Μαμάμε το θρεντ του παιδιού τώρα, αλλά Μάνο όλοι λένε ότι οι δίσκοι του csl είναι πολύ ανθεκτικοί, το πρόβλημα δεν είναι εκεί, είναι στις δαγκάνες. Ισχύει αυτό ?
Μαμάμε το θρεντ του παιδιού τώρα, αλλά Μάνο όλοι λένε ότι οι δίσκοι του csl είναι πολύ ανθεκτικοί, το πρόβλημα δεν είναι εκεί, είναι στις δαγκάνες. Ισχύει αυτό ?
Κώστα ένα θέμα ειναι τα τακάκια. Πεταξα την προηγουμενη εβδομαδα κατι τακακια μαμα με 2000 χλμ γιατι εκανα ενα ξεκαθαρισμα και στις ακρες τους ηταν φαγωμένα ανομοιόμορφα. Τα axxis ultimate που εχω τώρα ειναι πολυ καλυτερα σε αισθηση.
Δε το μαμαμε το θρεντ...Το κραταμε ζεστό μέχρι να τα φορέσει ο πιλότος και να αναρτησει φωτό.
σημαντικές οι πληροφορίες παιδιά. Όπως είπε και ο Νίκος σίγουρα θα γίνει σωστό στρώσιμο και όσον αφορά τα πίσω αργότερα σίγουρα θα κοιτάξω κάποια λύση. μάλλον κάποιους aftermarket δίσκους με ένα σετ 4πιστονες θα κάνει δουλειά πιστεύω. Προς το παρόν δεν νομιζω να έχω πρόβλημα γιατί δεν πιέζω το αμάξι, αλλά ρε Μάνο μην μου τη λες βρε κοπέλι, τις βλέπω τις πίστες αλλά με μοτοσυκλέτα!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Πολυ σωστα Κωστα!
Οι δαγκανες ειναι μονοπιστονες και οχι αλουμινενιες (δεν εχουν καλη απαγωγη θερμοτητας)
Ενω ειναι εξαιρετικες σε μεσαιες θερμοκρασιες (στο δικο μου 100-0 σε 32 μετρα)αν υπερθερμανθουν τις παιρνει ο διαολος. Το προβλημα ''καθυστερείται'' και σωζεται επιφανειακά με τη χρηση ανθεκτικοτερου υγρου φρενων και με σωληνακια υψηλης.
Monsta (16-09-10)
manos///3 (16-09-10)
Καλά φρεναρίσματα![]()