-
Στο 88τυπ ειχαμε την τυχη και ειχαμε εναν πολυ καλο αλλα και εξηγημενο Διοικητη. Να φανταστειτε οτι οταν μπηκαμε ως νεοι, οι παλιοι βαραγαν 2πλοσκοπιες (4ωρα) και εβγαιναν μονο οταν ειχαν κανονικη σκοπια με υπηρεσιακο σημιωμα.
1η μερα στο ΤΥΠ πρωινη αναφορα λοχου ολα μα ολα προβλεπε, ο λοχαγος μας καλος ανθρωπος αλλα πολυ ψαρας. Στην συνεχεια παμε για αναφορα ταγματος, 2πλα ψαρωμενοι εμεις, ερχετε ο δικας, 190, μαυροσκουφης, κραταει μια κομπολογα μισο μετρο.......δινει ημιανας.....κι αρχιζει.... Καλως τα τα παιδια μας ολοι εδω εδω ειμαστε ισοι δεν εχει νεοι και παλιοι κτλ κτλ. Σε μια στιγμη απο το πουθενα λεει. -Οποιος εχει να μαμησει πανω απο 2 μηνες ενα βημα μπροστα! Αρχιζουν λοιπον και βγαινουν ατομα μπροστα.......εμεις οι νεοι μειναμε μλκες!!!Τι λεει αυτος??Τι κανουν αυτοι??? Βγαινουν λοιπον καμια 15ρια ατομα και μαζι βγαινει και ενας ταγματαρχης ο Βασδεκης ετοιμος για συνταξη καμια 55-60 χρονων. Μολις τον βλεπει ο δικας βαζει τα γελια !
-Ρε Βασδεκη, του λεει, καλα εκανες και βγηκες αλλα ενοουσα οποιου του σηκωνεται και δεν εχει μαμησει 2 μηνες......εσυ τωρα που πας??? Χαμος απο κατω ......
-Τα παιδια να φυγουν με αδεια αυριο και εχουν και +5 απο μενα!
Ξανα βγαινει μπροστα ο Βασδεκης .....
-Τι θες ρε του λεει ο Δικας ?
- Κυριε Διοικητα απλα και ενημερωτικα, του λεει και φωναζει δυνατα, Παει φυσεκι η σο@τσα του Βασδεκη!!!! Καταλαβαινετε τι επακολουθησε!!!!!
Κατα το καλοκαιρι ειχε πεσει παλι εμπλοκη και μας λεει ο δικας ...
-Μαγκες θα κωψουμε τα περιπολα και τους δεκανεις αλλαγης να παρετε καμια αδεια οκ??? Μαλιστα εμεις
- Υποψιν οτι αυτο μενει μεταξυ μας και δεν θελω να με καλεσει κανας ταξιαρχος γιατι θα ξαναβγειτε στη μεταθεση οκ??? Μαλιστα εμεις.
Ετσι και εγινεεεεε......Ειμαι σκοπια κεντρικη πυλη και εχω το 1ο νουμερο, κανω το 2-4 και μετα ξαναπαω για το 10-12 το βραδυ. Οπως κατεβαινω βλεπω το τζιπακι στην πυλη λεω πω ρε φιλε εφοδος! Προχωρω λεω ωχ δεν εχουμε δεκαννεα αλλαγης αλλα ουτε και συνθηματικα!!!! Λεω οκ μωρε σιγα μην μου κανει ανγνωριση!!!! Στα 20 μετρα "αλτ-τις-ει" πω πω το μλκα λεω....... τωρα τι κανω, σταματω "σκοπος" του φωναζω. Ο εφοδευων εν τω μεταξυ να ειναι ο Συνταγματαρχης απο την ταξιαρχια καραφλος με μουστακι ...ψαρωτικος ο οποιος μας βλεπει τωρα και παρακολουθει. "Συνθημα" μου λεει ο μλκας.....τι να πω???? λεω σιγα σιγα ψιθιριζω οτι μου ρθε με κλειστο το στομα. "Προχωρει " μου λεει κι αρχιζω να κανω μικρα βηματα για να με σταματησει σε αποσταση για το παρασυνθημα........ και στα 4 μετρα απο τη σκοπια μου ξαναλεει αλτ!!!! Ειμαι 4 μετρα αποσταση και ρωτα "παρασυνθημα" τι να ξαναπω???? Ξανα αρθρωνω οτι να ναι με κλειστο το στομα και σιγα σιγα........ ο Συνταγματαρχης να κοιτα τα συνθηματικα του, λεω τωρα γεια μας!!! "Επανελαβε το αληθες" μου λεει ο παλιομλκας!!!!!! Ξανα εγω ...οτι ναναι απλα 2 συλλαβες πιο μεγαλη λεξη στο ιδιο στυλ, "ελευθερος" μου λεει. Παω υπογραφω και τον αρχιζω Στη βαρελλα "δις οπλισατε πυροδοτησατε" και τα τυπικα! Ο συνταγματαρχης ερχετε διπλα μου και μου λεει
- Που ειναι ο δεκαννεας αλλαγης ?
-Καλα δεν τον ειδατε, του λεω, μεχρι το κτιριο με εφερε, στα 30 μετρα απ' την σκοπια, και συνεχισε για την σκοπια ορχου γιατι ειχαμε αργησει.
Εστριβε τη μουστακα ο συνταγματαρχης .......
-Απο που εισαι ρε? μου λεει
-Απο Χανια κ Συνταγματαρχα
Τοτε ειχα μουστακι για ψαρωτικους λογους το οποιο μπορω να πω οτι δουλεψε 100% τρωω και το φαι μου και δεν μου μιλουσε ανθρωπος ευκολα.ΛΟΛ
-Να ψαλιδισεις τις ακρες, μου λεει, τι θα το κανεις χυπικο εχει κατεβει κατω απ το χειλος!!!
-ΜΑΛΙΣΤΑ του φωναζω................ και φευγει!
Την βγαλαμε καθαρη!!!! Τραβαω και 5-6 μπινελικια στο σκοπο που μου κανε αναγνωριση και μου ειπε επανελαβε.........(το μλκισμενο ρε παιδια)....... και ολα μετα ζαχαρη!!!!!
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP