Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 122

Θέμα: Συναγερμοί σπιτιού

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώ αυτό που είπε και ο Πρόεδρος.
    Είναι πολλά τα χρήματα.
    Η επιλογή του εξοπλισμού ήταν δική σου ή όχι; Δηλαδή εσύ είπες πως θες τη συγκεκριμένη εταιρεία?
    Οχι, δεν ηταν δικη μου, μου την προτεινε ο ειδικος που ηρθε επι τοπου. Προφανως ειναι καποια που την δουλευει / εμπιστευεται ...
    Μηπως μου ειπε General Electric δεν θυμαμαι και την εχω μπερδεψει απο αλλη προσφορα (για dixie)

(ο Προεδρος το ειπε μεν, αλλα χωρις να ξερει οτι η προσφορα εκτος απο τοποθτηση περιλαμβανει και τα υλικα)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 14-06-13 στις 15:49

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να φερω ενα JCB να σκαψουμε μια ταφρο γυρω απο το σπιτι και να πεταξουμε μεσα μερικους κροκοδειλους απο το Αττικο Ζωολογικο Παρκο;

3. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

jkourkoulis (14-06-13), Ptboul (15-06-13), Stamatis (14-06-13), vagmag (14-06-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

H επιλογή του υλικού αυξάνει ή μειώνει την τελική τιμή και μάλιστα επιφέρει μεγάλες αλλαγές.
    Ο κάθε εγκαταστάτης - ειδικός μπορεί να συνεργάζεται με τον πελάτη για τη βέλτιση λύση σε σχέση με την απόδοση και την τιμή.
    Επιπλέον, ο κάθε εγκαταστάτης μπορεί να επιλέγει εξοπλισμό και υλικά, σύμφωνα με το ποσοστό κέρδους του. (π.χ. Α εταιρεία -40%, Β εταιρεία -50%).
    Τα υλικά και οι τιμές του στο skroutz, τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση οικονομικά με τις τιμές που αγοράζει ο εγκαταστάτης.
    Επιπλέον, αν τα υλικά τοποθέτησης (καλώδια κυρίως) δεν είναι υπερβολικά πολλά, τότε δεν αλλάζουν αισθητά την τελική τιμή.
    Δική μου εκτίμηση είναι πως τα χρήματα που σου ζητήθηκαν για ένα καταγραφικό και 4 κάμερες χοντρά χοντρά είναι πάρα μα πάρα πολλά.
    Τελευταίο δικό μου παράδειγμα.
    Πάει ο συνεργάτης και κάνει σε ένα πελάτη μια προσφορά μόνο για καλώδια. πώληση και όχι εγκατάσταση. Τελική τιμή για τα καλώδια 1300¤.
    Στο εμπόριο μπορούσες να βρεις κινέζικα με 500¤. με πάνω κάτω το ίδιο κέρδος.
    Η πρόταση προς τον πελάτη ήταν η ακριβότερη, διότι τα καλώδια θα εντοιχίζονταν σε δύσκολο σημείο και η αξιοπιστία τους έπρεπε να είναι υψηλή.
    Άρα για κάθε πρόβλημα, υπάρχουν πραγματικά πολλές λύσεις. Το θέμα είναι να μην σφάζονται οι πελάτες και να παίρνουν αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη. Αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα.
    Προτιμώ να κάνω cross sell στη 2η και 3η αν θες επίσκεψη καλύπτωντας υπάρχουσες ανάγκες, παρά να κάνω upsell δημιουργώντας "ψεύτικες" ή υπερβολικές ανάγκες στον πελάτη.
    Εύχομαι να μην παρεξήγησες τα emoticons, ήθελα να δείξω απλά την έκπληξή μου.

5. The Following 3 Users Say Thank You to fast-enough For This Useful Post:

chrisgiapz3 (15-06-13), ntinos (14-06-13), Ptboul (15-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μεγαλη φασαρια Αρη.

Ο χαντες λεει πως θα παλουκωσει κεφαλια περιφεριακα του σπιτιου.
    Πιστευεις πως θα ειναι καπως αποτρεπτικο ?

7. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

hades7 (14-06-13), Ptboul (15-06-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγαλη φασαρια Αρη.

Ο χαντες λεει πως θα παλουκωσει κεφαλια περιφεριακα του σπιτιου.
    Πιστευεις πως θα ειναι καπως αποτρεπτικο ?

Στο Game of Thrones πάντως δε φαίνεται να δουλεύει... Μόνο πολλά κοράκια μαζεύονται...

Rides
    0

Προεπιλογή

H επιλογή του υλικού αυξάνει ή μειώνει την τελική τιμή και μάλιστα επιφέρει μεγάλες αλλαγές.
    Ο κάθε εγκαταστάτης - ειδικός μπορεί να συνεργάζεται με τον πελάτη για τη βέλτιση λύση σε σχέση με την απόδοση και την τιμή.
    Επιπλέον, ο κάθε εγκαταστάτης μπορεί να επιλέγει εξοπλισμό και υλικά, σύμφωνα με το ποσοστό κέρδους του. (π.χ. Α εταιρεία -40%, Β εταιρεία -50%).
    Τα υλικά και οι τιμές του στο skroutz, τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση οικονομικά με τις τιμές που αγοράζει ο εγκαταστάτης.
    Επιπλέον, αν τα υλικά τοποθέτησης (καλώδια κυρίως) δεν είναι υπερβολικά πολλά, τότε δεν αλλάζουν αισθητά την τελική τιμή.
    Δική μου εκτίμηση είναι πως τα χρήματα που σου ζητήθηκαν για ένα καταγραφικό και 4 κάμερες χοντρά χοντρά είναι πάρα μα πάρα πολλά.
    Τελευταίο δικό μου παράδειγμα.
    Πάει ο συνεργάτης και κάνει σε ένα πελάτη μια προσφορά μόνο για καλώδια. πώληση και όχι εγκατάσταση. Τελική τιμή για τα καλώδια 1300¤.
    Στο εμπόριο μπορούσες να βρεις κινέζικα με 500¤. με πάνω κάτω το ίδιο κέρδος.
    Η πρόταση προς τον πελάτη ήταν η ακριβότερη, διότι τα καλώδια θα εντοιχίζονταν σε δύσκολο σημείο και η αξιοπιστία τους έπρεπε να είναι υψηλή.
    Άρα για κάθε πρόβλημα, υπάρχουν πραγματικά πολλές λύσεις. Το θέμα είναι να μην σφάζονται οι πελάτες και να παίρνουν αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη. Αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα.
    Προτιμώ να κάνω cross sell στη 2η και 3η αν θες επίσκεψη καλύπτωντας υπάρχουσες ανάγκες, παρά να κάνω upsell δημιουργώντας "ψεύτικες" ή υπερβολικές ανάγκες στον πελάτη.
    Εύχομαι να μην παρεξήγησες τα emoticons, ήθελα να δείξω απλά την έκπληξή μου.
    Οχι, φυσικα και δεν παρεξηγω.

Σου ξαναλεω για τριτη φορα ομως πως η προσφορα περιελαμβανε και ΟΛΗ την καλωδιωση.
    Με βαση την παραπανω αναλυση που εκανες, δεν ηταν λογικα τα emoticons της εκπληξης σου, μιας και δεν εχεις αποψη για τις απαιτησεις της συγκεκριμενης εγκαταστασης.

Δευτερη προσφορα που πηρα ηταν σχεδον ιδια. Στατιστικα, και η τριτη καπου εκει. Το κριτηριο επιλογης θα ειναι η εμπιστοσυνη ;-)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ντινο η τιμες που λες ειναι με ΦΠΑ?

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ντίνο σαφώς και δεν ξέρω τις απαιτήσεις της εγκατάστασης. Αν είχες όμως π.χ. 800 μέτρα καλώδιο, θα είχες και άλλο εξοπλισμό. π.χ. BNC to twisted pair και τούμπαλιν.
    Άρα με τα δεδομένα του εξοπλισμού που παρέθεσες η τιμή εξακολουθεί ναι είναι υψηλή.
    Για παράδειγμα το καταγραφικό (αν είναι το 8093) παίζει στα 400 + ΦΠΑ, ο σκληρός στα μισά από την προσφορά κ.ο.κ.
    Επειδή είχες παρόμοιες προσφορές, αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν ακριβές?
    Γιατί να πληρώσεις 200 το σκληρό και όχι 100?
    Γιατί το καταγραφικό 850 και όχι 700?
    Για να έχουμε μεγάλο κέρδος από την προμήθεια και κέρδος από τα υλικά εγκατάστασης και κέρδος από την τοποθέτηση και από την εγκατάσταση και από τη ρύθμιση και από τη συντήρηση και και και?
    Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν.
    Ορισμένοι εξακολουθούν να γίνονται μάγκες στις τσέπες των άλλων.
    My 2 c.

12. The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:

ntinos (14-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ντινο η τιμες που λες ειναι με ΦΠΑ?
    Ναι Δημητρη

Rides
    0

Προεπιλογή

Ντίνο σαφώς και δεν ξέρω τις απαιτήσεις της εγκατάστασης. Αν είχες όμως π.χ. 800 μέτρα καλώδιο, θα είχες και άλλο εξοπλισμό. π.χ. BNC to twisted pair και τούμπαλιν.
    Άρα με τα δεδομένα του εξοπλισμού που παρέθεσες η τιμή εξακολουθεί ναι είναι υψηλή.
    Για παράδειγμα το καταγραφικό (αν είναι το 8093) παίζει στα 400 + ΦΠΑ, ο σκληρός στα μισά από την προσφορά κ.ο.κ.
    Επειδή είχες παρόμοιες προσφορές, αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν ακριβές?
    Γιατί να πληρώσεις 200 το σκληρό και όχι 100?
    Γιατί το καταγραφικό 850 και όχι 700?
    Για να έχουμε μεγάλο κέρδος από την προμήθεια και κέρδος από τα υλικά εγκατάστασης και κέρδος από την τοποθέτηση και από την εγκατάσταση και από τη ρύθμιση και από τη συντήρηση και και και?
    Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν.
    Ορισμένοι εξακολουθούν να γίνονται μάγκες στις τσέπες των άλλων.
    My 2 c.

Γενικως δεν διαφωνουμε.

Αλλη προσφορα:

- Μια σαν και αυτη

- Τεσσερις σαν και αυτη

- Αυτο το καταγραφικο μαζι με εναν 500αρη σκληρο

- Διαφορα παραφερναλια (βυσματακια, τροφοδοτικο modulator), συνολου 130 ευρω

Ολα τα παραπανω, 1776 μαζι με 100 ευρω για την εγκατάσταση - ρύθμιση του συστήματος.

Στα 1776, προσθετω αμοιβη ηλεκρτολογου + υλικα εγκταταστασης.

=========

Anyway, παραασχοληθηκαμε νομιζω Παρασκευιατικα με την περιπτωση μου

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP