μολις ηρθα απο την δουλεια και με περιμενε μια ευχαριστη εκπληξη!! μετα απο 15 μερες αναμονης ηρθαν τα τερατακια μου..
αμαξι να τα βαλουμε δεν εχουμε αλλα τελος παντων![]()
μολις ηρθα απο την δουλεια και με περιμενε μια ευχαριστη εκπληξη!! μετα απο 15 μερες αναμονης ηρθαν τα τερατακια μου..
αμαξι να τα βαλουμε δεν εχουμε αλλα τελος παντων![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
soc12r (15-09-10)
OOOOX.....Τερατα...ακριβως οπως το λες..!Εχει τυχει να δω τις 12πιστονες απο κοντα, και μου χε βγει το ματι!!!
Ειναι αγκυρες πραγματικα..!
Kαλοριζικα!
Τεραστια φαινονται...για δωσε τεχνικα στοιχεια....
ευχαριστω ρε κοπελι..
356χ32 και 8πιστονη δαγκάνα. φυσικά μαζί με αποστάτες,τακάκια και σωληνάκια.
έστειλαν και ένα πιστοποιητικό με διάφορα τεστ που έχουν περάσει τα φρένα(ο τύπος αυτός δηλ.) Γενικά δείχνουν αρκετά ποιοτικά και πιστεύω πως αξίζουν και με το παραπάνω τα μόλις 1280 ευρό(μαζί με τα μεταφορικά) που έδωσα.![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
λοιπόν...πάνω σε αυτό που έλεγα πρίν...
όπως φαίνεται στην φώτο, οι τρύπες με τα κόκκινα
βέλη είναι για την βίδα που κρατάει τον δίσκο πάνω
στο μουαγιέ. ουσιαστικά μία βιδώνεται και όχι όλες.
αυτή που είναι με το μπλέ το βέλος, αν την παρατηρήσετε
είναι πιο μικρή και κουμπώνει πάνω στο μικρό πυράκι του
μουαγιέ που ανέφερα πιο πρίν....
το θέμα είναι να μην έγινε λάθος και η καμπάνα του δίσκου
είναι για Ε36 και όχι για Ε46.
sympether with chiefτης
λοιπόν,όπως είπε και ο Χρήστος,τα φρενα μπήκαν εύκολα και με τέλεια εφαρμογή. Και οι δίσκοι και οι δαγκάνες με τα τακάκια έχουν πάρα πολύ καλή εφαρμογή και δείχνουν όμορφα. Εντυπώσεις μετά το στρώσιμο φυσικά αλλά δείχνουν πολύ δυνατά..ίδωμεν. Να και μερικές φώτο ακόμα..
![]()
Kazakos Garage (28-09-10)