disa valve έχει ? Και αυτή κάνει αρρυθμία στο ρελαντι με ζεστό κινητήρα.
disa valve έχει ? Και αυτή κάνει αρρυθμία στο ρελαντι με ζεστό κινητήρα.
για να σιγουρευτείς ότι είναι το φιλτροκούτι, πρεσσάρισε το φρένο δυνατά.
αν δείς ότι οι στροφές παίζουν και στο επίμονο πρεσσάρισμα σβήνει, τότε χωρίς αμφιβολία είναι αυτό που σου είπα.
όπως πολύ σωστά είπε ο σπύρος που ξέχασα ν'αναφέρω, τσέκαρε τι γίνεται μετά το μαφ. είναι η φύσα αμέσως μετά το φιλτροκούτι. τσέκαρε τους σύνδεσμους απο τα κολάρα.
μάλον πρέπει να έβγαλε ο μηχανικός σου τελείως το φιλτροκούτι για να καθαρίσει το δυχτάκι προληπτικά, απο την στιγμή που είδε σε μαύρο χάλι το φίλτρο βενζίνης, και ξέχασε να το σφύξει...
εγώ αυτό είχα πάθει, και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό...οι άλλοι δύο λιμάρανε τα νύχια τους όσο με έβλεπαν να βράζω...χαχαχαχαχαχαχα!!!
sympether with chiefτης
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΤΑΠΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ!!!! Ολη αυτή η δυσλειτουργεία ήταν επειδη δεν είχε κλεισει καλα το ''ταπεράκι'' αφού στη ουσία δεν είναι βιδωτή η τάπα λαδιόυ αλλά κουμπωτή σα τα ταπεράκια της μαμάς! Απίστευτο κι όμως αλληθινό , να το έχετε στα υπόψη. Και μία τελευταία ερώτηση ρε παίδες γιατί αυτές τις ημέρες έχω αποσυντονηστεί,
το κίτρινο προς πορτοκαλί λαμπάκι στο καντράν που δείχνει το κινητήρα και γράφει EML ανάβει όταν γυρίσουμε στη πρώτη σκάλα το κλειδί και σβήνει μετά από λίγο που θα πάρει μπροστά η μηχανή? ή λόγο του παραπάνω προβλήματος ο εγκλέφαλος έχει πάρει βλάβη και έχω αυτη την ένδειξη??? Σας ευχαριστώ και πάλι.
κουμπωτή και γραφει και castrol απο πάνω.
Γιατι θυμαμαι οτι ειναι (μισο)βιδωτη? Σαν ταπερ που το κοπανας απο πανω δεν πρεπει να ειναι..
Σωστός μισοβιδωτή είνια η σωστή λέξη, σχετικα με το κιτρινο λαμπακι EML ξέρει κανείς τι συμβαίνει , αναβει , αλλα μολις πάρει μπροστά ο κινητήτρας μετά απο δευτερόλεπτα κλεινει!?
fanisk εισαι λεβεντιά, είμαι Β.Π. δυστυχώς , και σχολάω αργά τις καθημερινές, Το λαμπάκι (EML) ανάβει αλλά μόλις πάρει μπροστά μετά από λίγο σβήνει , λες να έχει κρατήσει στη μνήμη αυτη την ''αρυθμία'' που είχα μέχρι σήμερα??