ενσύρματο εξωτερικό ραντάρ optex 402 συνδεμένο,ρυθμιζμένο και βιδωμένο στον τοίχο........
ενσύρματο εξωτερικό ραντάρ optex 402 συνδεμένο,ρυθμιζμένο και βιδωμένο στον τοίχο........
I love Bmw machines
Σε περίπτωση που θέλουμε να προσθέσουμε ασύρματα παρελκόμενα π.χ ραντάρ, επαφές προσθετουμε τον δέκτη paradox RTX1 ή paradox RTX3(εφόσον ΘΕΛΟΥΜΕ και ασύρματο πληκτρολόγιο!)Στην πρώτη φωτο ο RΤΧ3 δέκτης χωρίς το καπάκι του και στην 2η φωτο ασύρματη μαγνητική επαφή DCT10 της paradox
I love Bmw machines
ο δέκτης Rx1 εφόσον δεν χρησιμοποιήσουμε ασύρματο πληκτρολόγιο........
I love Bmw machines
φωτος ασύρματου ρανταρ εσωτερικού χώρου paradox PMD1P.......
Υ.Γ Στην 3η φώτο το PMD1P τοποθετημένο......
χρησιμοποιεί 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ......ενώ οι ασύρματες επαφες DCT10 της paradox χρησιμοποιούν 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DK : 08-01-13 στις 19:50
I love Bmw machines
ΤΟ εικονιζομενο πληκτρολογιο ειναι κατα 95% ιδιο με το κ32led αλλα δεν είναι ενσύρματο.Ειναι ασύρματο.Η καλωδίωση χρησιμοποιείται για να φορτιζεται η μπαταρία λιθιου 4,5volt dc που έχει(παρομοια με των κινητών nokia).
Υ.Γ Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι μπορούμε ναχουμε εναν συναγερμό ο οποιος ναναι και ενσύρματος και ασυρματος.Επιλεκτικά ποιες ζωνες θελουμε ενσυρματες και ποιες ασυρματες αναλογα πως βολευει στον εκαστοτε χωρο και φυσικα αναλογα τα διατιθέμενα χρήματα............
I love Bmw machines
Ο καλωδιακός συναγερμός είναι και πιο οικονομικός και πιο αξιόπιστος. Οι ασύρματοι συναγερμοί και μπλοκάρονται και απενεργοποιούνται, ενώ ο καλωδιακός εφόσον η καλωδίωση δεν είναι εκτός του σπιτιού, δεν μπορεί να πειραχτεί. Επίσης ο καλωδιακός συναγερμός θέλει συντήρηση κάθε δύο χρόνια, σε αντίθεση με τον ασύρματο συναγερμό που θα σας χρεώνει κάθε ένα ή δύο χρόνια το κόστος, ενώ μην ξεχνάμε και την εκπομπή ραδιοκυμάτων μέσα στο σπίτι. Ότι όμως και να εγκατασταθεί τελικά, πρέπει να γίνεται με βάση της καθημερινές συνήθειες του κατοίκου χωρίς να τις μεταβάλει.
vagmag (13-06-13)
^^^^
Ό,τι λέει ο Κων/νος πιο πάνω. Εγώ κοιμάμαι με συναγερμό στις περιμετρικές ζώνες ενώ η σύνδεση με την υπηρεσία ασφαλείας είναι με GSM.
Μετά υπάρχει μια άδεια κυνηγίου και μια Benelli M4 Super 90 cal.12 που θα ζήλευε κι ο Εξολοθρευτής και την οποία φυλάω για τη μέρα της κρίσης ( επιθέσεις μεταλλαγμένων, ζωντανών-νεκρών, εξωγήινων κλπ).
με τα όπλα δεν τα πάω καλά....
Ελπίζω να μην έχει και ο κλέφτης....
Περιμετρική ζώνη με κάτι τέτοιο ;;;
https://www.smarteck.gr/sinagermoi_o...detectors.html
αυτός που μου έβαλε το συναγερμό που έχω για μέσα στο σπίτι, μου πρότεινε αυτά.... της εταιρίας ABI.... και μου λέει ότι τα καθένα ξεκινάει από 350 ευρώ και θέλω καμιά 6, και βάλε και καλώδια, και βάσεις τσιμεντένιες... που θα φτάσουμε ;;
https://cuibihu2004.en.made-in-china...ired-ABI-.html
έχετε άλλες λύσεις ;;;
S8N (13-06-13)
S8N (13-06-13)