Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Hotchkis (αν βρεις ακρη απο USA χωρις τελωνειο μιλα γιατι ψαχνω καιρο!), H&R, Eibach.. Σωστος ο Φανης!! Με αυτη τη σειρα ακριβως θα τα εγραφα και γω!! Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 τισ εχω δει αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι θελουν ολοι μα ολοι που τις πουλανε αλλα σχεδον 300 δολαρια για να τα τις στειλουν! Αν δεν βγαλεις ακρη με Hotchkis χτυπα τις H&R (εχουν δυνατοτητα ρυθμισης εμπρος & πισω) απο Γερμανια με "νορμαλ" μεταφορικα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Αρχικό μήνυμα απο zaharias Σωστος ο Φανης!! Με αυτη τη σειρα ακριβως θα τα εγραφα και γω!! Αν δεν βγαλεις ακρη με Hotchkis χτυπα τις H&R (εχουν δυνατοτητα ρυθμισης εμπρος & πισω) απο Γερμανια με "νορμαλ" μεταφορικα.. Τα ιδια μυαλα εχουμε Ζαχαρια Σχετικα με τις Hotchkis, οπου εστειλα pm να ρωτησω, δεν δεχονται υποτιμολογηση, και λογω μεγαλου πακετου σιγουρα θα φαμε γερη τσουνα στο τελωνειο.
zaharias (30-09-10)
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Τα ιδια μυαλα εχουμε Ζαχαρια Σχετικα με τις Hotchkis, οπου εστειλα pm να ρωτησω, δεν δεχονται υποτιμολογηση, και λογω μεγαλου πακετου σιγουρα θα φαμε γερη τσουνα στο τελωνειο. Βάλε HR Φάνη και εγώ τέτοιες έχω και όπως είπε ο Ζαχαρίας είναι και ρυθμιζόμενες στο Ε46 2 σκάλες μπροστά 3 πίσω.
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Τα ιδια μυαλα εχουμε Ζαχαρια Σχετικα με τις Hotchkis, οπου εστειλα pm να ρωτησω, δεν δεχονται υποτιμολογηση, και λογω μεγαλου πακετου σιγουρα θα φαμε γερη τσουνα στο τελωνειο. σχετικα τις hotchκis εχει και στο uk που δεν πληρωνεις τελωνειο!
Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 σχετικα τις hotchκis εχει και στο uk που δεν πληρωνεις τελωνειο! Ποιος τις εχει UK Μητσο? Δωσε link οταν μπορεσεις !
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ