Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: BMW M3 GTS "-Έχεις parktronic? -όχι έχω roll cage"

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς για να στήσω εγω οπως θέλω ενα 92αρι χρειάζομαι καμια 45αρια χιλιάρικα....βάλτε και την αγορά πάμε περίπου στα ίδια λεφτά ή σε πολύ λιγότερα αν έίναι ελαφρώς μετάχειρο το 92....και θα είναι πολύ πιο γρήγορο απο το GTS....μα πολύ πιο γρήγορο....
    Μια άλλη εταιρεία με 5 απλά πραγματάκια σε κανονικό 92αρι κάνει παρόμοιους χρόνους....αν είναι δυνατόν...

Και εγω και πάρα πολοί είχαν πάθει κοκομπλόκο με το όχημα καθότι ΤΙΓΚΑ απο το εργοστάσιο....
    μετά όμως...
    μετά ηρθε η ώρα που ανακοινώθηκε το βάρος.............
    και πιο μετά το γυρολόγιο....

Ε οχι !!!! απαιτώ απο το πράμα να είναι τουλάχιστον 7-10 δευτερα ακόμη πιο κάτω!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!!

το να δώσω τα ιδια λεφτά με ενα GT3 και να μην είναι είμαι στην ιδια κατηγορία είναι χαζό....

Τουλάχιστον με το csl ή με ένα πολύ καλοστημένο κ δυνατό 46αρι παίζω στην ίδια κατηγορία με το 1/3 των χρημάτων...αν είχα αυτήν την στιγμή να δώσω τόοοοοοσα φράγκα θα επέλεγα εύκολα 997 ή επειδή είμαι βαμένος Μ3ακιας μέχρι κόκαλο θα επαιρνα Μτριο και του πέταγα τα ματάκια έξω κ σε αυτό...

ειναι μ@λακία ( συγνώμη κίολας ) για μένα να βγαίνει το csl το 2003 και να ρίχνει με το στησιμό του, το βάρος του, κ με 30 άλογα παράπανω 30sec στο Μ3 και να βγαίνει το 2010 το υπερτούμπανο με τα 140χιλιαρικα ευρο και να είναι 15 δεύτερα μόλις πίσω απο το απλό και να φοράει την μάνα του κ τον πατέρα του....ασχέτως αν εξωτερικά είναι πανέμορφο ολα τα άλλα....

αντε να δω κ τον χρόνο με τα cup που θα κάνει γιατί πολλοί λένε οτι τα corsa δεν είναι semi......μακάρι να φορέσει cup και να πάει 10 κάτω...μακάρι....

μέχρι τότε ασχολιόμαστε με το 46αρι στο FUUUULLLLLLLLLL !!!!!!
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

2. The Following User Says Thank You to NICK_M3 For This Useful Post:

Thomelef (31-08-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP