Σελίδα 15 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πρόβλημα δεν θα έχεις. Η συνολική μέση κατανάλωση (από όταν το πήρες) μηδενίζεται κατόπιν επιλογής. Εγώ την έχω αφήσει και μετά από 33.000 χλμ είναι στα 5.5.
    Αφού σου έστειλαν invoice οκ, η μεταφορά στον λογαριασμό τους είναι πολύ πιο safe τρόπος να τους πληρώσουμε. Το δέμα το ασφάλισες?
    Όσον αφορά την τιμή, λογικά έπρεπε για την f20 diesel να κάνει καλύτερη τιμή. Στο site της br performance το remap για τις 116i και 316i είναι 590 ευρώ και χρεώνουν το remap με αποστολή της ecu 500 ευρώ. Στην 116d η τιμή στο site είναι 540 και χρεώνουν πάλι 500 ευρώ. Θα περιμένω εντυπώσεις από εσένα, λογικά την τετάρτη θα έχεις την ecu στα χέρια σου. Με βάση τα νούμερα του remap θα είμαστε λίγο πιο σβέλτοι από δίλιτρο μαμά 118d, not bad at all. Θεωρώ ότι σε λίγους μήνες θα βγουν πολλές εταιρείες που θα προσφέρουν εκτός από open ecu remap και remap μέσω obd.

Και κάτι άσχετο, τι καύσιμο βάζεις? Προσωπικά φούλαρα για 10.000 χλμ με avin diesel best, μετά για 20.000 χλμ με shell v-power diesel, μετά έκανα έκανα 2 φουλαρίσματα με elin diesel crystal και τελευταία φορά φούλαρα με bp ultimate diesel. Πάντα φουλάρισμα από τα ίδια βενζινάδικα τα οποία είναι τσεκαρισμένα. Χειρότερο απ' όλα μου φάνηκε το πετρέλαιο της elin, πολύ κροτάλισμα, λιγότερο τράβηγμα και τσιμπημένη κατανάλωση. Μεταξύ avin και shell, προτιμώ την shell αν και δεν είδα τεράστια διαφορά (μικρό προβάδισμα της shell). Αλλά με την bp παρατηρώ λιγότερο κροτάλισμα σε σχέση με τα άλλα και καλύτερο τράβηγμα, τουρμπίζει πιο ωραία. Μάλλον θα καθιερώσω την bp αν και δεν την χωνεύω σαν εταιρεία και είναι και πιο ακριβή (δεν κάνει προσφορά όπως η shell).

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασικα θα τη στειλω μεσω ενος φιλου που εχει μια acs θα τον ρωτησω αυριο. Οσον αφορα τα καυσιμα 3χω 30000 και σχεδον σε ολα φουλαρο με shell v power. 2 φορες μηδενισα την καταναλωση την πρωτη ειχα 5.4 τωρα 5.8. Αμα το παταω τωρα με βλεπω για κανα 6.5. Μια φορα εβαλα ενα καθαριστικο στις 12000 εσυ βαζεις τπτ??και τελος εσυ δεν ρωτησες τιμη? για ρωτα τι θα σου πουν μηπως κανω κανα ψαλιδι!

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα θα τη στειλω μεσω ενος φιλου που εχει μια acs θα τον ρωτησω αυριο. Οσον αφορα τα καυσιμα 3χω 30000 και σχεδον σε ολα φουλαρο με shell v power. 2 φορες μηδενισα την καταναλωση την πρωτη ειχα 5.4 τωρα 5.8. Αμα το παταω τωρα με βλεπω για κανα 6.5. Μια φορα εβαλα ενα καθαριστικο στις 12000 εσυ βαζεις τπτ??και τελος εσυ δεν ρωτησες τιμη? για ρωτα τι θα σου πουν μηπως κανω κανα ψαλιδι!
    Και 6.5 να πάει η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή για τις επιδόσεις που θα έχει το αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι με κανονική οδήγηση μπορεί και να μειωθεί λίγο η κατανάλωση λόγω καλύτερης ροπής και άρα λιγότερης ανάγκης για πίεση του γκαζιού. Και εγώ v-power έβαζα για πολλά χιλιόμετρα αλλά η bp μου δίνει την εντύπωση ότι είναι καλύτερη. Καθαριστικό ούτε έβαλα ούτε θα βάλω ποτέ. Στην τάπα των καυσίμων άλλωστε το γράφει ξεκάθαρα, NO ADDITIVES. Απλά πρέπει να φουλάρουμε από αξιόπιστα πρατήρια και αν δεν κάνεις συχνά ταξίδια να φροντίζεις μια στο τόσο να το πλακώνεις αρκετά για να ανεβάζει θερμοκρασία το dpf και να καθαρίζει.
    Σε εμένα είπαν 500 ευρώ αλλά τόσο είπαν και στα παιδιά με την βενζίνη (f20 και f30). Αναλογικά πρέπει να μας χρεώσει 450 ευρώ.
    Γιατί δεν τους λέμε να μας κάνει καλύτερη τιμή? Εκτός του antonn είναι άλλα 3 αυτοκίνητα (μαζί με το δικό μου). Δεν θεωρείται σαν group buy? Άσε που παίζει να ενδιαφέρονται και άλλα μέλη.

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και 6.5 να πάει η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή για τις επιδόσεις που θα έχει το αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι με κανονική οδήγηση μπορεί και να μειωθεί λίγο η κατανάλωση λόγω καλύτερης ροπής και άρα λιγότερης ανάγκης για πίεση του γκαζιού. Και εγώ v-power έβαζα για πολλά χιλιόμετρα αλλά η bp μου δίνει την εντύπωση ότι είναι καλύτερη. Καθαριστικό ούτε έβαλα ούτε θα βάλω ποτέ. Στην τάπα των καυσίμων άλλωστε το γράφει ξεκάθαρα, NO ADDITIVES. Απλά πρέπει να φουλάρουμε από αξιόπιστα πρατήρια και αν δεν κάνεις συχνά ταξίδια να φροντίζεις μια στο τόσο να το πλακώνεις αρκετά για να ανεβάζει θερμοκρασία το dpf και να καθαρίζει.
    Σε εμένα είπαν 500 ευρώ αλλά τόσο είπαν και στα παιδιά με την βενζίνη (f20 και f30). Αναλογικά πρέπει να μας χρεώσει 450 ευρώ.
    Γιατί δεν τους λέμε να μας κάνει καλύτερη τιμή? Εκτός του antonn είναι άλλα 3 αυτοκίνητα (μαζί με το δικό μου). Δεν θεωρείται σαν group buy? Άσε που παίζει να ενδιαφέρονται και άλλα μέλη.
    εγω μεσα ειμαι!εξαλλου ακομα δεν εκανα καταθεση.η τουλαχιστον να ειναι 500 με το πηγαινε ελα γιατι αμα βαλεις και την εξπρες αποστολη...600 παει

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Blacktan, ωραίος ο άσος με xenon και m bumpers . Η 7αρα έπεσε θύμα της κρίσης?
    Πρόσεξα ότι φοράς KN filter, να τους το πεις. Βασικά το remap που θα σου περάσουν αφορά εντελώς μαμά αυτοκίνητα και κανονικά πρέπει να γίνει individual remap στο dyno.

6. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Blacktan (01-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτη την εβδομαδα θα εχει πολυ greek bussiness ο bruno.
    Ετοιμος και ο 1ος greek 116i ecu για αποστολη. Συσκευασμενος και περιποιημενος για dhl !
    καταθεση εχει γινει μεσω τραπεζας απο την προηγουμενη πεμπτη.
    η μπαταρια δεν αποσυνδεθηκε την αφησα πανω κανονικα απλα ειχα ανοιχτο καπω και περιμενα κανενα 2ωρο να εχει κανει shut down οτιδηποτε στο αμαξι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 01-02-15 στις 22:20

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ημερο θηριο ετοιμο για την αφαιρεση ...

Κινητηρας με βγαλμενο ψευτοκαπακο , θεση εγκεφαλου μπροστα αριστερα

Εγκεφαλος με φυσες κατα την διαδικασια αφαιρεσης
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 01-02-15 στις 22:27

9. The Following 3 Users Say Thank You to Blacktan For This Useful Post:

chrisgiapz3 (01-02-15), isou (02-02-15), mrclouzo (01-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πιθανως για καποιους να εχει σημασια η πληροφορια που θα δωσω για τον υπολογισμο των μεταφορικων.
    Ο εγκεφαλος του 1.6 βενζινη ζυγιζει 1230 χλγραμμα
    Και οι διαστασεις του ειναι : 24 χ 20 χ 7
    Η DHL για ενα τετοιο δεμα μου ζητησε 100¤ (με φπα) για εγγυημενη παραδοση next day εως 12.00 το πρωι.

Ο κονιορδος ειναι ετοιμος λοιπον και περιμενει την DHL να τον παραλαβει...

11. The Following User Says Thank You to Blacktan For This Useful Post:

mrclouzo (01-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θυμα της κρισης δεν λες τιποτα φιλε ... του father ειναι αλλα παραμενει ακινητο 13 μηνες τωρα. Τωρα που αλλαξε η νομοθεσια για φπ θα το ξαναβγαλουμε εξω . Λογικα εντος 15νθημερου γιατι οσο καθετε αυτο το αμαξι τοσα προβληματα βγαζει.
    Πρεπει να δουλεψει και του αξιζει. Γιατι δεν ειναι αμαξι αλλα πολυθρονα με ροδες και ροπη να φανε και οι κοτες ...
    Εχω παει οδικως 3 φορες με αυτο κων/πολη και δεν ειχα καταλαβει ταξιδι..anyway !

Ναι εχω ενα knn drop in filter μεσα. Δεν πιστευω να παιζει ρολο. Θα τους ενημερωσω παντως και σε ευχαριστω για το remind. Το ειχα ξεχασει κιολας.

Rides
    0

Προεπιλογή

Μια καλλιτεχνικη ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 01-02-15 στις 22:42

14. The Following 5 Users Say Thank You to Blacktan For This Useful Post:

chrisgiapz3 (01-02-15), isou (02-02-15), karavag116d (01-02-15), limnios.m3 e36 (02-02-15), mrclouzo (01-02-15)

Σελίδα 15 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP