Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 74

Θέμα: Ηρθαν τα ''ΤΕΡΑΤΑ''!!!!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραία τα φρένα φίλος (έχουν πιστοποίηση και για Ελβετικό ΚΤΕΟ ) αλλά να βάλεις και πίσω για να έχεις σωστή κατανομή.
    Μην ακούς τι λένε ότι φρενάρει με τα μπροστά κτλ.
    Εκτός άν το θέλεις για ισάδια και όχι για racing.
    σαφώς και έχεις δίκιο Αλέξη,τα ίδια μου έλεγε και ο Θωμάς, αλλά το αυτοκίνητο δεν το ''κυνηγάω'' ούτε θα το βάλω πίστα. Την δόση της αδρεναλίνης μου την παίρνω με το παραπάνω από τη μοτοσυκλέτα

και για να πω και του στραβού το δίκιο περισσότερο το έκανα για το ''ψυχολογικό'' του πράγματος και φυσικά για το look βεβαίως βεβαίως
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    και για να πω και του στραβού το δίκιο περισσότερο το έκανα για το ''ψυχολογικό'' του πράγματος και φυσικά για το look βεβαίως βεβαίως
    Ξανά μπράβο και μεγειά, φυσικά περιμένουμε κ φωτό πάνω στο ///Μ!!!!

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαφώς και έχεις δίκιο Αλέξη,τα ίδια μου έλεγε και ο Θωμάς, αλλά το αυτοκίνητο δεν το ''κυνηγάω'' ούτε θα το βάλω πίστα. Την δόση της αδρεναλίνης μου την παίρνω με το παραπάνω από τη μοτοσυκλέτα

Ασχετα απ αυτα να ξερεις οτι σε βαρια οχηματα οπως ειναι τα δικα μας τα πισω φρενα παιζουν μεγαλο ρολο και ειδικοτερα σε φρεναρισμα μεσα στη στροφη (αν χρειαστει) αλλα και πριν απ 'αυτην και ακομα περισσοτερο σε φρεναρισμα πανικου σε οποιοδηποτε σημειο του δρομου.
    Ενα σετ τετραπιστονες πισω θα σου εδιναν το ιδανικο φρενο.
    Εγω εχω μπρος πισω τετραπιστονες Movit και το "πλοιο της αγαπης" φρεναρεi απιστευτα καλα σε ολες τις συνθηκες.
    Και μια μικρη συμβουλη.....αγορασε και ενα καλο δυναμοκλειδο , βρες τα Nm που χρειαζονται για τα δικα σου μπουλονια και σφυγγε παντα με δυναμοκλειδο.....οι δισκοι αυτοι ειναι πολυ μεγαλοι και οποιαδηποτε λαθος κατανομη (ακομα και η απειροελαχιστη που δημιουργουν τα αεροκλειδα) στο σφυξιμο των μπουλονιων μπορει να δημιουργησει στρεβλωση στην καμπανα και τη δισκοπλακα και να εχεις κραδασμους .
    Δυστηχως ελαχιστα βουλκανιζατερ εχουν και χρησιμοποιουν δυναμοκλειδα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 16-09-10 στις 11:21

4. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

Stamatis (28-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετα απ αυτα να ξερεις οτι σε βαρια οχηματα οπως ειναι τα δικα μας τα πισω φρενα παιζουν μεγαλο ρολο και ειδικοτερα σε φρεναρισμα μεσα στη στροφη (αν χρειαστει) αλλα και πριν απ 'αυτην και ακομα περισσοτερο σε φρεναρισμα πανικου σε οποιοδηποτε σημειο του δρομου.
    Εγω εχω μπρος πισω τετραπιστονες Movit και το "πλοιο της αγαπης" φρεναρεi απιστευτα καλα σε ολες τις συνθηκες.
    Και μια μικρη συμβουλη.....αγορασε και ενα καλο δυναμοκλειδο , βρες τα Nm που χρειαζονται για τα δικα σου μπουλονια και σφυγγε παντα με δυναμοκλειδο.....οι δισκοι αυτοι ειναι πολυ μεγαλοι και οποιαδηποτε λαθος κατανομη (ακομα και η απειροελαχιστη που δημιουργουν τα αεροκλειδα) στο σφυξιμο των μπουλονιων μπορει να δημιουργησει στρεβλωση στην καμπανα και τη δισκοπλακα και να εχεις κραδασμους .
    πολύ πολύ σωστή παρατήρηση απο τον Νίκο για τα δυναμόκλειδα!!!

και βάλε και πίσω...είναι απίστευτη η διαφορά στο φρενάρισμα!!!

οταν τα βάλεις κάνε και bedding ανάλογα με τις οδηγίες για τον δίσκο και το τακάκι. Δεν είχα κάνει ποτέ και όταν έβαλα τα καινούργια το πήρα απόφαση και το έκανα...είναι νύχτα με μέρα το φρένο μετά το το σωστό στρώσιμο σε τακάκι δίσκο!!!!!
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NICK_M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν τα βάλεις κάνε και bedding ανάλογα με τις οδηγίες για τον δίσκο και το τακάκι. Δεν είχα κάνει ποτέ και όταν έβαλα τα καινούργια το πήρα απόφαση και το έκανα...είναι νύχτα με μέρα το φρένο μετά το το σωστό στρώσιμο σε τακάκι δίσκο!!!!!
    Πολυ σημαντικη λεπτομερεια!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ Νικόλα για τις συμβουλές. Όσο για τις ροπές γνωρίζω πολύ καλά την σημασία τους καθότι μηχανικός. Και ευτυχώς ο μάστορας μου έχει ροπόκλειδα και τα χρησιμοποιεί πάντα.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP