Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Θέμα: track car of the year 2013..evo tv

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορουμε να λεμε οτι καποια απο τα αμαξια του βιντεο ειναι φρου φου και αρωματα.

Fun δεν ειναι μονο τα ντριφτ και τα αναπωδα αλλα και η τεραστια προσφυση, η ταχυτητα, οι δυναμεις που ασκουνται στον οδηγο απο το κρατημα στα φρενα και μεσα στις στροφες και πολλα αλλα.
    Αυτα τα βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικα των δυνατοτητων του καθε αυτοκινητου γιατι πολλα γινονται για χαρη θεαματος.

Πριν 5-6 μηνες ειχα κανει βολτα με ενα Radical SR3 και παρόλο που εχω καποια εμπειρία με αρκετα αμαξια πιστας, με το Radical εχασα τον υπνο μου.
    Νομιζα οτι θα μου φυγει το κεφαλι με το κρανος σε καθε στροφη αφου αυτό ηταν βιδωμενο εκει. Νομιζα οτι θα μου φυγουν τα εντερα απ το πλευρό.

Ακομη μου ειναι αδυνατο να πιστεψω με ποση ευκολια και ποσο γρηγορα αλλαζε κατευθυνση, τα τρομακτικα χιλιομετρα που ειχε μεσα στις στροφες, τα μηδαμινα σχεδόν φρενα και τα λιγα μετρα που χρειαζονταν για να επιβραδυνει και να εχει μια σωστη εισοδο στις στροφες

Απιστευτο, και μιλαμε για ενα αμαξι το οποιο πλεον ειναι υποδιεστερο απο τα lightweight του πιο πανω βιντεο.

Κατεβηκα κατω και ακομη αναρωτιεμαι απο πιο DNA ειναι φτιαγμενοι και τι ανθρωποι ειναι αυτοι που οδηγουν στο οριο Φορμουλα 1, GP2 και GP3 κατασκευες.
    Απο τοτε δεν θελω καν να ακουω κριτικες του τυπου "ο Μασα ειναι λιγος" και "ο Μπαρικελο ειναι ασχετος".
    Οι ανθρωποι αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη.
    M3 CSL

2. The Following 20 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

aristent (25-10-13), Bassakos (26-10-13), Bazil Van Sinner (25-10-13), chrisgiapz3 (25-10-13), doctore (25-10-13), gant (25-10-13), gnx (25-10-13), hades7 (25-10-13), Leonidas_E39 (25-10-13), m_power_lunatic (25-10-13), nikos valvetronic (25-10-13), nikos1400 (25-10-13), paganis (25-10-13), Panos 316T (25-10-13), PANOS-E60 (25-10-13), playmaker (25-10-13), soc12r (25-10-13), steliosm46 (25-10-13), Thomelef (25-10-13), Vasilis M3 (25-10-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορουμε να λεμε οτι καποια απο τα αμαξια του βιντεο ειναι φρου φου και αρωματα.

Fun δεν ειναι μονο τα ντριφτ και τα αναπωδα αλλα και η τεραστια προσφυση, η ταχυτητα, οι δυναμεις που ασκουνται στον οδηγο απο το κρατημα στα φρενα και μεσα στις στροφες και πολλα αλλα.
    Αυτα τα βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικα των δυνατοτητων του καθε αυτοκινητου γιατι πολλα γινονται για χαρη θεαματος.

Πριν 5-6 μηνες ειχα κανει βολτα με ενα Radical SR3 και παρόλο που εχω καποια εμπειρία με αρκετα αμαξια πιστας, με το Radical εχασα τον υπνο μου.
    Νομιζα οτι θα μου φυγει το κεφαλι με το κρανος σε καθε στροφη αφου αυτό ηταν βιδωμενο εκει. Νομιζα οτι θα μου φυγουν τα εντερα απ το πλευρό.

Ακομη μου ειναι αδυνατο να πιστεψω με ποση ευκολια και ποσο γρηγορα αλλαζε κατευθυνση, τα τρομακτικα χιλιομετρα που ειχε μεσα στις στροφες, τα μηδαμινα σχεδόν φρενα και τα λιγα μετρα που χρειαζονταν για να επιβραδυνει και να εχει μια σωστη εισοδο στις στροφες

Απιστευτο, και μιλαμε για ενα αμαξι το οποιο πλεον ειναι υποδιεστερο απο τα lightweight του πιο πανω βιντεο.

Κατεβηκα κατω και ακομη αναρωτιεμαι απο πιο DNA ειναι φτιαγμενοι και τι ανθρωποι ειναι αυτοι που οδηγουν στο οριο Φορμουλα 1, GP2 και GP3 κατασκευες.
    Απο τοτε δεν θελω καν να ακουω κριτικες του τυπου "ο Μασα ειναι λιγος" και "ο Μπαρικελο ειναι ασχετος".
    Οι ανθρωποι αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη.
    Τέλη του 80, αρχές του 90, τότε που υπήρχε F3 στην Ελλάδα και έτρεχαν στο πανελλήνιο καμμιά 10ρια από δαύτα, έπαιρνε μέρος και ο Ευαγγελάτος (ναι ο γνωστός μας "εισαγγελάτος".
    Τον είχα δει αρκετές φορές στις Σέρρες και συνήθως αν τερμάτιζε, τερμάτιζε στις τελευταίες θέσεις.
    Δεν έχει σημασία το πόσο καλός ήταν συγκριτικά με τους υπόλοιπους, η τι δυνατότητες είχε το ίδιο το αμάξι του. Απλά έκανε αυτό που του άρεζε αξιοπρεπέστατα.
    Ε λοιπόν το τι πικρόχολα σχόλια ακούγονταν εις βάρος του δεν λέγεται.
    Από ποιούς? μα φυσικά από παντελώς άσχετους, που αν υπήρχε δυνατότητα να τους πάει έναν γύρο, θα έβγαζαν τα άντερα τους στην καλύτερη.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

nikos1400 (25-10-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ειναι πολυ απλό η σπορ οδήγηση ειναι για γυμνασμένους ανθρώπους ειναι άθλημα !

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχει και κάτι πατσοκοιλιαδες που αν σε κάνουν βόλτα θα ξερασεις...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-10-13), doctore (25-10-13), Leonidas_E39 (25-10-13), playmaker (25-10-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τέλος πάντων, επειδή τις πιο πολλές φορές τυγχάνει και μπερδεύεται η κουβέντα σε σχέση με το αρχικό θέμα, το συγκριτικό αναφέρεται σε αμάξια τα οποία είναι φτιαγμένα για χρήση πιστας.

Όταν έχουμε να κάνουμε σύγκριση λοιπόν, πρέπει να είμαστε και αντικειμενικοι, για να έχει και νόημα το συγκριτικό αυτο.

Είναι σα να έχουμε έναν άνθρωπο που αντικειμενικα είναι καλό παιδί, όλοι συμφωνούν σε αυτό, αλλά επειδή εμάς δεν μας αρέσει η φάτσα του για κάποιο λόγο, τον βγάζουμε μλκ.

Το μακ λαρεν αναμφισβητητα κάνει την δουλειά πολύ καλύτερα από όλα του συγκριτικου. Το κειτραμ και εμένα με εκστασιαζει. Με τρελαίνει για την ακρίβεια, αλλά μιλάμε για αυτοκίνητο που δεν θα μπορούσα να δω τις πραγματικές του δυνατότητες. Και πιστέψτε με, όποιος νομίζει ότι δυνατότητα ενός αυτοκινήτου είναι το να μπορεί και να σπινιαρει με Τετάρτες σε ευθεία πίστας με ημισλικ λάστιχα, έχει λάθος εντύπωση. Το αμαξάκι αυτό είναι φονιάς και ΔΕΝ μπορεί να βγάλει όλη του την δύναμη στον δρόμο, άσχετα που μπορεί και γραφει...δείτε μόνο πως παλεύει επαγγελματία οδηγός και φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σ'εκεινο το διαολι...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-10-13), doctore (25-10-13), playmaker (25-10-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Από όλα αυτά τα αυτοκίνητα, αν μπορούσα να μπω μόνο σε ένα, και εγώ το McLaren θα προτιμούσα.

11. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

Thomelef (25-10-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Bac,Caterham και McLaren

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων

προσωπικα....σαν fun to drive...το caterham η to ariel....και ας μην γραφουν το τελειο χρονο...το παν ειναι η αισθηση....αλλα και το γεγονος οτι μπορεις να περασεις και οταν δεν γραφεις χρονο τελεια μαζι τους....
    Nik συμφωνω απολυτα. στο φιναλε παιζει το εξης "το θεμα δεν ειναι ποσο γρηγορα πας,αλλα το πως πας γρηγορα..."

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάλι θα έπερνα το Porsche...είναι αμάξι με το οποίο θα πας την βολτούλα σου και άμα σου την βιδώσει πας κατευθείαν πίστα...
    ερχεσαι τωρα και συ και μου διαλύεις το ονειρο που επλαθα για το caterham.
    αλλα γαμωτ...εχεις απολυτο δικιο!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων

εκει δεν ειναι και η μαγεια?
    εγω εχω ενα κολλημα με τις βαριες κατασκευες.
    πιστευω οτι οσο λιγοτερα φρενα σε βαζει να πεσεις μια κατασκευη-τοσο πιο motorsport ειναι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει και κάτι πατσοκοιλιαδες που αν σε κάνουν βόλτα θα ξερασεις...
    Θεουλης εισαι !!! εκλ@σα στο γελιο!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 25-10-13 στις 22:43
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

14. The Following 5 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

chief (26-10-13), nik200 (26-10-13), playmaker (25-10-13), Thomelef (26-10-13), Vasilis M3 (26-10-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP