Σελίδα 22 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    αααααρε μηχανικο!!! και τα μυαλα στα καγκελα

εγω ειχα παρουσιαστει ως πενταετης τοτε 24-7-1991.....213 σειρα
    επειδη στα 5 αυτα χρονια ειχα ουκ ολιγες ιστοριες.....ας πω τηλεγραφικα 1-2.

ως νεοσυλεκτος εχασα 24 κιλα σε 17 μερες....ηταν και καλοκαιρι-ιδρωτας με τον κουβα-.......ηταν και το φαγητο.....''για τα μπαζα''.......εβγαζαν και οτι απωθημενο ειχαν οι αξιωματικοι-ολο το 24ωρο......και αλλα τετοια ωραια..........με 2 λογια το τρεξιμο και το καψωνι.....στο ζενιθ........τοτε ειδα πρωτη φορα στη ζωη μου,τι μπορει να σκεφτει ο ανθρωπινος νους,για να βασανισει καποιον-ους.
    σχολη μηχανικου στο λουτρακι για την ειδικοτητα μου....χειριστης ισοπεδωτου(γκρειντερ)και το καψωνι εκει στο απωγειο του......σε σημειο να νοσταλγουμε το ναυπλιο......εμεις ομως ειχαμε ''ξεψαρωσει'' και δεν ενδιδαμε σε ολο αυτο.......αλλα οι απλοι φανταροι και οι ΥΕΑ (δοκιμοι) ''τον επιναν'' κανονικα με πρωτοτυπα καψονια που ολοι τα εχουμε ακουσει κατα καιρους και τα νομιζαμε για ανεκδοτα......δυστηχως ομως επερναν σαρκα και οστα στο λουτρακι.......ηταν πιο πολυ ψυχολογικα,παρα τρεξιμο και τετοια....................
    ενα βραδυ μαλιστα κατα τις 12 ειχαν βγαλει στην αυλη οι βηταδες τους αλφαδες,βαζοντας εναν αλφα στη μεση και οι υπολυποι να τρεχουν γυρω απο αυτον----ο οποιος δεν ειχε κλειδωσει το οπλο του στον οπλοβαστο η κατι τετοιο........και του καναν ψυχολογικο πολεμο......οτι και καλα τρεχουν ολοι για αυτον αλλα αυτος οχι........το παλικαρι να κλαιει σα μωρο παιδι.......να τους παρακαλαει να σταματησουν........και αυτοι αντιθετα να φωναζουν σαν ετοιμογενες και να συνεχιζουν το τρεξιμο........
    το παρακολουθουσαμε ολο αυτο για αρκετη ωρα......και βλεπωντας οτι δεν ειχαν καμια διαθεση να σταματησουν.....αλλα αντιθετα να χειροτερευει η κατασταση........δεν αντεξαμε εγω και αλλες 2 σειρες μου και σπασαμε στο ξυλο καμια 7 με 10 βηταδες (οχι,δεν ειμαι καποιος παλικαρας)αλλα ειχαμε ''φορτωσει''ασχημα......ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα,μεχρι σημερα που ανακατευθηκα σε κατι που δεν με αφορουσε!!!!
    ας πω και ενα ευχαριστο.....για εμενα τουλαχιστον....
    μεγαλη ασκηση στο κιλκις,με πραγματικα πυρα,αεροπλανα,βολες πυροβολικου,ναρκοπαιδεια κλπ.....μεγαλο ''μπατιρντι''
    οι εξεδρα των επεισημων βρισκεται σε ενα λοφακι (οπου το ειχα ισοπεδωσει εγω και ειχα φτιαξει και τον δρομο οπου οδηγει στον λοφο αυτο για να ανεβαινουν ανετα με τις λιμουζινες τους στρατηγοι,υποστρατηγοι,πολ ιτικοι κλπ)εκει ειμουν εγω με το γκρειντερ σε ετοιμοτητα μηπως χρειαστει με φουλ το καλοριφερ μεσα,γιατι ειχε πολυ κρυο
    ολα καλα......και αρχιζει να βρεχει με το τουλουμι......και ολα οσα ειχα κανει να εχουν γινει λασπη.......με αποτελεσμα να σπινιαρουν οι λιμουζινες και να μην μπορουν να ανεβουν στο λοφακι..........μιλαμε παιδες το γελιο!!!!!
    να τους βλεπεις να κατεβαινουν απο τα αυτοκινητα και να ανεβαινουν με τα ποδια μεσα στις λασπες με τα λουστριν παπουτσια και τις επισημες στολες με τα αμετρητα αστερια και παρασημα.....αλλοι να γλυστρανε και να πεφτουν,κανοντας τους να φαινοντε σαν ναυαγοι.......εγω να εχω πεθανει στο γελιο και να μου ειναι αδυνατον να σταματησω γιατι αυτο συνεβαινε ξανα και ξανα........και μιλαμε ολοι να ειναι απο ταξιαρχοι και ανω (τους ειχαμε και λιγο αχτι...οποτε και το γελιο εβγαινε ευκολα).....
    οσπου μια στιγμη ερχεται προς το μερος μου ενας απο αυτους,γλυστρωντας 1-2 φορες (ταξιαρχος,αν θυμαμαι καλα).........οπα λεω,με ειδε που εχω ξεραθει στο γελιο και θα μου την ριξει την καμπανιά.....
    αφου λοιπον εφτασε διπλα στο μηχανημα........ανοιγω την πορτα.....χαιρεταω και αφου ξεκιναω να λεω ''λοχιας μηχανικου ταδε-ταδε''......
    με διακοπτει και μου λεει ''λοχια ασε τις μαλακιες.....μπορεις να με ανεβασεις στο λοφο???''
    με κουφανε το ατομο.......ευχαριστως απανταω.........κατεβαζω το μαχαιρι του μηχανηματος.......πατηστε πανω του λεω......πατησε ο ανθρωπος.....σηκωσα το μαχαιρι και ηρθε στο υψος της καμπινας.....οπου και μπηκε μεσα.......τον ανεβασα στο λοφο τον ανθρωπο........
    μπορει να ηταν 3 λεπτα υποθεση......αλλα τα ποδια μου ''ειχαν κατεβασει νερο''

αυτα για τωρα γιατι πρεπει να την κανω........θα σας πω και αλλα αργοτερα!!!!!

οπως θα εχετε καταλαβει,ολα αυτα τα 5 χρονια τα θυμαμαι καβαλα πανω σε ενα μηχανημα,που εδω που τα λεμε ηταν και καλυτερα απο το να ειμαι στην μοναδα και να τροω στη μαπα τους νταλκαδες του καθενος αξιοματικου......
    ειμαι που λετε παιδες εβρο,οπου φτιαχνουμε ενα παιδιο βολης,εγω με το γκρειντερ φυσικα και μια σειρα μου με την μπουλντοζα..............
    καπου κοντα εκει υπυρχε-ει ενα εργοστασιο εμφιαλωσης νερου,οπου για κακη του τυχη ο κεντρικος αγωγος οπου το τροφοδοτουσε με νερο...............ωωωωωωω τι συμπτωση,περνουσε κατω απο το υπο κατασκευη παιδιο βολης............καταλαβατε πιστευω τι εγινε(σπασαμε τον αγωγο),αλλα η φαση ειναι οτι ο ανθρωπος ειχε μαθει οτι θα γινουν εργασιες εκει.........και σαν σωστος επιχειρηματιας ηρθε να μας ενημερωσει απο που περναει ο αγωγος για να μην γινει ζημια........
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ!!!!! το ειπε μονο στον μπολντοζιερη...χαχαχα
    λεγωντας του να ενημερωσει και εμενα.....αλλα εκεινη την ημερα ειχε ενα ψοφοκρυο με παρα-παρα πολυ δυνατο αερα......δεν ειχαμε και κινητα.......
    ειχαμε και καποια αποσταση.........με αποτελεσμα να μην βγουμε απο τα μηχανηματα μας και να μην με ενημερωσει...........και να γινει η ζημια,με αποτελεσμα να κλησει το εργοστασιο για καμια εβδομαδα........ηρθε και ο ανθρωπος απο εκει....χαμος.......δεν ξερω τι εγινε μετα......προφανως θα αποζημιωθηκε απο τον στρατο..........
    καποια αλλη φορα κοψαμε το κεντρικο τηλεφωνικο καλωδιο που ενωνε την 16η μεραρχια με τον υπολοιπο πλανητη.....μιλαμε για ενα παρα πολυ χοντρο καλωδιο,10 ποντους περιπου διαμετρο.......και μας εκανε εντυπωση πως εγινε διπλασιο σε διαμετρο στο σημειο που κοπηκε....ηταν μαλλον συμπιεσμενο η κατι τετοιο......
    να μην αναφερω φυσικα σπασιμο αποχετευτικων αγωγων,υδρευση,καλωδια ρευματος και τηλεφωνου στα στρατοπαιδα που πηγαινα,για διαφορες εργασιες (ζωνες πυρασφαλειας,ισωπεδωσεις,σ υντηρηση οδικου δυκτιου εντος και εκτος στρατοπαιδου,δρομους που οδηγουν σε φυλακια κλπ)
    καλα απο ζημιες αλλο τιποτα........αλλα πιστεψτε με 9 στις 10 δεν φταιγαμε εμεις........ποιος εφταιγε??.....μα φυσικα καποιοι ανεγκεφαλοι αξιωματικοι,οπου ''τα ηξεραν ολα''......
    συνιθισμενος καθημερινος διαλογος στα περισσοτερα στρατοπαιδα
    αξι/κος...''λοχια εδω θα ανοιξεις ενα χαντακι,απο εδω....μεχρι εκει''
    εγω.......''περναει καποιος σωληνας,καλωδιο απο κατω???''
    αξι/κος....''οχι''
    εγω........''ειχα ερθει και περυσι και καναμε το ιδιο και ειχε γινει ζημια''
    αξι/κος-με φουλ ειρωνια......''αμα δεν ξερεις να το κανεις λοχια η αμα βαριεσε να το κανεις,πεστο μας,να μας φερουν αλλον!!!!''
    εγω.....''χαντακι θελεις??......εγινε''
    αποτελεσμα να μενει το οποιο στρατοπεδο χωρις νερο,χωρις ρευμα,χωρις τηλεφωνο κλπ...........................

φτανει για σημερα!!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to individual For This Useful Post:

aristent (12-08-10), Thomelef (11-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

νεοσυλλεκτοι στη ρεντινα..απο νωρις στα βασανα.
    ακομα περνουσαμε βασικη.περιμεναμε να ορικιστουμε να περασουμε ΠΕΝ....
    μια σειρα μου ο Ζιζακης....υψος 168 το πολυ.....
    το BERGEN,οσοι θυμουνται..το υψος του και πληρως προβλεπομενο...
    το ποντσο που κρεμοταν απο πισω μπορει να ειχε αποσταση μολις 20 εκατοστα απο το εδαφος πανσ τη πλατη του Ζιζακη...
    το καημενο το παιδι..ειχε ταλαιπωρηθη.ηθελε να κοπει απο ειδικες δυναμεις αλλα μεχρι να ορκιστει...αναγκαστικα μαζι μας..
    -ρε Ζιζακη ,πως κουβαλας το bergen ρε συ?
    απαντηση (σκεφτειτε την με νταλα στον ηλιο πορεια με κανα καψωνακι)
    -θαυμα......
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

ειμαστε λοιπον κυπρο...
    εχουμε δυο εβδομαδε ςπου εχουμε παει και εχει τελειωσει και η εβδομαδα προσαρμογης και εχουν αρχισει τα σκοπετα...
    τρια ατομα καθομαστε στο θαλαμο αναμεσα απο τα κρεβατια και ακουμε μουσικη απο ενα πολυ μικρο ραδιοφωνακι....και οι τρεις χαλια γιατι εγω χωρισα ο αλλος μαλωσε ο τριτος κερατωθηκε ...καταλαβαινεται...
    ο ενας λοιπον ηταν απο την καλαμπακα...και εννοειτε μιλουσε ..βαρια...
    μπαινει τραγουδι κοντολαζος..ημουν καποτε για σενα.
    με το που παει να μπει το ρεφρεν πεταγεται ο αναστασιου και τραγουδαει..
    -ΗΜΑΝ καποτε για σενα...
    οτι γελουσαμε μεχρι δακρυων ηταν αναμενομενο..
    ομως το "ημαν "του εμεινε παρατσουκλι..οχι μονο μεταξυ μας..
    μεχρι και ο λοχαγος ημαν τον φωναζε!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GEORGE316 : 12-08-10 στις 13:33

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    συνιθισμενος καθημερινος διαλογος στα περισσοτερα στρατοπαιδα
    αξι/κος...''λοχια εδω θα ανοιξεις ενα χαντακι,απο εδω....μεχρι εκει''
    εγω.......''περναει καποιος σωληνας,καλωδιο απο κατω???''
    αξι/κος....''οχι''
    εγω........''ειχα ερθει και περυσι και καναμε το ιδιο και ειχε γινει ζημια''
    αξι/κος-με φουλ ειρωνια......''αμα δεν ξερεις να το κανεις λοχια η αμα βαριεσε να το κανεις,πεστο μας,να μας φερουν αλλον!!!!''
    εγω.....''χαντακι θελεις??......εγινε''
    αποτελεσμα να μενει το οποιο στρατοπεδο χωρις νερο,χωρις ρευμα,χωρις τηλεφωνο κλπ...........................

φτανει για σημερα!!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πεταγεται ο αναστασιου και τραγουδαει..
    -ΗΜΑΝ καποτε για σενα...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειμαστε λοιπον κυπρο...
    εχουμε δυο εβδομαδε ςπου εχουμε παει και εχει τελειωσει και η εβδομαδα προσαρμογης και εχουν αρχισει τα σκοπετα...
    τρια ατομα καθομαστε στο θαλαμο αναμεσα απο τα κρεβατια και ακουμε μουσικη απο ενα πολυ μικρο ραδιοφωνακι....και οι τρεις χαλια γιατι εγω χωρισα ο αλλος μαλωσε ο τριτος κερατωθηκε ...καταλαβαινεται...
    ο ενας λοιπον ηταν απο την καλαμπακα...και εννοειτε μιλουσε ..βαρια...
    μπαινει τραγουδι κοντολαζος..ημουν καποτε για σενα.
    με το που παει να μπει το ρεφρεν πεταγεται ο αναστασιου και τραγουδαει..
    -ΗΜΑΝ καποτε για σενα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ψαρακας στη Λημνο στο 88 τυπ. Εχουν βγει οι αδειες του Πασχα και σαν νεος ειμαι στο 3ο γκρουπ! Εχουν βγει οι ημερομηνιες κανονικα και παιρνω τηλ την ΟΑ για εισητηριο το οποιο στο πληρωνε ο στρατος λογω του οτι η Λημνος ηταν δις δισμενη μεταθεση. Μου απαντανε κι απο ΟΑ αλλα κι απο aegean οτι δεν υπαρχουν εισητηρια!!!!! ΠωΠω λεω την μαμησαμε!!! Πως θα παω Χανια απο τη Λημνο. Το καραβι εκανε 14-16 ωρες απο Λημνο -Λαυριο και μετα επρεπε να περιμενεις την αλλη μερα να παρεις το καραβι απο πειραια για Χανια γιατι δεν προλαβαινες να εισαι πειραια στις 8 το βραδυ της ιδιας μερας!!! Λεω ενταξει δεν παιζει εισητηριο , 7 μερες ηταν η αδεια , τι να παω να κανω με τα βαπορια.....3 μερες στη θαλασσα θα μαι δεν μαμιεται δεν παω πουθενα. Παιρνω λοιπον το οπλο μου και παω σκοπια. Μετα το 2ωρακι ερχετε να με αλλαξει ενα παλικαρι (καλη του ωρα οπου και να ναι) μια σειρα πριν απο μενα, 160 στο υψος και στρουμπουλος με πολυ λεπτη φωνη, μορφη το παληκαρι, Νατσικος το ονομα του. -Ρε κρητικε τι εχεις ρε μου λεει? -Τι να χω ρε φιλε του λεω ....ετσι κι ετσι.- Γι αυτο σκας ρε ? Περιμενε.
    Αρπαει το μαγνητικο απο τη σκοπια το σβουριζει 2-3 φορες και το σηκωνει το ΚΕΠΥΚ.
    -Ελα ρε Λιασκο συνδεσε με με ΟΑ Λημνου ρε φιλε. Τ ακουω εγω και λεω μα καλα μλακας ειναι το παιδι αφου του ειπα οτι πηρα και εφαγα πορτα! Και ακουω το εξεις!
    -Καλησπερα σας.......Ταξιαρχος Νατσικος εδω! Ενα εισητηριο θα ηθελα για τον ανηψιο μου ......ναι μισο λεπτο...ποτε φευγεις ρε, μου λεει, του δεινω τις ημερομηνιες, τις λεει ......ναι ενταξει θα περασει να το παρει, ευχαριστω....και κλεινει το τηλ!!! Εγω εχω μεινει μλκας, απ' τη μια να λεω μας δουλευουνε στην ΟΑ, απ' την αλλη να πεταω απ' τη χαρα μου και κατοπιν να σκεφτομαι τη φυλακα εχει να πεσει οταν θα μας παρουνε χαμπαρι! Ρε συ του λεω ειπες ταξιαρχος??? Ναι ρε μου λεει μην αγχωνεσαι το χω ξανακανει!!!
    Ετσι κι εγινε! Πηγα πηρα το εισητηριο αεροπλανο εως Χανια και επιστροφη παρακαλω!!!!! οσο και να ηθελα να τους βρισω κρατηθηκα, γιατι οπως καταλαβατε σε αυτα τα νησια κρατανε τα εισητηρια για τους καραβαναδες και τους υψηλοβαθμους οταν μεινουν λιγα και ασε τα φανταρια κολυμποντας!
    Να ναι καλα παντως το παληκαρι τοτε με εφτιαξε απιστευτα!!!!

9. The Following 7 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:

aristent (12-08-10), bill_m3 (13-08-10), freddys (13-05-14), katsaraios (12-08-10), mitsos_chania (12-08-10), Tsakirakos (12-08-10), zaharias (02-05-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τέλη μαιου σαββάτο απόγευμα μέσα στην μονάδα χωρίς υπηρεσία.
    καθόμαστε μέσα στο κεπικ με τον κεπικάριο και ένα φίλο απο αθήνα
    και πίνουμε καφεδάκι και ρεμβάζουμε.
    αυδμ ο γνωστός δόκιμος που έχω προαναφέρει σε προηγούμενα ποστ.
    μπαίνει τσαμπουκαλεμένος μέσα στο κεπικ και ζητάει απο τον κεπικαριο
    να κάνει κλήση καλαμάτα στην γκόμενα του και να του αδειάσουμε την
    γωνιά για να τα πεί με την ησυχία του.
    ο κεπικάριος του δίνει λοιπόν τα headphones γιατί είπε πως το κανονικό
    τηλέφωνο είχε πρόβλημα. εγώ δεν κατάλαβα τπτ μέχρι την ώρα που όλη
    η μονάδα άκουγε την συνομιλία απο τα μεγάφωνα του στρατοπέδου.
    χωρίς να πάρει χαμπάρι τπτ ο δόκιμος έκπληκτοι ακούμε έναν καυγά να
    ξεκινάει, γιατί η κοπελιά ήθελε να βγεί σε κλάμπ της καλαμάτας με κάτι
    φίλες της. μιλάμε χαμός. μαλώνανε επι μισή ώρα μέχρι το σημείο που η
    γκόμενα τον συχτήρησε και το έκλεισε το τηλ στα μούτρα λέγοντας του
    πόσο μλκς είναι και πόσο καλά περνάει όλο αυτό το διάστημα που είναι μόνη
    της στην καλαμάτα. πολύ γέλιο μιλάμε μιάς και την συνομιλία την άκουσε
    όλο το στρατόπεδο, χωρίς αυτός ο μλκς να πάρει χαμπάρι τπτ!!!
    δεν τελειώνει εδώ όμως η φάση...όχι όχι.
    η γνωστή μου αγάπη για τον συγκεκριμένο δόκιμο ήταν τόσο μεγάλη που
    είπα να τον κάνω τελείως τούρμπο...πάω κάτω λοιπόν και τον ρωτάω...
    ρεσυ δόκιμε να σου κάνω μια ερώτηση??? τσατισμένος αυτός μου λέει λέγε
    ρε ψαρούκλα(τον έριχνα και 4 σειρές btw έτσι για να δείτε για τι βλάκα μιλάμε).
    να μωρέ είναι ένα φιλαράκι μου καλαμάτα και είναι να βγεί σε ένα μαγαζί το βράδυ
    και δεν ξέρει πως να το βρεί. φυσικά σε ποιο μαγαζί???σε αυτό που ήθελε να πάει
    η γκόμενα του...αφού μου λέει info, του ανοίγω κουβέντα για το πόσο καλά περνάν
    αυτοί που είναι έξω, φέρνοντας σαν παράδειγμα τον δήθεν φίλο που είναι καλαμάτα
    και θα βγεί στο κλαμπάκι της πόλης. φυσικά ο τύπος έχει κανονισμένα και με μια
    γκόμενα η οποία τυχάνει να έχει το ίδιο όνομα με την γκόμενα του δόκιμου και πως
    όλο το κονέ έχει κανονιστεί απο έναν φίλο του φίλου μου που έχει μια γνωστή που
    τυχάνει να έχει το ίδιο όνομα με μια απο τις φίλες που θέλει να βγεί η γκόμενα του
    δόκιμου. χαχαχαχαχαχαχα τα μάτια του γύρισαν σαν κουλοχέρης μιλάμε, μέχρι που
    του είπα και το καλύτερο...κρίμα στο παληκάρι που τα έχει μαζί της μιάς και η
    γκόμενα δεν είναι μόνη της, αλλά τα έχει με ένα παληκάρι που είναι φαντάρος κάπου
    εδώ στον εύρο. τινάζεται ο δόκιμος και φεύγει σφαίρα στο κεπικ πάλι...ξανά headphones
    και τουλάχιστο εκείνο το απόγευμα ακούσαμε και τον χωρισμόμιας και η γκόμενα
    δεν άντεξε άλλο την παθολογική του και παράλογη χωρίς λόγο ζήλεια
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

330Ci (12-08-10), mitsos_chania (12-08-10), Ptboul (13-08-10)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο 88τυπ ειχαμε την τυχη και ειχαμε εναν πολυ καλο αλλα και εξηγημενο Διοικητη. Να φανταστειτε οτι οταν μπηκαμε ως νεοι, οι παλιοι βαραγαν 2πλοσκοπιες (4ωρα) και εβγαιναν μονο οταν ειχαν κανονικη σκοπια με υπηρεσιακο σημιωμα.
    1η μερα στο ΤΥΠ πρωινη αναφορα λοχου ολα μα ολα προβλεπε, ο λοχαγος μας καλος ανθρωπος αλλα πολυ ψαρας. Στην συνεχεια παμε για αναφορα ταγματος, 2πλα ψαρωμενοι εμεις, ερχετε ο δικας, 190, μαυροσκουφης, κραταει μια κομπολογα μισο μετρο.......δινει ημιανας.....κι αρχιζει.... Καλως τα τα παιδια μας ολοι εδω εδω ειμαστε ισοι δεν εχει νεοι και παλιοι κτλ κτλ. Σε μια στιγμη απο το πουθενα λεει. -Οποιος εχει να μαμησει πανω απο 2 μηνες ενα βημα μπροστα! Αρχιζουν λοιπον και βγαινουν ατομα μπροστα.......εμεις οι νεοι μειναμε μλκες!!!Τι λεει αυτος??Τι κανουν αυτοι??? Βγαινουν λοιπον καμια 15ρια ατομα και μαζι βγαινει και ενας ταγματαρχης ο Βασδεκης ετοιμος για συνταξη καμια 55-60 χρονων. Μολις τον βλεπει ο δικας βαζει τα γελια !
    -Ρε Βασδεκη, του λεει, καλα εκανες και βγηκες αλλα ενοουσα οποιου του σηκωνεται και δεν εχει μαμησει 2 μηνες......εσυ τωρα που πας??? Χαμος απο κατω ......
    -Τα παιδια να φυγουν με αδεια αυριο και εχουν και +5 απο μενα!
    Ξανα βγαινει μπροστα ο Βασδεκης .....
    -Τι θες ρε του λεει ο Δικας ?
    - Κυριε Διοικητα απλα και ενημερωτικα, του λεει και φωναζει δυνατα, Παει φυσεκι η σο@τσα του Βασδεκη!!!! Καταλαβαινετε τι επακολουθησε!!!!!

Κατα το καλοκαιρι ειχε πεσει παλι εμπλοκη και μας λεει ο δικας ...
    -Μαγκες θα κωψουμε τα περιπολα και τους δεκανεις αλλαγης να παρετε καμια αδεια οκ??? Μαλιστα εμεις
    - Υποψιν οτι αυτο μενει μεταξυ μας και δεν θελω να με καλεσει κανας ταξιαρχος γιατι θα ξαναβγειτε στη μεταθεση οκ??? Μαλιστα εμεις.
    Ετσι και εγινεεεεε......Ειμαι σκοπια κεντρικη πυλη και εχω το 1ο νουμερο, κανω το 2-4 και μετα ξαναπαω για το 10-12 το βραδυ. Οπως κατεβαινω βλεπω το τζιπακι στην πυλη λεω πω ρε φιλε εφοδος! Προχωρω λεω ωχ δεν εχουμε δεκαννεα αλλαγης αλλα ουτε και συνθηματικα!!!! Λεω οκ μωρε σιγα μην μου κανει ανγνωριση!!!! Στα 20 μετρα "αλτ-τις-ει" πω πω το μλκα λεω....... τωρα τι κανω, σταματω "σκοπος" του φωναζω. Ο εφοδευων εν τω μεταξυ να ειναι ο Συνταγματαρχης απο την ταξιαρχια καραφλος με μουστακι ...ψαρωτικος ο οποιος μας βλεπει τωρα και παρακολουθει. "Συνθημα" μου λεει ο μλκας.....τι να πω???? λεω σιγα σιγα ψιθιριζω οτι μου ρθε με κλειστο το στομα. "Προχωρει " μου λεει κι αρχιζω να κανω μικρα βηματα για να με σταματησει σε αποσταση για το παρασυνθημα........ και στα 4 μετρα απο τη σκοπια μου ξαναλεει αλτ!!!! Ειμαι 4 μετρα αποσταση και ρωτα "παρασυνθημα" τι να ξαναπω???? Ξανα αρθρωνω οτι να ναι με κλειστο το στομα και σιγα σιγα........ ο Συνταγματαρχης να κοιτα τα συνθηματικα του, λεω τωρα γεια μας!!! "Επανελαβε το αληθες" μου λεει ο παλιομλκας!!!!!! Ξανα εγω ...οτι ναναι απλα 2 συλλαβες πιο μεγαλη λεξη στο ιδιο στυλ, "ελευθερος" μου λεει. Παω υπογραφω και τον αρχιζω Στη βαρελλα "δις οπλισατε πυροδοτησατε" και τα τυπικα! Ο συνταγματαρχης ερχετε διπλα μου και μου λεει
    - Που ειναι ο δεκαννεας αλλαγης ?
    -Καλα δεν τον ειδατε, του λεω, μεχρι το κτιριο με εφερε, στα 30 μετρα απ' την σκοπια, και συνεχισε για την σκοπια ορχου γιατι ειχαμε αργησει.
    Εστριβε τη μουστακα ο συνταγματαρχης .......
    -Απο που εισαι ρε? μου λεει
    -Απο Χανια κ Συνταγματαρχα
    Τοτε ειχα μουστακι για ψαρωτικους λογους το οποιο μπορω να πω οτι δουλεψε 100% τρωω και το φαι μου και δεν μου μιλουσε ανθρωπος ευκολα.ΛΟΛ
    -Να ψαλιδισεις τις ακρες, μου λεει, τι θα το κανεις χυπικο εχει κατεβει κατω απ το χειλος!!!
    -ΜΑΛΙΣΤΑ του φωναζω................ και φευγει!
    Την βγαλαμε καθαρη!!!! Τραβαω και 5-6 μπινελικια στο σκοπο που μου κανε αναγνωριση και μου ειπε επανελαβε.........(το μλκισμενο ρε παιδια)....... και ολα μετα ζαχαρη!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

απο την συγκεκριμένη μονάδα είχα κάνει και 5.5 μήνες χωρίς άδεια...
    επίσεις αρχιλοχίας με έχει κάνει τσακωτό με την σύζηγο στο σπίτι...
    αααα και δεν είμουν ο μόνος!!!!!!![/QUOTE]

ακουστε το αλλο..δεν εχει να κανει καθαρα με στρατο,αλλα εγινε τη περιοδο που ημουν φανταρος...
    κυπρος...καλοκαιρι....ζεστη... και πολυ τουρισμος......
    εχω γνωρισει (με τροπο που πρεπει να σας αναφερω καποια στιγμη) ενα απιστευτο πλασμα,εν διασταση με τον αντρας της και μαλιστα προσφατα,με δυο παιδακια.μου ειχαν πει οτι ηταν 31 και το πιστεψα πολυ ανετα.μετα εμαθα οτι ητα 42....
    εγω απο την αλλη,μετα απο 7 χρονια γυμναστηριων χωρις διακοπες για καλοκαιρια και τετοια,ερχεται και ο στρατος που με το τρεξιμο και τα καψωνιδια εχω στεγνωσει και οι κοιλιακοι ειναι να παιζεις σκακι..
    θελω να σας τονισω οτι ειμαι σωματωδης 191 υψος και ειδικα εκεινη τη περιοδο οπου γυμναζομουν ημουν βουνο ρε παιδι μου...κρατηστε το..
    εχω εξοδο,πρωτη φορα παω στο σπιτι της,μολις εχει σκοτεινιασει,πινουμε καφε στο σπιτι της.
    τα παιδια ειναι τριγυρω(ο ενας θελει να μαθει κιθαρα οποτε με ρωταει κλπ κλπ)σε καποια στιγμη η οικιακη βοηθος(ναι καλα διαβασατε)παιρνει τα παιδια για να πανε για παγωτο...
    ΤΕΛΕΙΑ λεω...
    πιο κοντα στο καναπε,ακομα πιο κοντα στο καναπε...πανω ακριβως στη στιγμη που παω να πεσω πανω της ακουμε κλειδαι στη πορτα.
    πε πεταει απο πανω της λεγοντας τη κλασσικη φραση...ο αντρας μου.
    εγω εν τω μεταξυ ταυτοχρονα και λογω της σωματικης διαπλασης εχω σκεφτει...θα παει να μου τσαμπουκαλευτει?μονο που θα με δει ορθιο θα κλασει πομολα....
    ναι.....
    μπαινει μεσα μια αρκουδα!τι λεω..η αρκουδα θα φαινοταν κουταβακι....
    ενα πραγμα....αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε..
    παιδια εγω απελπιστηκα...λεω παει .πεθανα...
    ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΡΕ?
    με το που το λεει αυτο τι λοκατζηδες τι ποντικια τι ηρωισμους εχω πεταχτει απο το καναπε,εχω βγει στο μπαλκονι...
    2ος οροφος δε με περναι να πηδηξω...
    καβαλαω το διπλα διαμερισμα μπουκαρω μεσα ενα ζευγαρι καθονταν τρομαζουν οι ανθρωποι...αστυνομια τους λεω(τι να τους πω???) που ειναι η εξοδος με χρι να μου δειξουν σιφουνας εχω ορμηξει εξω ο αντρας της μορφονιας ειναι εξω και με εχει πιασει το μανικι.σκιζεται το μανικι και κατεβαινω 5 5 τα σκαλια....ο τυπος απο πισω να βριζει μανες πατερες(ουτε κουβεντα να παω να του ζητησω ρεστα γιατι βριζει τη μανουλα και παει λεγοντας...)βγαινω εξω και τραβαω ενα τρεξιμο αναμεσα σε αυτοκινητα κεντρικους τουριστες....οταν σταματησα το τρεξιμο καταλαβα οτι ημουν καμμια 3 χιλιομετρα μακρια στην αρχη της παραλιας της λαρνακας....
    απο οτι εμαθα μετα η κουκλα εφαγε δυο αστραφτερες.

Σελίδα 22 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP