Κακασχημο.Το ταμπλο ειναι λες και το σχεδιασε κανενα 10χρονο πιτσιρικι.
Κακασχημο.Το ταμπλο ειναι λες και το σχεδιασε κανενα 10χρονο πιτσιρικι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 05-10-10 στις 12:22
Καποτε ηταν my dream car το τοτε....
Τωρα η Audi δεν μου κανει κλικ πια.
ΥΓ: Κε Σιταθη, μετα απο BMW μονο σε Porsche επιτρεπεται. Θα επρεπε να ειναι και στους κανονες του φορουμ.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 05-10-10 στις 12:42
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
Φιλαρακι, μολις οδηγησεις ενα quattro γρηγορα σε βλεπω να γινεσαι ο πρωτος αουντακιας.
Βασικα αν ερχονταν καποιος να σου παρει το bmw και να σου δωσει προηγουμενο S3, τουμπες θα κανες απο τη χαρα σου!! Τουμπανιασμα στα 400, γαζωμα στον haldex και τουμπανο αναρτηση.. Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλάκι μας!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Θα το βγαλουν, λενε.
https://www.autocar.co.uk/News/NewsA...llCars/253226/
Kostas_1 (08-10-10)
την εποχη που εβγαινε το κουατρο ηταν ακριβο και σπανιο αυτοκινητο.
δεν το συναντουσες συχνα.
στην αθηνα ειχε μονο ο τζιγκερ αν θυμαμαι.
το σπορ κουατρο ηταν ακομα πιο ακριβο, ως ραλλυ ρεπλικα.
συμφωνα με αυτα που λενε οι αγγλοι θα προκειται για αυτοκινητο περιορισμενης παραγωγης (200-500 το χρονο), οποτε μαλλον και το καινουργιο θα κυκλοφορησει εξισου λιγο με το παλιο.
αν εχει στη γερμανια 100 χιλιαδες ευρω, φανταστειτε ποσο θα εχει στην ελλαδα...
οποτε το ενδιαφερον θα ειναι θεωρητικο, διοτι ακομα και οποιος εχει τοσα χρηματα να διαθεσει για αυτοκινητο, οι επιλογες του θα ειναι τοσες και τετοιες που δεν ξερω αν το κουατρο θα μπορει να τις ανταγωνιστει...
Panos 316T (08-10-10), Thomelef (08-10-10)
Panos 316T (08-10-10), Stathis (08-10-10)
Ειχε επισης ενα ασημι ο Βωβος και ενα λευκο και ενα κοκκινο δυο αδερφια λιβανεζοι, οι Μπακρι που πηγαιναν στο Ντιρι.....μιλαμε παντα για τα μακρυα με τους 200 και 220 ιππους διοτι κοντο εγω ειδα στην Αθηνα μονο μια φορα το '85 με γερμανικα νουμερα στην παραλιακη (και δε το ξεχασα ποτε εννοειτε).