Αρχικό μήνυμα απο
bill987
Λάθος αυτό Δημήτρη, θα βγουν μετά τις εκλογές και θα πουν:
Αποχή π.χ. 65% ψηφίσαν τόσοι και βγήκε ο τάδε ..
Την επομένη μέρα η αποχή έχει ξεχαστεί και θα βγει ο Γιωργάκης (κάθε Γιωργάκης) θα πει πρασίνισε - έγινε μπλέ όλη η χώρα.........
Ποια μαμημένη τηλεόραση που θα έχω μπροστά εκείνη την ώρα θα την πληρώσει, δεν ξέρω....... (ελπίζω να μην είμαι σπίτι!)
Νομιζω οτι αμα δεν συμπληρωθει καποιο ποσοστο ψηφοφορων δεν μπορουν να γινουν εκλογες.
Νομιζω ομως δεν ειμαι σιγουρος.Ισως καποιος που τα γνωριζει καλυτερα να μας πει.
Το σκεπτικο μου ειναι Βασιλη να γινουν εκλογες και να μην παει κανεις για παραδειγμα στις καλπες παρα μονο οι πολιτικοι και τα τσιρακια-οικογενειες-κουμπαροι.
Θα μου αρεσε πολυ αυτη η διδικασια! Να βγαινουν και να μας παρακαλανε να παμε στις καλπες.
Εγω απεχω γιατι ετσι νιωθω ρε παιδια,
Δεν με εκφραζει τιποτα,δεν θελω τιποτα και το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι δυστυχως??? Δεν περιμενω τιποτα.....και δεν φταιω εγω για αυτο...
οπως ειχε πει και ο Χαρυ Κλην πριν απο μια εικοσαετια..."Δεν θα ψηφισω αυτον που θα βγει και θα πει οτι θα κανει τα περισσοτερα καλα για αυτον τον τοπο,θα ψηφισω αυτον που θα βγει και θα πει οτι θα κανει το λιγοτερο κακο..."
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)