Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 109

Θέμα: Έλληνες στο έλεος της φτώχειας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

πολυ δυνατη η απαντηση του δημητρη...
    αναμασα μας υπαρχει διχονοια.σαν λαος αναφερομαι.
    αυτη η υπερπληροφορηση που μαλλον πρεπει να ονομαστει σε υπερπαραπληροφορηση,μας εχουν κανει να στρεφομαστε ο ενας εναντιον του αλλου,αφηνοντας πισω τους πραγματικους ψευτες...
    ξαφνικα ολοι μας βριζουμε τους βενζιναδες,ους νταλικερηδες με τις αδειες τους,τους ταριφες,τους εργολαβους,τους ιατρους,τους δικηγορους,τους μουσικους,τους δασκαλους,τους δημοσιους υπαλληλους...
    αδικο?καθολου θα ελεγα...δε νομιζω οτι ειναι αδικο να κατηγορεις τους ιατρους που για να σε κανουν καλα κοιτανε πρωτα τη τσεπη σου...και αυτο δε συνβαινει σποραδικα,αλλα κατα κανονα...
    ειναι αδικο να κατηγορηθει ο δημ. υπαλληλος που μεσα απο τη μονιμοτητα εχει ματωσει τα γεννητικα του οργανα απο το ξυσιμο??
    αυτο το εκμεταλευεται στο επακρο η οποια κυβερνηση...και οταν χρειαζεται το υπενθυμιζει εντονα!!
    αν θελουμε να πουμε τα πραγματα οπως ειναι πραγματικα τοτε ποναμε...
    ναι φταινε απιστευτα οι νταλικερηδες που δεν εδιναν βενζινη...ΟΜΩΣ...αν ημασταν πραγματικα ενωμενοι,ο ανεργος που δεν εχει να φαει,θα πηγαινε με τους νταλικερηδες και θα εκανε απεργια μαζι τους..με τη σειρα τους οι νταλικερηδες θα εκανα το ιδιο με τον ανεργο...ο παραγωγος γαλακτος δε θα εχυνε το γαλα στους δρομους,αλλα θα το μοιραζε σε περαστικους,σε παιδια ακομα καλυτερα!!!
    με την απεργια της βενζινης,θα μαζευομασταν ολοι απο τις δουλειες μας και θα λεγαμε...παιδια σημερα θα παμε στη δουλεια με το δικο μυο...αυριο με του αλλου μεθαυριο με του τριτου...
    αντι αυτου βγηκαμε ολοι βαζω και τον εαυτο μου μεσα διοτι με εδειξε και η τηλεοραση και λεγαμε ρε παιδια...τι πραγματα ειναι αυτα??ειναι δυνατον??κανεις ομως δεν ειπε..η κυβερνηση να βρει τροπο!!!
    τωρα το πετρελαιο εχει παρει μια αυξηση που δεν μπορουν να πληρωσουν μια γιγαντιαια ποσοτητα πολιτων...οχι μερικοι,η οι λιγοτεροι...αλλα παρα παρα πολλοι...
    δεν ειδα τιποτα....το μονο που ειδα ειναι τους πετρελαιαδες να κλαιγονται και τη ζητηση να ειναι στα ουρανια....
    ε..με τετοιες συνθηκες και εγω αν ημουν υπουργος...θα ερωγα οσο μπορουσα!!!αφου αντι για αντιδραση βλεπω το χαος!!!
    δημητρη αν δεν ειχα βρει τη δουλεια που ειμαι τωρα πριν 1,5 χρονο,ειχα αποφασισει να φυγω εξωερικο...αποτελεσμα???παιρ νω 800 ευρω!!!!!!και μαλιστα εγω θεωρητικα παιρνω καλα λεφτα!!!
    κανενας αγωνας ποτε δεν ηταν ευκολος...ολοι οι αγωνες απαιτουν θυσιες..μεγαλες...
    οταν η σπιτονοικοκυρα μου που εχει δωματια,δουλευει 4 μηνες το χρονο (τα στοιχεια ειναι πραγματικα) και απο αυτο ζουν καλα 3 οικογενεις (4 μελη-3μελη και 4 μελη),δινω ενοικιο 350 ευρω και παιρνω αποδειξη για 250,και γνωριζει οτι ο πατερας και η μητερα μου ειναι ανεργοι (εγω δε μενω μαζι τους πλεον)πει..παιδια...μεχρι να βρειτε δουλεια,οταν βρειτε μη μου δινεται ενοικιο...δωστε οτι μπορειτε.συμβολικα!μετα τα βρισκουμε..και εγω θα παρω λεφτα και εσεις θα κανεται τη δουλεια σας....
    τοτε ισως αρχισουμε να μιλαμε για αλλαγες...μεχρι τοτε,μην απορησετε γιατι ενας πολιτης που ποτε μα ποτε του δεν εδωσε δικαιωμα για τιποτα στη ζωη του διεπραξε αγριο εγκλημα κατακρεουργηζοντας την "καημενη και αμοιρη" η μαλλον καλυτερα "ατυχη και ανυποψιαστη " σπιτονυκοκυρα...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

z3 2.2 (18-10-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργο εδωσες μια "καθημερινοτητα" σε γραπτο λογο.
    Δεν ειμαι ο μονος που νιωθω να με κλωτσαν στα α...... καθε μερα ετσι?
    Τα πραγματα ειναι δυσκολα και μας εχουν κανει νευρικους στις αποφασεις μας και εχθρικους απεναντυ στον συνανθρωπο μας.
    Τα παραδειγματα με του νταλικιερηδες και τους βενζιναδες πολυ σωστα.
    Θα πρεπει να υπαρχει αλληλοστηριξη και οχι "Εγω να βαλω βενζινη και στα φρυδια μου ο γειτονας" που μπορει να χρειαζεται να πηγαινει τη γυναικα του για αιμοκαθαρση μερα παρα μερα.....

Δεν ξερω που θα βγει και δεν ξερω και ποιος θα μας σωσει.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

πλεον σεναρια οπως προσπαθειες εξοντωσης των ελληνων και αλλα τετοια που χαρακτηριζοντας ως εθνικιστικα και ακροδεξια,ειναι οφθαλμοφασνεστατα....
    με τον τροπο ζωης μας,που μη προσπαθουμε να κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας....ειναι χειριστο!
    με τα προτυπα(αν μπορουν να χαρακτηριστουν) που μας προωθουνται και μας τα εχουν υιοθετησει ανθρωπων,τραγουδιστων,ποδο σφαιριστων,που δεν με αφορα τι παριστανουν η ποιος τα ακολουθει,αλλα με αφορα αμεσα οτι πλεον κανενας μα κανενας δε νοιαζεται για ηθη και εθιμα..
    οι γιαγιαδες μαςκαι πολυ περισσοτερο οι γιαγιαδες καποιων μεγαλυτερων σε ηλικια εδω μεσα,μας εχουν πει ιστοριες,πως παροτι τα χρονια ηταν φτωχα,τα τραπεζια των περισσοτερων ηταν γεματα...και οποιανου δεν ηταν,κατι ο ενας,κατι ο αλλος,γεμιζε τη κοιλια του....
    σημερα,το"αμαξι του γειτονα" ειναι αφορμη να παω να του κανω ενα σημαδι στη πορτα,γιατι ο γειτονας αντι να το βαλει στη θεση του το βαζει μπροστα στην εισοδο γιατι πως να το κανουμε...ετσι ειναι!!!!
    εχουμε ξεχασει τις αναγκες μας.
    αν η γυναικα οπως σωστα ειπες πρεπει να κανει αιμοκαθαρση καθε μερα..περναει τοσο απαατηρητο απο εμας που καιγομαστε για βενζινη διοτι το βραδυ θα βγουμε με το μωρο και αυριο δεν θα εχουμε να το κουνησουμε......και κατι ακομα χειροτερο?θα πουμε και ψεματα οτι γενναει η δικια μας γυναικα για να βαλουμε βενζινη και να βγουμε το βραδυ με το μωρο...
    με ολα τουτα βεβαια δε θελω να ριξω λαδι στη φωτια,αλλα θελω να συνηδητοποιησουμε ολοι οτι αν δεν βρουμε κοινο κωδικα μεταξυ μας,μεταξυ των "βασανισμενων" αν θελετε..μια ζωη ο τζεφρυ θα λεει οτι εσωσε την ελλαδα και ο σαμαρας θα μπορουσε να τη σωσει....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

5. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

z3 2.2 (18-10-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τη περασμένη εβδομάδα ένα κανάλι είχε κάνει μία έρευνα στην οποία το 70 κάτι τις εκατό των ερωτηθέντων ήθελαν να φύγουν από τη χώρα.

Όχι ότι πιστεύω ή παρακολουθώ σφυγομετρήσεις, αλλά τούτο δω μου κανε εντύπωση.

ΥΓ: Πάντως το 'άλλο' διαβατήριο πήγα και το ανανέωσα το καλοκαίρι, καλού - κακού. Τώρα κάνω και τα χαρτιά στα παιδιά μου να είναι και κείνα εξασφαλισμένα. Σε περίπτωση που γίνει το μπαμ, είμαι μια ευθεία από τη Λ. Κηφισίας.

Rides
    3

Προεπιλογή

Καταλαβα.... με βλεπω να μενω Ιταλια για παντα

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταλαβα.... με βλεπω να μενω Ιταλια για παντα
    Μεινε εκει!

Καλιο Μπερλουσκονι και βιζιτα πολυ, παρα τον Παπανδρεου και πεινα εσαει!!!

9. The Following 2 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

E60_Arkadia (19-10-10), Vasilis (19-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Κυριοι καταλαβαινω και την αγανακτηση και την απογοητευση.

Ειλικρινα και γω θα θελα με καποιο τροπο να ζησω εξω. Καποια στιγμη με καποιο τροπο θα θελα να δουλεψω και να ζησω σε μια χωρα που σεβεται τον κοσμο που ζει εκει. Γιατι η Ελλαδα πλεον δεν ειναι για τους Ελληνες. Οι Ελληνες ειναι για την Ελλαδα... Αιμοδοτες γιναμε για να κρατησουμε ζωντανη μια χωρα που μας κατακλεβει.

Προτου ομως τα βαψουμε μαυρα ας δουμε λιγο πιο πισω... Ας δουμε πως τα εχουμε φερει τα πραγματα...

Αρχικα βαψαμε το σπιτι μας μπλε και δεν μας αρεσε...

Το βαψαμε πρασινο και ειναι να το κλαινε οι ρεγγες...

Η επομενη κινηση δεν ειναι να το γκρεμισουμε και να ζητητσουμε φιλοξενια σε σπιτι αλλουνου...

Εχει και αλλα χρωματα το ουρανιο τοξο

Την κατασταση οποτε ο λαος το παρει αποφαση μπορει να την αλλαξει. Και δεν χρειαζεται ουτε φασαρια, ουτε τιποτα. Το πιο δυνατο χαρτι που εχει ο πολιτης στα χερια του ειναι η ψηφος του.

Η ουσια ειναι να το παρει αποφαση ο κοσμος.

Και συγνωμη κιολας αλλα βλεποντας τα δυο μεγαλα κομματα να κρατανε το πλειοψηφικο ποσοστο συμπεραινω οτι ακομα ο κοσμος αντεχει

Αρα τι λεμε? Οσοι εχουμε θεμα(και εγω μεσα σ αυτους) ας κανονισουμε την πορεια μας.

Οι αλλοι, για να τους ψηφιζουν, θα ειναι καλυμενοι απο τις πολιτικες τους

11. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (19-10-10), S8N (20-10-10)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειλικρινα και γω θα θελα με καποιο τροπο να ζησω εξω. Καποια στιγμη με καποιο τροπο θα θελα να δουλεψω και να ζησω σε μια χωρα που σεβεται τον κοσμο που ζει εκει.
    Ρε Ηλια, εχεις κατσει να σκεφτεις τι ειναι αυτο που σε κραταει ακομα στην Ελλαδα? Περα απο τη συνηθεια, τη γλωσσα, την οικογενεια, και μερικους φιλους? (οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα)

Το σκεφτομουν παλι σημερα και με επιασε μελαγχολια. Βγαινεις εξω απο το σπιτι σου και το σπιτι μου, που κακα τα ψεματα υποτιθεται οτι ειναι μια απο τις καλες περιοχες της πολης και εισαι τυχερος αν δεν πεσεις πανω σε δοσοληψιες με ναρκωτικα.

Παντως σιγουρα ασφαλτο εξω απο την πορτα μου δεν εχουμε, πεζοδρομιο δεν εχουμε, α, ουτε και αποχετευση. Και αυτο 4 τετραγωνα απο το σπιτι του πρωην δημαρχου. Τεσσερα...

Εχει τυχει να βρεθω δυο φορες στη Γερμανια (σε αρκετες πολεις), στην Πολωνια και στην Ιταλια. Και ειδικα στην Ιταλια ειδα τις διαφορες βορρα νοτου. Και εμεινα.

Στη βορεια Ιταλια και την Γερμανια, οχι απλα σε σεβονται, δεν μπορεις να συλλαβεις τη χαωτικη διαφορα με την Ελλαδα. Θες καθαριοτητα, θες οργανωση, θες σεβασμο στον συνανθρωπο, τον ανθρωπο με ειδικες αναγκες, την κοινωνια και την κοινωτητα.

Μπορει να μην ειναι γεματη η πολη απο καφετεριες στο Μοναχο, αλλα τουλαχιστον αισθανεσαι πως περπατας σε μια πολη που σεβεται οσους ζουν η περνανε απο κει.

Και αν πας σε καποιο πανεπιστημιο εκει, εκει να δεις τι σημαινει πολιτισμος. Ξεναγηθηκα στο πολυτεχνει της Pavia, απο αποφοιτους του δικου μας τμηματος, και σε κατ'ιδιαν συζητηση μαζι τους, μας ειπαν πως κανεις δεν σκεφτεται να γυρισει πια στην Ελλαδα. Οχι για τα λεφτα, αλλα για το πως αντιμετωπιζονται εκει, που ειναι ξενοι, με διαφορετικο θρησκευμα, διαφορετικη γλωσσα και συνηθειες.

Ειναι πολλα που σκεφτομαι και θα ηθελα να γραψω, αλλα καθότι παραδοσιακος Ελληνας, η μανα μολις εφτιαξε σπανακοπιτα και θα παω να την τιμησω. Θα συνεχισω τις σκεψεις μου αργοτερα.

Αλλα οσο ξυπναει ο ευρωπαιος μεσα μου, δεν μπορω παρα να οργιζομαι με οτι και αν βλεπω γυρω μου. Με αυτον που πεταει τα σκουπιδια του στο πεζοδρομιο. Με τον μ@λ@κ@ που με προσπερασε στην Κορινθου λιγο νωριτερα και μου ρημαξε τον καθρεφτη και ουτε που σταματησε (εχω την πινακιδα σου καλε μου συμπολιτη). Με αυτον που πεταει τα σκουπιδια διπλα, και οχι μεσα στον καδο επειδη το καπακι του φαινεται βαρυ, αλλα και με αυτον που δεν τα μαζευει (και δεν φοραει και τον καταλληλο εξοπλισμο για να προστατευσει τη δικη ΤΟΥ υγεια) γιατι βαριεται. Με αυτον που δεν σταματαει στο στοπ και στο κοκκινο, αλλα και με τον δημοσιο υπαλληλο που δεν ξερει τη δουλεια του και δεν θελει να τη μαθει. Επισης, αρπαζομαι απιστευτα οταν μαθαινω οτι στο χωριο μου, που δεν κατοικουν πανω απο 3000 ανθρωποι, που εχει ομως ενα αρχαιο θεατρο, εφαγαν τα λεφτα για τις επισκευες του θεατρου και του γυρω χωρου, και αφησαν και χρεος 900,000¤. Και ξερεις και τι αλλο? Οργιζομαι με τον αυτον που εφτυσε την τσιχλα του στο ασανσερ της πολυκατοικιας μου, και με τον παππου που εκλεισε τη μιση γκαραζοπορτα και εκανα ενα τεταρτο για να μπω στο γκαραζ. Αλλα πανω απ'ολα οργιζομαι με τον εαυτο μου, ειτε γιατι με πιανω να κανω τον ρομαντικο σε μια κοινωνια με περισσοτερα ελαττωματα παρα προτερηματα, ειτε γιατι με πιανω να κανω αυτα που κοροϊδευω.

Περισσοτερα μετα την σπακανοπιτα...

13. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

///M Arios (19-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Ηλια, εχεις κατσει να σκεφτεις τι ειναι αυτο που σε κραταει ακομα στην Ελλαδα? Περα απο τη συνηθεια, τη γλωσσα, την οικογενεια, και μερικους φιλους? (οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα)

Το σκεφτομουν παλι σημερα και με επιασε μελαγχολια. Βγαινεις εξω απο το σπιτι σου και το σπιτι μου, που κακα τα ψεματα υποτιθεται οτι ειναι μια απο τις καλες περιοχες της πολης και εισαι τυχερος αν δεν πεσεις πανω σε δοσοληψιες με ναρκωτικα.

Παντως σιγουρα ασφαλτο εξω απο την πορτα μου δεν εχουμε, πεζοδρομιο δεν εχουμε, α, ουτε και αποχετευση. Και αυτο 4 τετραγωνα απο το σπιτι του πρωην δημαρχου. Τεσσερα...

Εχει τυχει να βρεθω δυο φορες στη Γερμανια (σε αρκετες πολεις), στην Πολωνια και στην Ιταλια. Και ειδικα στην Ιταλια ειδα τις διαφορες βορρα νοτου. Και εμεινα.

Στη βορεια Ιταλια και την Γερμανια, οχι απλα σε σεβονται, δεν μπορεις να συλλαβεις τη χαωτικη διαφορα με την Ελλαδα. Θες καθαριοτητα, θες οργανωση, θες σεβασμο στον συνανθρωπο, τον ανθρωπο με ειδικες αναγκες, την κοινωνια και την κοινωτητα.

Μπορει να μην ειναι γεματη η πολη απο καφετεριες στο Μοναχο, αλλα τουλαχιστον αισθανεσαι πως περπατας σε μια πολη που σεβεται οσους ζουν η περνανε απο κει.

Και αν πας σε καποιο πανεπιστημιο εκει, εκει να δεις τι σημαινει πολιτισμος. Ξεναγηθηκα στο πολυτεχνει της Pavia, απο αποφοιτους του δικου μας τμηματος, και σε κατ'ιδιαν συζητηση μαζι τους, μας ειπαν πως κανεις δεν σκεφτεται να γυρισει πια στην Ελλαδα. Οχι για τα λεφτα, αλλα για το πως αντιμετωπιζονται εκει, που ειναι ξενοι, με διαφορετικο θρησκευμα, διαφορετικη γλωσσα και συνηθειες.

Ειναι πολλα που σκεφτομαι και θα ηθελα να γραψω, αλλα καθότι παραδοσιακος Ελληνας, η μανα μολις εφτιαξε σπανακοπιτα και θα παω να την τιμησω. Θα συνεχισω τις σκεψεις μου αργοτερα.

Αλλα οσο ξυπναει ο ευρωπαιος μεσα μου, δεν μπορω παρα να οργιζομαι με οτι και αν βλεπω γυρω μου. Με αυτον που πεταει τα σκουπιδια του στο πεζοδρομιο. Με τον μ@λ@κ@ που με προσπερασε στην Κορινθου λιγο νωριτερα και μου ρημαξε τον καθρεφτη και ουτε που σταματησε (εχω την πινακιδα σου καλε μου συμπολιτη). Με αυτον που πεταει τα σκουπιδια διπλα, και οχι μεσα στον καδο επειδη το καπακι του φαινεται βαρυ, αλλα και με αυτον που δεν τα μαζευει (και δεν φοραει και τον καταλληλο εξοπλισμο για να προστατευσει τη δικη ΤΟΥ υγεια) γιατι βαριεται. Με αυτον που δεν σταματαει στο στοπ και στο κοκκινο, αλλα και με τον δημοσιο υπαλληλο που δεν ξερει τη δουλεια του και δεν θελει να τη μαθει. Επισης, αρπαζομαι απιστευτα οταν μαθαινω οτι στο χωριο μου, που δεν κατοικουν πανω απο 3000 ανθρωποι, που εχει ομως ενα αρχαιο θεατρο, εφαγαν τα λεφτα για τις επισκευες του θεατρου και του γυρω χωρου, και αφησαν και χρεος 900,000. Και ξερεις και τι αλλο? Οργιζομαι με τον αυτον που εφτυσε την τσιχλα του στο ασανσερ της πολυκατοικιας μου, και με τον παππου που εκλεισε τη μιση γκαραζοπορτα και εκανα ενα τεταρτο για να μπω στο γκαραζ. Αλλα πανω απ'ολα οργιζομαι με τον εαυτο μου, ειτε γιατι με πιανω να κανω τον ρομαντικο σε μια κοινωνια με περισσοτερα ελαττωματα παρα προτερηματα, ειτε γιατι με πιανω να κανω αυτα που κοροϊδευω.

Περισσοτερα μετα την σπακανοπιτα...
    Νταξει, το ποστ σου με απογοητευσε αρκετα δε λεω. Εχουμε σα λαος ασχημη νοοτροπια.

Θα το αφησω γιατι κατι μου χτυπησε πολυ ασχημα. Τι εννοεις δεν εχεις αποχετευση? Ερχετε βοθρατζιδικο για εκκενωση? Πλακα κανεις τωρα? Που ρε μεσα στην Πατρα? Κουλο ακουγεται...

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νταξει, το ποστ σου με απογοητευσε αρκετα δε λεω. Εχουμε σα λαος ασχημη νοοτροπια.

Θα το αφησω γιατι κατι μου χτυπησε πολυ ασχημα. Τι εννοεις δεν εχεις αποχετευση? Ερχετε βοθρατζιδικο για εκκενωση? Πλακα κανεις τωρα? Που ρε μεσα στην Πατρα? Κουλο ακουγεται...
    Το καταλαβαινω οτι σε απογοητευσε το ποστ μου. Παντως εχω απογοητευτει και εγω προσωπικα απο την ελληνικη πραγματικοτητα, σε τοσο μεγαλο βαθμο, που εχω αρχισει και σκεφτομαι το θεμα της μεταναστευσης. Ισα ισα, ενα πτυχιο μηχανικου και 3 ξενες γλωσσες βοηθανε αρκετα!

Οσο για την αποχετευση, ρε συ, διπλα μου μενεις. Δεν εχεις προσεξει ολες τις λουμπες στην Αθηνων καθε φορα που βρεχει, και ειδικα εκεινη που σχηματιζεται καθε φορα ακριβως στο ιδιο σημειο, εξω απο την γκαραζοπορτα μου?

Μαλλον δεν το εγραψα σωστα. Εννοοουσα οτι (τουλαχιστον) στην Αθηνων δεν υπαρχει τροπος διαφυγης των ομβριων υδατων, με αποτελεσμα αυτα να λιμναζουν.

Οσο για την αποχετευση με τα ολα της, αυτη τελειωνει στην Κανελλοπουλου. Μετα, viva οι βοθροι.

16. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

ghost-rider (19-10-10)

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP