Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 56

Θέμα: M3 στο Ring τρακαρει με EVO

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3est Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι να ναι κανει ο καθενας.Αλλος παει ταπα ,αλλος παει βολτα ,αλλος παει σιγα να κρυωσει το αυτοκινητο του και γενικα σε ελευθερες μερες το ριγκ θελει προσοχη.

Επειδη εχω μπει καποιες φορες μεσα θελει παρα πολλη προσοχη.Θυμαμαι τελευταια φορα που μπηκα ημουν με ενα Ε60 αυτοματο με δυο φιλους απο Ελλαδα και μπηκαμε για να δουν την πιστα.Οταν εβλεπα στον καθρεπτη να ερχονται πετωντας ενα GT3 και ενα Viper αγωνιστικο εκανα ακρη πριν με φτασουν οποτε και να μην εμποδιζω.Κατι Corsa ,Golf και διαφορα αλλα τα προσπερναγα οταν εβλεπα οτι με εχουν δει και εκαναν στην ακρη.

Οσον αφορα τον τυπο με το ΕΒΟ θεωρω οτι βιαστηκε να περασει ενω ο αλλος με το Μ3 δειχνει οτι δεν τον ειχε δει.Ανεπιτρεπτο για τον οδηγο του Μ3 να μην τα εχει 400 αλλα και o ΕΒΟ δεν ειχε σιγουρευτει οτι ο αλλος τον ειδε κι εκανε ακρη.Φταινε και οι δυο ο καθενας εχει την ευθυνη του.

Θυμαμαι ξεκαθαρα το μονο πραγμα που μου τονισαν οταν εμπαινα στην εισοδο του ρινγκ ηταν να κοιταω τους καθρεπτες κι οταν βλεπω καποιον να ερχεται πιο γρηγορα να κανω ακρη να περασει.
    ειχα διαβασει καπου τους κανονες που πρεπει να τηρεις οταν μπαινεις στο ring ειτε οταν εχει trak day ειτε free περασμα για να πς απ το ενα μερος στο αλλο!!και το ελεγε ξεκαθαρα οτι σε περιπτωση που δεις αυτοκινητο να ερχεται πιο γρηγορα απο σενα κατευθειαν κανειις στην ακρη να περασει βγαζοντας φλας!!!!! γνωμη μου το ΕVO εκανε ταρζανια και την πατησε και στη συγκεκριμενη στροφη και οπως μαζεψε την διαφορα απ το Μ3 το Μ3 δεν προλαβε καν να παρει χαμπαρι τι ερχεται γι αυτο και ακολουθησε την γραμμη του!!!!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

aristent (30-08-10), manos///3 (30-08-10), stratos (30-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το βρηκα στο νετ και ειπα να το ποσταρω.Ποιος λετε οτι φταιει?

https://www.youtube.com/watch?v=l9tN00JubGg
    1on to M3χανει την γραμη του...αφου σχεδον χανετε τερμα δεξια (οχι για να το προσπερασει το εβο κατα την γνωμη μου...χαχαχα) ενω η ακριβως επομενη ειναι δεξια στροφη......

2ον Αν δεν κανω λαθος μεσα στο ring οι προσπερασεις γινονται βαση νομοθεσιας της πιστας απο ΔΕΞΙΑ (αναποδα απο οτι στο δημοσιο δρομο) αρα το βο κακως εχωσε την΄''μυτη'' του στο ΛΑΘΟΣ του Μ3.....

Θα μπορουσε απλα να περιμενει κ να προσπερασει μετα την εξοδο απο την στροφη.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lourbas : 30-08-10 στις 17:41

Rides
    1

Προεπιλογή

οριστε η σελιδα με τους κανονες του ring https://www.nurburgring.org.uk/ringrules.html οπου λεει ακριβως πως πρεπει αν κινειται ο καθενας

5. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

aristent (30-08-10), BILL007 (30-08-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lourbas Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......
    2ον Αν δεν κανω λαθος μεσα στο ring οι προσπερασεις γινονται βαση νομοθεσιας της πιστας απο ΔΕΞΙΑ (αναποδα απο οτι στο δημοσιο δρομο) αρα το βο κακως εχωσε την΄''μυτη'' του στο ΛΑΘΟΣ του Μ3.....
    .
    Δε νομίζω. Σε όλα τα βίντεο που έχω δει απο τα το ring, οι προσπεράσεις γίνονταν απο αριστερά. Εκτός και αν προσπέρναγαν όλοι λάθος.

Rides
    1

Προεπιλογή

στους κανονες που εβαλα πιο πανω το γραφει ξεκαθαρα οτι παντα προσπερνας απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Rides
    0

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε νομίζω. Σε όλα τα βίντεο που έχω δει απο τα το ring, οι προσπεράσεις γίνονταν απο αριστερά. Εκτός και αν προσπέρναγαν όλοι λάθος.
    Σαφως κ αν ειναι ετσι, φυσικα δεν προσπερναγαν ολοι λαθος αλλα κατι γραφω λαθος εγω....
    Θα το ψαξω λιγο κ θα επανελθω διοτι εχω διαβασει ολοκληρο αρθρο για αυτο αλλα ισως να μην θυμαμαι καλα....

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μεγαλη εμπειρια απο πιστες και αυτοκινητα δεν εχω.
    Εχω ομως εμπειρια απο πιστες και μηχανακια.
    Σαφως και θα σεβαστεις τους κανονισμους της εκαστοτε πιστας και διοργανωσης και θα κινηθεις αναλογως.
    Στο θεμα μας λοιπον οπως εγραψα και σε πιο πανω ποστ μου φταιει καθαρα το εβο.-
    Και θα το αιτιολογησω αμεσως.
    Πες λοιπον οτι εισαι οδηγος του εβο,οκ?
    Πλησιαζεις το εσακι σαν αλλος βατανεν και βλεπεις ενα αυτοκινητο με τουλαχιστον 30-40χλμ κατω απο τον ρυθμο σου.
    Τι σκεφτετσαι εκει αγαπητε μου???

1. Κοιτα τον μ...... ποσο αργα παει??? Θα τον περασω σταματημενο και θα το παιξω και μαγκας.

2. Ωχχχ μου κοβει τον ρυθμο ο κουλος....πρεπει να προσπερασω χωρις να χαλασω το ρυθμο μου!!!!

3. Ειναι amateur και ισως να μην με εχει δει καν,ασε που μπορει να κανει και καμια κουλαμαρα πανω στο απεξ και να γινουμε.Ασε να ισιωσει ο δρομος και βλεπουμε πως θα περασω.

Ο οδηγος του εβο πρεπει να διαλεξε το 1 και το 2 μαζι και πηρε και το Μ3 στο λαιμο του.
    λοιπον στον εβο και τελειωνει εδω το θεμα.
    Μπορει να υπαρχουν κανονισμοι για προσπερασμα απο δεξια,απο αριστερα η ακομα και απο πανω αλλα δεν παυεις να "μετρας" τον αλλον μεσα στην πιστα,πρωτον για να μην τον τρομαξεις ερχομενος απο πισω αμα δε σε εχει δει και δευτερον γιατι δεν ειναι αγωνας ρε κουλαδι !!!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

10. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Samaro (01-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

www.nurburgring.org.uk |

Ring Rules

This is a rough translation of the rules which used to be printed on the back of the tickets. Many thanks to Rob Semmeling for the translation (tidied up a little by me) and to Laurens de Jong for clarifying a couple of points.

See also the 2004 penalties page.

General Rules For Driving The Nürburgring:

General:

The Nürburgring is made available for tourist drives on days when it is not being used for racing or testing. For these days, the following rules are to be obeyed. These are:

1 - Driving:

1) Driving on the Nürburgring is only permitted using vehicles which comply with the law and which have a minimum speed of 40 km/h.
    2) Every driver must own a valid drivers license and a valid ticket/permit issued by Nürbrurgring GmbH.

2 - Use of the Nürburgring:

1) Joining and leaving the Nürburging is only allowed at the official entrances and exits.
    2) The Nürburgring is a one-way road and marked as such. It is driven clockwise.
    3) Vehicles must drive on the right, in particular when overtaken, on crests, in bends or in case of breakdown.
    4) On the whole Nürburgring, including the grass next to the track, stopping is strictly forbidden. It is also forbidden to drive the wrong way on the track.
    5) Vehicles which have to be recovered from the track must also be recovered in the correct direction.
    6) The use of snow-chains and spiked tires is prohibited.

3 - Velocity

1) Regulations regarding speed, as defined under Art. 3, Sect. 1 of the German Highway Code, must be adhered to. [Which Laurens tells us essentially says that you must be in full control of your vehicle whatever speed you're travelling at, a most sensible approach to traffic law - Ben]
    2) Racing is prohibited. This includes attempting to set speed records with individual vehicles.
    3) The directions of safety cars and marshalls are to be followed. In particular, the signal for "no overtaking". [I guess this means yellow flags - Ben]
    4) The speed limits in the start/finish-area have to obeyed by all visitors to the Nürburgring.
    5) The places marked as "construction site" have to be driven slowly. The indicated speedlimits have to be followed. [Presumably a reference to coned-off areas where armco repair, etc, is being undertaken. Also, when the T13 diversion is in place, there is usually a speed limit for that section. - Ben]

4 - Liability and damage:

1) Nurburgring GmbH shall have no liability whatsoever.
    2) Accidents as well as any damage to the track, the verges, the fences, the crash barriers or any other Nürburgring property must be reported to the staff of the Nürburgring GmbH. The cost of repairing any damage and of any track closure must be paid by the person responsible. The cost per hour can be viewed on request.

5 - Other:

1) Driving on the Steilstrecke and the sliproads ["rescue roads"] is prohibited.
    2) Filling up with fuel and oil is only allowed at the official fuelling points. The engine must be turned off when refueling, as well as when stationary at the start/finish.
    3) The instructions of the staff of the Nürburgring must be followed.
    4) Photo-, film-, and video-recordings are only allowed to be commercially distributed with written permission of the Nürburgring GmbH. [Since this, a complete ban on photography and video filming on the track has been introduced, and in 2004 offenders will be banned - Ben]

6 - Penalties

For breaking any of these rules, the offender is charged DM100 (one hundred Deutchmarks - about ¤50). Nürburgring GmbH has the right to ban the offender from using the track.

https://www.nurburgring.org.uk/ringrules.html

12. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Thomelef (01-09-10), z3 2.2 (01-09-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το βρηκα στο νετ και ειπα να το ποσταρω.Ποιος λετε οτι φταιει?

https://www.youtube.com/watch?v=l9tN00JubGg

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου... το Μ3 φρεναρει και πιανει δεξια προσπαθωντας να αποφυγει το νεροφαγωμα στην ασφαλτο ...έχει την εντύπωση (είναι σίγουρος...) πως όποιος έρχεται πίσω θα ακολουθήσει την ίδια πορεία ...δεν συμβαίνει όμως υποχρεωτικά αυτό... και επιχειρεί να ξαναμπεί απότομα και σαν να είναι μόνος του στην πίστα, στη σωστή για το σημείο γραμμή...
    Μέχρι να έρθουν σε επαφή το EVO δεν έχει χάσει πρόσφυση ...τα curb στο apex είναι κι αυτά δρόμος, είναι στο παιχνίδι... Το EVO τον έχει μυριστεί οτι θα την κάνει και τραβιέται απο την αρχή πολύ άκρη μπας και τον αποφύγει.

100% το φταίξιμο στο Μ3 από μένα
    Attached Images Attached Images

14. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

katsaraios (01-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

To Evo εχει ηδη περασει 2 αυτοκινητα τα οποια εκαναν δεξια.Συγκεκριμενα η Porsche βγαζει και φλας που σημαινει οτι τον εχουν δει γιατι απλα κοιτανε και κανενα καθρεπτη, κατι που δεν κανει το Μ3 η δεν θελει να κανει απο εγωισμο.Ο Μ3ακιας ειτε δεν τον ειδε, ειτε δεν ηθελε να κοψει και να μην χαλασει τη γραμμη του για το εβο, για το οποιο υπολογιζε οτι θα κοψει και αυτο και θα τον περναγε στην συνεχεια.Το Εβο πιστευε οτι αφου εκανε στην ακρη η πορσε και το Ζ ,ε τι στο π... δε θα κανει και το Μ3?? και μπαινει οπως μπαινει.Αρα 80% φταιξιμο στο Μ3 μιας που δεν οδηγαει αριστερη λωριδα στην εθνικη κορινθου τριπολεως φορτωμενος με την οικογενεια και την γιαγια στη σχαρα και ενα 20% στο εβο που το παθημα σιγουρα του εγινε μαθημα και καταλαβε οτι μ@λ@κες βρισκεις παντου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 01-09-10 στις 14:59

16. The Following User Says Thank You to HULK For This Useful Post:

Monsta (01-09-10)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP