Θα διαφωνήσω κε Αντώνη
Σε κανονικό δρόμο κυκλοφορούν παλαβοί σαν τον κ. EBO, αλλά και πολύ χειρότεροι. Γι αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14 και να βλέπουμε συνέχεια τι γίνεται πίσω μας, από τους καθρέπτες. Ο κος ΕΒΟ ενδεχομένως να υπολόγισε ότι ο κος Μ3 τον είχε δει να ρχεται και δεν θα κανε τη μ@λ@κία να τον κλείσει για να μη χαλάσει τη γραμμή του, αλλά προφανώς ο κος Μ3 είχε άλλη γνώμη.
Αυτή η φάση μου θυμίζει άπειρα περιστατικά στην εθνική όπου ενώ είμαστε αριστερή λωρίδα και ερχόμαστε πλακωμένοι με 160-200, ξαφνικά πετάγεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος Sunday driver που μπαίνει στη λωρίδα μας για να προσπεράσει τον προπορευόμενό του με 120.
Ο άνθρωπος αυτός με τη μηδενική του αντίληψη δεν είναι σε θέση να υπολογίσει με πόσα χλμ έρχεται το αυτοκίνητο πίσω και στ αριστερά του και πόσο χρόνο χρειάζεται να τον φτάσει. Τις περισσότερες φορές θα κάνει τη λάθος επιλογή και θα πεταχτεί να κάνει τη προσπέραση.