τα σκουπιδάκια που μπορεί να κάτσουν πάνω στο αυτοκίνητο με τη μεταφορά του αέρα, αυτό είναι που μπορεί να κάνει τη ζημιά και όχι η λεπίδα από μόνη της.