θα αφησω το video να μιλησει..και μετα σχολιαζουμε...
θα αφησω το video να μιλησει..και μετα σχολιαζουμε...
doctore (24-10-13), fotis (25-10-13), gant (24-10-13), kostas1.6 (24-10-13), nikos1400 (25-10-13), Panos 316T (25-10-13), Tsakirakos (24-10-13)
Το cater για μένα ολα δα αλλα φρου φου και αρώματα
nik200 (24-10-13)
Αναμφισβητητα το μακλαρεν, εφοσων μιλάμε για track day car. Και μην μου αρχίσετε με τα fun to drive κτλ κτλ, μιλάμε για td car ξαναλέω. Μιλάμε για αποτελεσματικοτητα.
Άσχετα από αυτό, πάλι αυτό θα διάλεγα, γιατί είναι 100% focused, πράγμα που μ'αρεσει πολύ. Αγωνηστικο εξοπλισμός, πλαστικά τζάμια, stripped out, τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα td car???
sympether with chiefτης
Drive κτλ και οχι με το MacLaren οσο και να αρέσει να το βλέπουμε δεν υα περάσεις οσο ωραία οσο με το caterham και σαυτο πιστεύω συμφωνούμε όλοι.δεν θ πάμε trackway μονο για ανταγωνισμό και για επαγγελματικά πράγματα αλλα να περάσουμε και ωραία .θα προτιμούσα το MacLaren για το δρόμο ...
Στο τέλος πάντως με το caterham θα εχεις περάσει πολυ πιο ωραία την ώρα σου αρα θα σαι κερδισμένος .ενω ενα καλο χρόνο θα ειναι απλα άλλος ενας χρόνος και τιποτα άλλο.
Επίσης μετα θα διάλεγα gt3 4.0
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη playmaker : 24-10-13 στις 19:34
ποιος μίλησε για επαγγελματική οδήγηση???για td car μιλάμε φίλε μου. μιλάμε για ένα αμάξι που είναι φτιαγμένο για να κατεβάζει χρόνους, πράγμα που απ'οτι δείχνει το βίντεο, το μακ λαρεν το κάνει καλύτερα απ'ολα.
στον δρόμο όπως καταλαβαίνεις, το συγκεκριμένο μακ λαρεν δεν κυκλοφορεί...
το ότι εσένα δεν σου λέει κάτι ο όρος td car, δεν κάνει το caterham καλύτερο απο το μακ λαρεν...
πίστα πας καθόλου?
sympether with chiefτης
Νάσαι καλά ρε nik !!!
Θα προσπαθήσω να σχολιάσω γιατί έχω μείνει άφωνος.
Το McLaren από άλλο πλανήτη, πρόκληση για επαγγελματία οδηγό, απίστευτο !
Το Ariel ότι πιο κοντινό σε 1000άρι μηχανάκι, ειλικρινά θα τόθελα τώρα που δεν έχω τα κότσια να οδηγήσω 1000άρι.
Το ΒΑC , το BAC, τι ήταν αυτό ? Χάριν αυτού, ξεκινάει γυμναστήριο και ο πιο τεμπέλης του πλανήτη !!!
Το Caterham ? Less is more babe !!! After all these years...
δίνεις λίγα, παίρνεις πολλά !!!
Το radical ? ο χρόνος του τα λέει όλα.
Τα άλλα πισωκίνητα πολύ πιο γήινα, To porsche ξεχωρίζει για την ακρίβειά του.
Τρομερή δουλειά στο BRZ, αυτός ο οίκος.
Το mini δεν θα το σχολιάσω... δεν είμαι τώρα in a hatchback state of mind.
Nάσαι καλά νικ, σε ευχαριστούμε !
nik200 (24-10-13)
το maclaren απλα αλλου...αλλα και σε τιμη το ιδιο!
το mono...αλλο φοβερο εργαλειο πιστας....
προσωπικα....σαν fun to drive...το caterham η to ariel....και ας μην γραφουν το τελειο χρονο...το παν ειναι η αισθηση....αλλα και το γεγονος οτι μπορεις να περασεις και οταν δεν γραφεις χρονο τελεια μαζι τους...
απο τα αυτοκινητα....porsche εγγυηση....respect για αλλη μια φορα...
+1000
Όλες οι κατασκευές...
Ας σκεφτούμε, τι χρειάστηκε...
Πόσο θαυμασμό, σεβασμό σε όλους αυτούς τους σχεδιαστές, μηχανικούς, δοκιμαστές, τορναδόρους, προγραμματιστές, ηλεκτρολόγους, . . .
Ταλέντα με κουλτούρα, ξενύχτι, όραμα...
Δεκαετίες παράδοσης, γνώσης...
Χαρακτηρισμοί για τα αζήτητα του h0nt0$ center, δεν είναι για αυτές τις κατασκευές.
Χρειάζεται σεβασμός.
Bazil Van Sinner (25-10-13), Leonidas_E39 (25-10-13), nik200 (25-10-13), playmaker (24-10-13), Vasilis M3 (25-10-13)
έχω πάθει την πλάκα μου...μιλάμε για απίστευτο κατασκεύασμα. το θέλω κολασμένα...
sympether with chiefτης
nik200 (24-10-13)