φιλε σε ε30 φοραω πζερο νερο και ειναι αρκετα καλο λαστιχο, το μονο αρνητικο του οτι σαπουνιαζει μετα απο υπερβολικη πιεση πχ σε πιστα
κατα τ αλλα πολυ καλο λαστιχο, αν δεν τα παρεις απ εξω ισως σε συμφερει και μισελεν, τι διασταση θες?
φιλε σε ε30 φοραω πζερο νερο και ειναι αρκετα καλο λαστιχο, το μονο αρνητικο του οτι σαπουνιαζει μετα απο υπερβολικη πιεση πχ σε πιστα
κατα τ αλλα πολυ καλο λαστιχο, αν δεν τα παρεις απ εξω ισως σε συμφερει και μισελεν, τι διασταση θες?
+1 για τα RE050. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απ' αυτό το λάστιχο. Άλλα εξαιρετικά λάστιχα που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε αυτοκίνητα επιδόσεων (στεγνό και βρεγμένο) είναι τα Pirelli PZero Rosso, τα Goodyear Eagle F1 assymetric και τα Yokohama AVSport. Τα τελευταία είναι ασύλληπτα καλά σε βρεγμένο οδόστρωμα αλλά κοπανάνε άσχημα και κάνουν πολύ θόρυβο κατά την κύλιση.
NickE60 (17-10-10)
S8N (17-10-10)
spar@ (17-10-10)
Κάνουμε το λάθος και κρίνουμε και συγκρίνουμε σε δρόμους τριτοκοσμικής χώρας, σε δρόμους με λίμνες στο ίσιωμα, σε δρόμους "καθρέπτες", με αρνητικές κλίσεις στις στροφές, με "σκαλοπάτια" και άλματα πίστας enduro στη μέση του πουθενά.... τα κορυφαία ελαστικά στα περισσότερα τεστ, αξιολογημένα όμως σε σωστούς δρόμους ή σε ασφαλτοτάπητα πίστας...
Δεν υπάρχει τρόπος να δούμε την αξία του κάθε ελαστικού έτσι. Όλα τα τεστ και οι διακρίσεις ακυρώνονται κατω απ' αυτές τις συνθήκες και πάντα καλύτερο θεωρείται το πιο μαλακό, δηλαδή αυτό που θα αντέξει πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από κάποια άλλα που στα τεστ σε ...πραγματικούς δρόμους θεωρούνται κορυφαία ελαστικά... όπως τα F1 που ανέφερες..
Προσωπικά έχω καταλήξει πως αν μπορούσαμε να ανεχτούμε τη "βαβούρα" της κύλισης τους, τα χειμερινά ελαστικά θα ήταν τα ιδανικότερα για χρήση χειμώνα-καλοκαίρι στην Ελλάδα ...μόνο που τον ένα Σεπτέμβρη θα τα βάζαμε και τον άλλο θα τα πετούσαμε γιατί θα είχαν λιώσει... αλλά από κράτημα "τραίνο", κάτω απ' οποιεσδήποτε συνθήκες...
NickE60 (17-10-10)
Σπύρο εγώ μόλις τα έβγαλα τα συγκεκριμένα. Ευχαρίστως πάμε βόλτα με τα δικά σου, αλλά γιά μένα rft και μάλιστα bridgestone ... τέλος !
Φόρεσα falken fk452 συμβατικά και άλλαξε όλα το αυτοκίνητο, σφιχτό είναι (γιά 520, ε ...) λόγω sport ανάρτησης (1,5cm ελατ. - bilstein B6), αλλά τα κοπανήματα τέλος.
Και επειδή είχα πρόσφατα και την εμπειρία από του Νίκου (ξέρεις ...), με 19αρες και δεν άκουσα το παραμικρό κοπάνημα.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω γιά οτιδήποτε, τις εντυπώσεις μου λέω και είμαι σίγουρος γι αυτές.