Συμφωνώ, διότι αν το δούμε από τη πλευρά της αμυντικής οδήγησης έτσι είναι, όμως αυτό που λέω είναι πως αν ήμουν στη θέση του Μ3 και είχε προλάβει το μάτι μου το ΕΒΟ να πλησιάζει με τέτοιο ρυθμό, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να τον άφηνα να περάσει, από το να προκληθεί ατύχημα στέλνοντάς τον πάνω μου ή στις μπαριέρες.
Δεν είπα ότι συμφωνώ με τον σούπερ επιθετικό τρόπο οδήγησης του ΕΒΟ driver σε καμία περίπτωση, όμως στα λίγα track days που έχω κάνει στο εξωτερικό, όταν μπαίνεις στη πίστα με άλλα 20 αυτοκίνητα / φορά οφείλεις να είσαι διπλά προσεχτικός με τους γύρω σου, μιας και οι περισσότεροι εκτός από κ@υλwμενοι, προσπαθούν για μια καλή επίδοση, να μπουν με γραμμές ή να βγουν με ανάποδο, να κάνουν scandinavian flicks ή άλλα κολπάκια, να εξαντλήσουν τεσπά το όριο του αυτοκινήτου τους, μιας που είναι σε πίστα και νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια.
Το ρεζουμέ δλδ της υπόθεσης με δυο λόγια όπως είπε και ο Αλέξης πιο πάνω, είναι πως ένα ατύχημα προκαλείται όταν 2 μακάκες συναντηθούν στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή. ΤΟ φταίξιμο ήταν και των δύο, ο Εβάκιας την είχε δει "τους περνάω όλους από πάνω και δεν υπολογίζω κανέναν", ο δε Μ3άκιας είχε δύο προβληματάκια ή κοινώς too much info να επεξεργαστεί την ίδια χρονική στιγμή α) να διορθώσει τη γραμμή του στην είσοδο της στροφής και β) να ελέγξει το καθρέφτη του για incoming traffic.......δεν έκανε κανένα από τα δύο ή μάλλον προσπάθησε αργοπορημένα να κάνει το πρώτο παραλείποντας εντελώς το 2ο, με αποτέλεσμα αυτό που έγινε....
![]()