stratos (11-05-11)
313 ΚΕΕΜ-ΚΕΤΧ-ΠΑΠ 80 ΤΥΠΕΘ
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
277,κορινθος,4 μηνες σχολη πυροβολικου μεγαλο πευκο Εφεδρος Αξιωματικος(ειδ.διαβιβασει ς),8 μηνες 96ΜΕΘ Χιος,απολυθηκα απο το μεγαλο πευκο.ωραιες οι περισσοτερες στιγμες στο στρατο με πολυ καλους φιλους.το τελευταιο ευκολο πραγμα που εκανα στη ζωη μου πριν αρχισουν οι ευθυνες!
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
292 '05 Γ ΕΣΣΟ
(Κ)Αυλώνα ψαράς Μαύρος
585ΤΠ Άργος Ορεστικό ειδικότητα χειριστής TOW/Kornet
80ΕΑΝΕΘ Οικοδόμος (τι γελάτε ρε χτίζαμε! Πώς θα παίρναμε καμιά άδεια?)
8Η ΕΑΝ Καλπάκι υποτίθεται για απόλυση, βύσμα τριφασικό μου βύσμα
Αυλώνα οργανικός και γειά σας
Πολεμικό Ναυτικό Σειρά 03 B (Μάρτιος 2003).
Κατετάγην κάπως μεγάλος λόγω σπουδών (MSc, PhD) και υπηρέτησα 15 μήνες.
Η βασική εκπαίδευση ήταν στον Πόρο, εν συνεχεία κάθισα για περαιτέρω εκπαίδευση ΤΠΒ (Τεχνίτη Πυροβόλων) στο Κ.Ε. Παλάσκας και 2 εβδομάδες αργότερα καθάριζα, σκούπιζα, φρουρούσα και έβαφα τον Νάυσταθμο Σαλαμίνας ως ναύτης της Δ.Δ. (Διεύθυνση Διοικήσεως).
Μετά από κάμποσους μήνες με τράβηξαν στο Διοικητήριο του Ναυστάθμου όπου έκανα βάρδειες με τον ΑΦΕ (Αξιωματικός Φυλακής Επιτελείου). Ακούγεται βυσματικό αλλά αν οι ναύτες είναι δύο, το να ξενυχτάς μέρα παρά μέρα επειδή έχει άσκηση, βούλιαξε ένα ρυμουλκό ή μπήκαν ψαράδες στον δίαυλο είναι τρελό τσιμπούκι.
Τελικά μετά από 3 μήνες εκεί πήρα τα γαλόνια μου (κελευστής) και μου ήρθε απόσπαση στο Τάγμα ΓΕΕΘΑ στο Πεντάγωνο. Συγκεκριμένα, έπρεπε να παρουσιαστώ στο τμήμα ΓΣΜΑ (Γενικού Συντονισμού Μέτρων Ασφαλείας). Αυτό σήμαινε ότι θα έκανα βάρδειες στην Πύλη του Πενταγώνου χαιρετώντας αξιωματικούς, ελέγχοντας οχήματα και ταυτότητες κλπ. Την πρώτη κιόλας μέρα άνοιξε ο πισινός μου γιατί ήρθε κάποιος καλός Συνταγματάρχης και τράβηξε εμένα κι άλλον έναν στο Γραφείο Τύπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η θέση απαιτούσε υπευθυνότητα και τα μπαλλάκια πηγαινοέρχονταν, αλλά ήμουν με πολιτικά ρούχα και κάθε βράδυ 9 η ώρα έφευγα για το σπίτι μου.
Στη συνέχεια απολύθηκα, παντρεύτηκα κι έκτοτε αναπολώ τι ωραία που ήταν στο Π.Ν. Ααααχχχχ!
207 ΣΕΙΡΑ 90 Δ ΕΣΣΟ
θερμα νιγριτας 563 κεντρο νεοσσυλεκτων πεζικου
χαιδαρι αθηνα κεντρο διαβιβαστων
νεα σαντα κιλκις κεντρο οδηγων
ροδοπολη σερρων 609 ταγμα πεζικου
ελ.δυ.κ. κυπρος συνταγμα ελδυκ μαλουντας λευκωσιας
εδεσσα δευτερη μεραρχια ταγμα πεζικου
και γεναρης του 92 απολελε και τρελελε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 11-05-11 στις 18:08
252 98Α - Κ.Ε.Ε.Μ (ΣΕΜ)
Ακολουθει αναλυση θητειας:
2 μηνες Σπαρτη
2 μηνες Πατρα
2 μηνες Σινδο Θεσσαλονικης
1 μηνα Ρεντινα (οδηγος των καταδρομεων)
1 μηνα Σινδο Θεσσαλονικης
1 μηνα Νεστοριο Καστοριας συνορα Αλβανιας (οδηγος των καταδρομεων)
1 μηνα στον Ολυμπο Κ.Ε.Ο.Α.Χ (οδηγος των χιονοδρομων καταδρομεων)
6 μηνες Λαρισα Στρατοπεδο Μπουγα
Αυτα τα λιγα.
BATMAN M5 (11-05-11)
246 (97 Α' ΕΣΣΟ)
2 μηνες Κορινθο
6 μηνες Λερο
1 μηνα Καρεα
1 μηνα Παπαγου
8 μηνες ΣΔΑ
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM