Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Θέμα: Toyo Proxes T1R και υδρολίσθηση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνουμε το λάθος και κρίνουμε και συγκρίνουμε σε δρόμους τριτοκοσμικής χώρας, σε δρόμους με λίμνες στο ίσιωμα, σε δρόμους "καθρέπτες", με αρνητικές κλίσεις στις στροφές, με "σκαλοπάτια" και άλματα πίστας enduro στη μέση του πουθενά.... τα κορυφαία ελαστικά στα περισσότερα τεστ, αξιολογημένα όμως σε σωστούς δρόμους, ή ασφαλτοτάπητα πίστας...
    Δεν υπάρχει τρόπος να δούμε την αξία του κάθε ελαστικού έτσι. Όλα τα τεστ και οι διακρίσεις ακυρώνονται κατω απ' αυτές τις συνθήκες, και πάντα καλύτερο θεωρείται το πιο μαλακό, δηλαδή αυτό που θα μας αντέξει πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από κάποια άλλα που στα τεστ σε ...πραγματικούς δρόμους θεωρούνται κορυφαία ελαστικά... όπως τα F1 που ανέφερες..

Προσωπικά έχω καταλήξει πως αν μπορούσαμε να ανεχτούμε τη "βαβούρα" της κύλισης τους, τα χειμερινά ελαστικά, θα ήταν τα ιδανικότερα για χρήση χειμώνα-καλοκαίρι στην Ελλάδα ...μόνο που τον ένα Σεπτέμβρη θα τα βάζαμε και τον άλλο θα τα πετούσαμε γιατί θα είχαν λιώσει... αλλά από κράτημα "τραίνο", κάτω απ' οποιεσδήποτε συνθήκες...
    Πλακα πλακα νικο, οταν ειχα φερει το τρανζιτ απο γερμανια φορουσε χειμερινα ελαστικα, ειναι γεγονος οτι κρατουσαν φοβερα, και ειδικα στο φρεναρισμα ηταν κλασεις ανωτερα απο τα κανονικα που εχω τωρα, αλλα φαγωθηκαν παρα μα παρα πολυ γρηγορα!!

2. The Following User Says Thank You to joseph For This Useful Post:

NickE60 (17-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλακα πλακα νικο, οταν ειχα φερει το τρανζιτ απο γερμανια φορουσε χειμερινα ελαστικα, ειναι γεγονος οτι κρατουσαν φοβερα, και ειδικα στο φρεναρισμα ηταν κλασεις ανωτερα απο τα κανονικα που εχω τωρα, αλλα φαγωθηκαν παρα μα παρα πολυ γρηγορα!!
    χαχαχαχα .....γιατί εγώ?? στην κλούβα χειμερινά έχω αλλά επειδή κάνω πολύ λίγα χλμ... είναι ο τρίτος χρόνος.. μπορεί να "σκούζουν" σαν μωρά το καλοκαίρι επειδή γίνονται ένα με την άσφαλτο ...αλλά από κράτημα, δεν έχουν γλιστρήσει ούτε 1 φορά, ούτε σε βροχή, ούτε πουθενά... σε κανένα κωλόδρομο....

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP