S8N (17-10-10)
spar@ (17-10-10)
Σπύρο εγώ μόλις τα έβγαλα τα συγκεκριμένα. Ευχαρίστως πάμε βόλτα με τα δικά σου, αλλά γιά μένα rft και μάλιστα bridgestone ... τέλος !
Φόρεσα falken fk452 συμβατικά και άλλαξε όλα το αυτοκίνητο, σφιχτό είναι (γιά 520, ε ...) λόγω sport ανάρτησης (1,5cm ελατ. - bilstein B6), αλλά τα κοπανήματα τέλος.
Και επειδή είχα πρόσφατα και την εμπειρία από του Νίκου (ξέρεις ...), με 19αρες και δεν άκουσα το παραμικρό κοπάνημα.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω γιά οτιδήποτε, τις εντυπώσεις μου λέω και είμαι σίγουρος γι αυτές.
Aκριβώς τα ίδια ελαστικά στις ίδιες διαστάσεις φοράω κι εγώ στην Ε90 μου και το κοπάνημα είναι φοβερό.
Σίγουρα παίζει ρόλο ότι είναι rft, αλλά και πάλι τόσο πολύ δεν δικαιολογείται.
Τα τελευταίας γενιάς rft potenza βέβαια λέγεται πως είναι ιδιαίτερα βελτιωμένα στον τομέα αυτό.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
έχουν τεράστια διαφορά!
Τα πρώτης γενιας RE50A RFT τα είχα κι εγώ στις αρχές, το 2004 ...ανυπόφορα, σκέτα τούβλα.. και είχα κατεβάσει και την πίεση λιγάκι..
κατά τ' άλλα, άψογο σε καλή άσφαλτο, μέτριο σε γλιστερή άσφαλτο ...σε κλειστά κομμάτια σε οριακές καταστάσεις έβγαζε μούρη (όπως τα περισσότερα) μέτριο αλλά προβλέψιμο σε γλιστερή βρεγμένη άσφαλτο