οπως θα εχετε καταλαβει,ολα αυτα τα 5 χρονια τα θυμαμαι καβαλα πανω σε ενα μηχανημα,που εδω που τα λεμε ηταν και καλυτερα απο το να ειμαι στην μοναδα και να τροω στη μαπα τους νταλκαδες του καθενος αξιοματικου......
ειμαι που λετε παιδες εβρο,οπου φτιαχνουμε ενα παιδιο βολης,εγω με το γκρειντερ φυσικα και μια σειρα μου με την μπουλντοζα..............
καπου κοντα εκει υπυρχε-ει ενα εργοστασιο εμφιαλωσης νερου,οπου για κακη του τυχη ο κεντρικος αγωγος οπου το τροφοδοτουσε με νερο...............ωωωωωωω τι συμπτωση,περνουσε κατω απο το υπο κατασκευη παιδιο βολης............καταλαβατε πιστευω τι εγινε(σπασαμε τον αγωγο),αλλα η φαση ειναι οτι ο ανθρωπος ειχε μαθει οτι θα γινουν εργασιες εκει.........και σαν σωστος επιχειρηματιας ηρθε να μας ενημερωσει απο που περναει ο αγωγος για να μην γινει ζημια........
ΝΑΙ ΑΛΛΑ!!!!! το ειπε μονο στον μπολντοζιερη...χαχαχα
λεγωντας του να ενημερωσει και εμενα.....αλλα εκεινη την ημερα ειχε ενα ψοφοκρυο με παρα-παρα πολυ δυνατο αερα......δεν ειχαμε και κινητα.......
ειχαμε και καποια αποσταση.........με αποτελεσμα να μην βγουμε απο τα μηχανηματα μας και να μην με ενημερωσει...........και να γινει η ζημια,με αποτελεσμα να κλησει το εργοστασιο για καμια εβδομαδα........ηρθε και ο ανθρωπος απο εκει....χαμος.......δεν ξερω τι εγινε μετα......προφανως θα αποζημιωθηκε απο τον στρατο..........
καποια αλλη φορα κοψαμε το κεντρικο τηλεφωνικο καλωδιο που ενωνε την 16η μεραρχια με τον υπολοιπο πλανητη.....μιλαμε για ενα παρα πολυ χοντρο καλωδιο,10 ποντους περιπου διαμετρο.......και μας εκανε εντυπωση πως εγινε διπλασιο σε διαμετρο στο σημειο που κοπηκε....ηταν μαλλον συμπιεσμενο η κατι τετοιο......
να μην αναφερω φυσικα σπασιμο αποχετευτικων αγωγων,υδρευση,καλωδια ρευματος και τηλεφωνου στα στρατοπαιδα που πηγαινα,για διαφορες εργασιες (ζωνες πυρασφαλειας,ισωπεδωσεις,σ υντηρηση οδικου δυκτιου εντος και εκτος στρατοπαιδου,δρομους που οδηγουν σε φυλακια κλπ)
καλα απο ζημιες αλλο τιποτα........αλλα πιστεψτε με 9 στις 10 δεν φταιγαμε εμεις........ποιος εφταιγε??.....μα φυσικα καποιοι ανεγκεφαλοι αξιωματικοι,οπου ''τα ηξεραν ολα''......
συνιθισμενος καθημερινος διαλογος στα περισσοτερα στρατοπαιδα
αξι/κος...''λοχια εδω θα ανοιξεις ενα χαντακι,απο εδω....μεχρι εκει''
εγω.......''περναει καποιος σωληνας,καλωδιο απο κατω???''
αξι/κος....''οχι''
εγω........''ειχα ερθει και περυσι και καναμε το ιδιο και ειχε γινει ζημια''
αξι/κος-με φουλ ειρωνια......''αμα δεν ξερεις να το κανεις λοχια η αμα βαριεσε να το κανεις,πεστο μας,να μας φερουν αλλον!!!!''
εγω.....''χαντακι θελεις??......εγινε''
αποτελεσμα να μενει το οποιο στρατοπεδο χωρις νερο,χωρις ρευμα,χωρις τηλεφωνο κλπ...........................
φτανει για σημερα!!!!