Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 24

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

disa valve έχει ? Και αυτή κάνει αρρυθμία στο ρελαντι με ζεστό κινητήρα.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

για να σιγουρευτείς ότι είναι το φιλτροκούτι, πρεσσάρισε το φρένο δυνατά.
    αν δείς ότι οι στροφές παίζουν και στο επίμονο πρεσσάρισμα σβήνει, τότε χωρίς αμφιβολία είναι αυτό που σου είπα.
    όπως πολύ σωστά είπε ο σπύρος που ξέχασα ν'αναφέρω, τσέκαρε τι γίνεται μετά το μαφ. είναι η φύσα αμέσως μετά το φιλτροκούτι. τσέκαρε τους σύνδεσμους απο τα κολάρα.
    μάλον πρέπει να έβγαλε ο μηχανικός σου τελείως το φιλτροκούτι για να καθαρίσει το δυχτάκι προληπτικά, απο την στιγμή που είδε σε μαύρο χάλι το φίλτρο βενζίνης, και ξέχασε να το σφύξει...
    εγώ αυτό είχα πάθει, και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό...οι άλλοι δύο λιμάρανε τα νύχια τους όσο με έβλεπαν να βράζω...χαχαχαχαχαχαχα!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδή το ανθρώπινο μυαλό πολές φορές ξεχνά, τσέκαρε το φιλτροκούτι σου, αν είναι κλειστό καλά απο παντού...
    το είχα πάθει μια φορά, και είχα σκυλιάσει απ'τα νεύρα μου.
    μόλις είχα φύγει απο το συνεργείο, και το αμάξι ανεβοκατέβαζε στροφές μέχρι την ώρα που έσβηνε.
    Έτσι είναι,και εγώ το είχα πάθει αυτό και μου έσβηνε όταν ρολλάριζα με νεκρά.
    Επίσης όταν είχα πρόβλημα με το maf, όταν πατούσα μίζα έπερνε και στο καπάκι
    έσβηνε.Μεταχείρο BMW 100 ευρώ και καινούργιο κοντά στο 250άρι.
    DISA νομίζω έχουν μόνο το 6κύλινδρα..

Rides
    0

Προεπιλογή

Να σας ευχαριστήσω ολους για τις απαντήσεις σας,
    μολις γύρισα απο το μάστορα και το προβλημα ήταν το εξής :
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΤΑΠΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ!!!! Ολη αυτή η δυσλειτουργεία ήταν επειδη δεν είχε κλεισει καλα το ''ταπεράκι'' αφού στη ουσία δεν είναι βιδωτή η τάπα λαδιόυ αλλά κουμπωτή σα τα ταπεράκια της μαμάς! Απίστευτο κι όμως αλληθινό , να το έχετε στα υπόψη. Και μία τελευταία ερώτηση ρε παίδες γιατί αυτές τις ημέρες έχω αποσυντονηστεί,
    το κίτρινο προς πορτοκαλί λαμπάκι στο καντράν που δείχνει το κινητήρα και γράφει EML ανάβει όταν γυρίσουμε στη πρώτη σκάλα το κλειδί και σβήνει μετά από λίγο που θα πάρει μπροστά η μηχανή? ή λόγο του παραπάνω προβλήματος ο εγκλέφαλος έχει πάρει βλάβη και έχω αυτη την ένδειξη??? Σας ευχαριστώ και πάλι.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο titaras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σας ευχαριστήσω ολους για τις απαντήσεις σας,
    μολις γύρισα απο το μάστορα και το προβλημα ήταν το εξής :
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΤΑΠΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ!!!! Ολη αυτή η δυσλειτουργεία ήταν επειδη δεν είχε κλεισει καλα το ''ταπεράκι'' αφού στη ουσία δεν είναι βιδωτή η τάπα λαδιόυ αλλά κουμπωτή σα τα ταπεράκια της μαμάς! Απίστευτο κι όμως αλληθινό , να το έχετε στα υπόψη. Και μία τελευταία ερώτηση ρε παίδες γιατί αυτές τις ημέρες έχω αποσυντονηστεί,
    το κίτρινο προς πορτοκαλί λαμπάκι στο καντράν που δείχνει το κινητήρα και γράφει EML ανάβει όταν γυρίσουμε στη πρώτη σκάλα το κλειδί και σβήνει μετά από λίγο που θα πάρει μπροστά η μηχανή? ή λόγο του παραπάνω προβλήματος ο εγκλέφαλος έχει πάρει βλάβη και έχω αυτη την ένδειξη??? Σας ευχαριστώ και πάλι.
    Εισαι σιγουρος οτι η ταπα ειναι κουμπωτη??

Rides
    0

Προεπιλογή

κουμπωτή και γραφει και castrol απο πάνω.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιατι θυμαμαι οτι ειναι (μισο)βιδωτη? Σαν ταπερ που το κοπανας απο πανω δεν πρεπει να ειναι..

Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστός μισοβιδωτή είνια η σωστή λέξη, σχετικα με το κιτρινο λαμπακι EML ξέρει κανείς τι συμβαίνει , αναβει , αλλα μολις πάρει μπροστά ο κινητήτρας μετά απο δευτερόλεπτα κλεινει!?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο titaras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστός μισοβιδωτή είνια η σωστή λέξη, σχετικα με το κιτρινο λαμπακι EML ξέρει κανείς τι συμβαίνει , αναβει , αλλα μολις πάρει μπροστά ο κινητήτρας μετά απο δευτερόλεπτα κλεινει!?
    Ναι ετσι γινεται, αν μεινει αναμμενο εχεις προβλημα. Που βρισκεσαι? Αν εχεις ορεξη ελα απο Ν.Π να το βαλουμε στο laptop να δουμε τι σφαλματα βγαζεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

fanisk εισαι λεβεντιά, είμαι Β.Π. δυστυχώς , και σχολάω αργά τις καθημερινές, Το λαμπάκι (EML) ανάβει αλλά μόλις πάρει μπροστά μετά από λίγο σβήνει , λες να έχει κρατήσει στη μνήμη αυτη την ''αρυθμία'' που είχα μέχρι σήμερα??

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP