όχι δεν σε παρεξήγησα![]()
όχι δεν σε παρεξήγησα![]()
GEO316 (31-12-10)
Ναι και το πως αξιοποιούμε το τοπίο μας είναι φοβερό.
Εγώ πάντως αηδίασα τελευταία φορά στο WRC του 06.
Ανεβαίνοντας χάραμα την ειδική το τοπίο ήταν ΦΟΒΕΡΟΤΑΤΟ, δέντρα θάμνοι ιστορίες.
Στο τέλος λοιπόν κατεβήκαμε τελευταίοι, το τι σκουπίδι είχε μαζευτεί ΔΕΝ λέγεται, ΑΠΛΑ δεν λέγεται. (και ναι είμαι και εγώ ένοχος)
Αν λοιπόν δε σέβεται ο Έλληνας την χώρα του ποιος θα την σεβαστεί;
Ο επενδυτής;;;; Μαγκιά του να βγάλει και από την μύγα ξύγκι λοιπόν.
Επίσης το άλλο τραγικό με την νεοελληνική νοοτροπία είναι ότι ΠΑΝΤΑ βρίσκουμε ΚΑΙ το πρόβλημα ΚΑΙ αυτόν που το δημιουργεί, το θέμα είναι ότι ΠΑΝΤΑ είναι ΚΑΠΟΙΟΣ άλλος... ΜΑ ΠΑΝΤΑ.
Καλή χρονιά.
καλημερα χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε.
να υπενθυμισω διοτι αναφερθηκε πιο πανω οτι τα υβριστικα-προσβλητικα ρεπς διαγραφονται και η ταυτοτητα κοινοποιειται εφοσον το ζητησει ο θιγομενος.
σε περιπτωση μη υβριστικων ρεπς το δικαιωμα της ανωνυμιας παραμενει ειτε ειναι θετικα ειτε αρνητικα.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=73
σας παρακαλω ομως να μην συνεχισουμε με δυσαρεστα θεματα πρωτη μερα του χρονου. ας δειξουμε ολη τη φιλικη μας διαθεση...![]()
Στάθη μπαν, να μπει καλά ο χρόνος !!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 01-01-11 στις 12:12 Αιτία: χρονια πολλα
Χρονια πολλα και καλη χρονια στην Ελβετια και στους ελληνες μας που ειναι εκει!![]()
Ρε παιδιά το θρεντ αφορουσε τον υπολογισμο των τελών κυκλοφορίας στην Ελβετία, και μετά αναφέρθηκαν η Σουηδία και οι ΗΠΑ, άρα ο υπολογισμός και το ύψος των τελών σε χώρες με υψηλότερο ΑΕΠ από το δικό μας.
Τι παθατε όλοι και βγάζετε το γνωστή συνομωσιολογική νεοελληνική αντίδραση; Μονο για συνεργούς των Γερμανών δεν τους κατηγορίσατε, που ως γνωστό ήταν.
Μαγκες ήταν. Γιαυτό έχουν τέτοια κτηνοτροφία, σοκολατοπιοία, και πρωτίστως φαρμακοβιομηχανία.
Εμείς έχουμε τα ******α μας. Προς το παρών παρηγορηθείτε με το ότι οι υπεραιωνόβιοι στους οποίους καταβάλεται σύνταξη και έχουν αποθάνει είναι ΜΟΝΟ 302.
zizu (01-01-11)
Δεν συμφωνώ μαζί σου Γιώργο...
Ξαναδιάβασε αν θέλεις το πρώτο πόστ του θρέντ για να δεις γιατί γράφτηκε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...
Θα το κλειδωσω.
Οχι, δεν θα το κλειδωσω, θα διαγραψω οτι θεωρησω πως ειναι off topic.
Ναι.
Αυτο θα κανω.
Μπα, δεν μαζευεται.